Πρόγραμμα Bachelor 'Διεθνείς Μελέτες Επιχειρήσεων και Διοίκησης'

Higher School of Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόγραμμα Bachelor 'Διεθνείς Μελέτες Επιχειρήσεων και Διοίκησης'

Higher School of Economics

Επισκόπηση προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ειδικούς με διεξοδικές διεπιστημονικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι σε θέση να κάνουν λογικές και σίγουρες αποφάσεις σε διάφορους τομείς της διεθνούς επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού των δύο πιο συναφών πυρήνων: Διεθνές Επιχειρηματικό και Επιχειρηματικό Analytics. Εκτός από αυτές τις εστίες, το πρόγραμμα παρέχει έναν πολύ ισχυρό θεμελιώδη πυρήνα στις επιχειρηματικές σπουδές, ευέλικτες διαδρομές στις περιφερειακές σπουδές και στις διεθνείς επιχειρηματικές και ακαδημαϊκές πρακτικές.

Εφαρμογή, στόχοι και προκλήσεις

Η βασική αρχή του προγράμματος - η πρόβλεψη των τάσεων, η ανταπόκριση στις στρατηγικές προκλήσεις ενός δυναμικού περιβάλλοντος των παγκόσμιων επιχειρήσεων, καθώς και η προετοιμασία των μελλοντικών ηγετών αυτών των αλλαγών. Οι απόφοιτοι του Bachelor in International Business υποτίθεται ότι θα γίνουν πολύ απαιτημένοι επιχειρηματικοί αναλυτές, οραματιστές, τέντες.

Γνώση, δεξιότητες και ικανότητες

Το εντατικό πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων αναπτύχθηκε με βάση τα διεθνή πρότυπα. Το περιεχόμενο του προγράμματος επικεντρώνεται στις γνώσεις και τις δεξιότητες στις διεθνείς επιχειρήσεις.

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν ένα Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Συμπλήρωμα. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει επίσης ειδικά μαθήματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη της ικανότητας των σπουδαστών να σπουδάσουν στα αγγλικά, καθώς και σε ένα δεύτερο μάθημα ξένων γλωσσών.

Στόχος και στόχοι του προγράμματος

Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων στο HSE St. Petersburg έχει σχεδιαστεί για εκείνους που σκοπεύουν να αναπτύξουν μια διεθνή καριέρα, όνειρο να θέσει δική του επιχείρηση ή να εργαστεί για μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στη Ρωσία ή έξω. Οι απόφοιτοι παίρνουν μια θεμελιώδη κατανόηση των κύριων τομέων των διεθνών επιχειρήσεων και ζωτικής σημασίας δεξιότητες στην ανάλυση επιχειρήσεων.

Το 2016 QS Παγκόσμιο Πανεπιστήμιο κατά Θέμα "Επιχειρήσεις

HSE κατατάσσεται 83 φορές στην τάξη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (THE) κατά το 2016 για «Επιχειρήσεις και Οικονομικά».

Ευκαιρίες ξένων γλωσσών

Η διαχείριση BA είναι 100% διδάσκονται στα αγγλικά.

Ένα εξάμηνο μαθήματος ρωσικής γλώσσας παρέχεται για διεθνείς φοιτητές από το HSE St. Petersburg και περιλαμβάνεται στο ατομικό σχέδιο σπουδών του σπουδαστή.

HSE St. Η Αγία Πετρούπολη προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες εκτός του προγράμματος σπουδών για εκμάθηση ξένων γλωσσών (γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, σουηδικά κ.λπ.) σε οποιοδήποτε επίπεδο, από αρχάριους έως προχωρημένους.

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα είναι δομημένο σε πέντε ενότητες. Ο συνδυασμός και η εξέλιξη των ενοτήτων σε κάθε έτος παρέχει συναφή μαθησιακά αποτελέσματα:

  • Βασική ενότητα διαχείρισης επιχειρήσεων
  • Διεθνής Επιχειρηματική Ενότητα
  • Μονάδα Business Analytics
  • Οι ανήλικοι (προτεραιότητα στις περιφερειακές σπουδές)
  • Πρακτική / Έργα / Έρευνα

Κάθε ενότητα περιλαμβάνει έναν αριθμό υποχρεωτικών και προαιρετικών μονάδων:

Κύρια επιχειρηματικά πεδία: γενική και στρατηγική διαχείριση, διαχείριση καινοτομιών και επενδύσεων, οικονομική θεωρία, οικονομετρία, θεωρία των παιχνιδιών και σχεδιασμός μηχανισμών

Διεθνείς Επιχειρήσεις: διεθνές μάρκετινγκ, παγκόσμια οικονομία και εμπόριο, διεθνή χρηματοδότηση, νέα παγκόσμια επιχειρηματικά μοντέλα

Επιχειρηματικές αναλύσεις: μεγάλα δεδομένα και λήψη αποφάσεων, τεχνολογία της πληροφορίας στις επιχειρήσεις, εταιρική χρηματοδότηση, λογιστική και ολοκληρωμένη αναφορά, αναλυτική επικοινωνία, οπτικοποίηση δεδομένων, ανάλυση κινδύνου

Οι ανήλικοι προσφέρονται έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αναπτύξουν συγκεκριμένη εμπειρογνωμοσύνη σε μια συγκεκριμένη περιοχή: την Κίνα ή τη Βόρεια Ευρώπη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 18, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,280,000 RUB
320 000 RUB ετησίως
Locations
Ρωσία - Moscow, Moskva
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ρωσία - Moscow, Moskva
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών