Πρόγραμμα Bachelor ' HSE και Πανεπιστήμιο Kyung Hee Διπλού Διπλώματος Οικονομικών και Πολιτικής στην Ασία'

Higher School of Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόγραμμα Bachelor ' HSE και Πανεπιστήμιο Kyung Hee Διπλού Διπλώματος Οικονομικών και Πολιτικής στην Ασία'

Higher School of Economics

Νέο Πρόγραμμα. Πρώτη πρόσληψη το 2018.

Το πρόγραμμα Διπλού πτυχίου «Οικονομικά και Πολιτική στην Ασία» προσφέρει στους σπουδαστές μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο βαθμούς, έναν Ρώσο και έναν Κορεάτη, από το HSE και το Πανεπιστήμιο Kyung Hee. Τα κυριότερα μαθήματα του προγράμματος είναι συγκεντρωμένα σε μελέτες Ανατολικής Ασίας και επικεντρώνονται στην οικονομία, την πολιτική, την εξωτερική πολιτική, την κοινωνία και τον πολιτισμό της Κίνας, της Ιαπωνίας ή της Κορέας, καθώς και των ασιατικών γλωσσών.

Αυτό το πρόγραμμα έχει την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Κολλεγίου Διεθνών Σπουδών, συνδυάζοντας ως εκ τούτου τα κορυφαία ρωσικά και ασιατικά εκπαιδευτικά πρότυπα στις διεθνείς μελέτες. Τα πρώτα δύο χρόνια, καθώς και το τέταρτο έτος, πραγματοποιούνται στο HSE στη Μόσχα, ενώ το τρίτο έτος, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στην Κορέα, την Κίνα ή την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρόσθετη εξειδίκευση στην Παγκόσμια Επιχειρηματικότητα ή στις Διεθνείς Σχέσεις.

Επισκόπηση προγράμματος

Χαρακτηριστικά του διπλού πτυχίου προγράμματος «Οικονομία και πολιτική στην Ασία»

Τέσσερα χρόνια σπουδών σε κορυφαία πανεπιστήμια στην Ασία και τη Ρωσία, παρέχοντας στους φοιτητές πρόσθετες δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία. Οι δύο βαθμοί εξασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι έχουν σημαντικό πλεονέκτημα στην εξεύρεση εργασίας.

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και σημαντικοί εκπαιδευτικοί πόροι Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στους εκπαιδευτικούς πόρους δύο πανεπιστημίων: διδακτικό και μαθησιακό υλικό, ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών και συλλογές βιβλιοθηκών. Τα διδακτικά και μαθησιακά υλικά αποτελούνται από οδηγούς σπουδών, διαλέξεις βίντεο, διαφάνειες και άλλους πόρους.

Ακαδημαϊκό προσωπικό με διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα. Τα κύρια επαγγελματικά μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές με Ph.Ds από κορυφαία διεθνή και ρωσικά πανεπιστήμια. Το ακαδημαϊκό προσωπικό του προγράμματος περιλαμβάνει καθηγητές διδακτορικών καθηγητών WEIA, καθώς και μέλη διδακτικού προσωπικού της KIC Kyung Hee, οι οποίοι διδάσκουν τακτικά διαλέξεις κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Παρέχονται επίσης ρωσικοί και ξένοι ειδικοί από εγχώριες και παγκόσμιες εταιρείες.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Παρ 'όλα αυτά, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτικές στην επαγγελματική επικοινωνία στα ρωσικά, καθώς και επιλέγοντας προαιρετικά μαθήματα που διδάσκονται στα ρωσικά.

Οι σπουδαστές συμμετέχουν ενεργά σε ερευνητικές δραστηριότητες και έργα στο Πανεπιστήμιο HSE και Kyung Hee, εργαζόμενοι σε συγκεκριμένα ερευνητικά έργα, γράφοντας θέσεις εργασίας και πτυχιακές εργασίες υπό την επίβλεψη του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Ένα διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον, ενθαρρύνοντας έτσι την ανοικτή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών, των εκπαιδευτικών και των ερευνητών.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει μια ολοκληρωμένη και σε βάθος μελέτη των οικονομικών και της πολιτικής της σύγχρονης Ανατολικής Ασίας, καθώς και προαιρετικές ειδικότητες για τη μελέτη. Έχει ληφθεί τεράστια μέριμνα για τη δημιουργία του προγράμματος σπουδών, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι μαθητές λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Η μελέτη σε ξένα πανεπιστήμια στην Ασία και τη Ρωσία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τους διαφορετικούς πολιτισμούς, να αποκτήσουν μια αίσθηση για την ιστορία και τον τρόπο ζωής τους, καθώς και να κατανοήσουν και να μιλούν τις τοπικές γλώσσες. Οι χώρες της Ανατολικής Ασίας και της Ρωσίας χαρακτηρίζουν ορισμένες από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε παγκόσμια κλίμακα. Τα εντατικά μαθήματα ασιατικής γλώσσας μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε πιστοποιητικά υψηλού επιπέδου σε JLPT, TOPIK και HSK.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 3, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2, 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Αυγ. 10, 2019
Locations
Νότια Κορέα - Seoul, Seoul
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αυγ. 10, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ρωσία - Moscow, Moskva
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αυγ. 10, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2, 2019
Ρωσία - Moscow, Moskva
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αυγ. 10, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Νότια Κορέα - Seoul, Seoul
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αυγ. 10, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών