Πρόγραμμα πτυχίο στην Ψυχολογία

Radboud University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόγραμμα πτυχίο στην Ψυχολογία

Radboud University

Πρόγραμμα Bachelor στην Ψυχολογία

Η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι μια πηγή έμπνευσης και αμηχανία. Γιατί εμείς οι άνθρωποι κάνουμε ό, τι κάνουμε; Τι προκαλεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας; Είναι η συμπεριφορά μας προκαλείται από την προσωπικότητά μας, το κοινωνικό περιβάλλον, ή επηρεάζονται από τα γονίδια, οι ορμόνες και οι νευρώνες;

Αν σας ενδιαφέρει σε αυτές τις ερωτήσεις, τις σπουδές Ψυχολογίας στο Nijmegen είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Δηλαδή, αν δεν απορρίπτετε την ιδέα να επανεξετάσετε τις απόψεις σας για τους ανθρώπους, τον κόσμο και τον εαυτό σας!

Ως ψυχολόγος θα είναι προσηλωμένη στην ποιότητα της ζωής, για τα άτομα, τις ομάδες, και επομένως στην κοινωνία. Η ψυχολογία είναι περίπου αναλύοντας τη συμπεριφορά, τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων. Στο Nijmegen, θα μάθετε να το κάνετε από νευροβιολογικές, αναπτυξιακές, κλινικές και κοινωνικο-πολιτισμικές ψυχολογικές προοπτικές.

Οι ψυχολόγοι έχουν πολύ διαφορετικές ευκαιρίες απασχόλησης: υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, πληροφορίες κυβερνητική πολιτική, κατάρτιση και καθοδήγηση, τον αθλητισμό, την επικοινωνία, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και στην έρευνα.

Περίγραμμα του προγράμματος

Το πρόγραμμα Bachelor στην Ψυχολογία αποτελείται από μια θεωρητική πορεία εκμάθησης (100 ΕΚ) και διαδρομές μάθησης σε ερευνητικές δεξιότητες και ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες (80 ΕΚ).

Θεωρητική σώμα της γνώσης

Η θεωρητική γραμμή μάθησης συνδυάζει τρεις υποτομείς:

 • Brain and Cognition: Θα μάθετε πώς ο εγκέφαλός μας είναι δομημένη, πώς λειτουργεί και υποστηρίζει λειτουργίες όπως η μετακίνηση, τη μνήμη, τη μάθηση, τη γλώσσα και τη γνωστική λειτουργία.
 • Ανάπτυξη και ψυχοπαθολογία: Θα μάθετε ποια αναπτυξιακά άλματα κάνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Και θα μάθουν να αναγνωρίζουν ψυχολογικές διαταραχές στα παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους, και πώς να τη θεραπεία αυτών των διαταραχών.
 • Συμπεριφορά και Περιβάλλον: Θα μάθετε πώς οι άνθρωποι σχετίζονται με, και την επιρροή ο ένας τον άλλο, για παράδειγμα, μέσα στην οικογένειά τους, την τάξη τους, ένα αθλητικό σωματείο ή στην εργασία. Θα μάθετε επίσης πώς η ανθρώπινη συμπεριφορά και κουλτούρα / υποκουλτούρες επηρεάζουν το ένα το άλλο.

Ακαδημαϊκές και Επαγγελματικές Δεξιότητες

Θα αναπτυχθεί μια περίεργη, κρίσιμη, συστηματική και ανεξάρτητη στάση εργασίας. Δεξιότητες που θα μάθετε να κυριαρχήσει κατά τη διάρκεια του προγράμματος:

 • Έρευνα ικανότητες: ξεκινάτε με μια απλή ερώτηση και το σχεδιασμό της έρευνας? βήμα-προς-βήμα τις μεθόδους έρευνας γίνονται πιο σύνθετες. Τεχνικές ανάλυσης δεδομένων, μεταξύ των οποίων στατιστικά στοιχεία, είναι σημαντικές μεθοδολογικές θεματικές περιοχές.
 • Ακαδημαϊκές δεξιότητες: ακαδημαϊκή γραφή, παρουσίαση και συζήτηση. συστηματική αναζήτηση και κριτική ανάγνωση της λογοτεχνίας. ανάλυση επιστημονικών παραδειγμάτων και ηθικών διλημμάτων. παροχή και επεξεργασία ανατροφοδότησης.
 • Επαγγελματικές δεξιότητες: ανάλυση καθημερινών ψυχολογικών προβλημάτων και σχεδιασμός και δικαιολόγηση σχετικών και αποτελεσματικών λύσεων και παρεμβάσεων. Θα ασκήσετε: παρατήρηση? συνέντευξη? διαγνωστικές εξετάσεις? συνομιλεί να διευκρινιστούν τα προβλήματα, παρέχοντας συμβουλές και καθοδήγηση? και τη διαβούλευση με τους συναδέλφους.

Υποχρεωτικά και προαιρετικά μαθήματα

Τα περισσότερα μαθήματα του πρώτου έτους είναι υποχρεωτικά. Ωστόσο, είστε ελεύθεροι να επιλέξουν τα θέματα του δοκιμίου σας σε ακαδημαϊκά προσόντα και Έρευνας σας Πρακτική 1. Στο πρόγραμμα του δεύτερου έτους, μπορείτε να επιλέξετε δύο Ειδικά Θέματα (από 12? 12 ΕΚ) και θα επιλέξει την πρώτη του σας Ειδίκευσης Επιλογής (ΕΚ 4? 16 ΕΚ συνολικά). Αν προτιμάτε να το κάνετε αυτό, αυτά τα μαθήματα μπορούν να αποτελέσουν την αρχή ενός ή περισσοτέρων ανηλίκων (44 ΕΚ συνολικά). Στο πρόγραμμα του τρίτου έτους, μπορείτε να βάλετε μαζί 28 ΕΚ του συνόλου του προγράμματος τον εαυτό σας: Ειδικότητας Μαθήματα (12 ΕΚ) και τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής (16 ΕΚ): εντός ή εκτός της Ψυχολογίας, σε εθνικό ή σε διεθνές πανεπιστήμιο εταίρος της επιλογής σας .

Γιατί να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο Radboud

 • Μια δασική πανεπιστημιούπολη στο κέντρο του Nijmegen, με εξαιρετική μελέτη και αθλητικές εγκαταστάσεις.
 • Θα πρέπει να εκπαιδευτούν από κορυφαίους ερευνητές που εργάζονται σε ανακαλύψεις που σήμερα σε πέντε με δέκα χρόνια θα είναι «πρότυπο» της γνώσης. Ως εκ τούτου, μια εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Radboud είναι μια εκπαίδευση στην Ψυχολογία του Μέλλοντος.
 • Ως πρωτοετής φοιτητής, θα έχετε το δικό σας λέκτορας-μέντορα ο οποίος θα σας βοηθήσει να ηρεμήσει τις σπουδές σας στο Nijmegen.
 • Κατά μέσο όρο, θα έχουμε δεκαπέντε ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα και θα περάσουν περίπου 25 ώρες σε ανεξάρτητη μελέτη.
 • Από το δεύτερο έτος, εκτός από τα υποχρεωτικά μαθήματα, θα βάλει μαζί το δικό σας κομμάτι μελέτη που ταιριάζει στο προσωπικό σας συμφέρον και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες.
 • Κατά το τρίτο έτος, μπορείτε να σπουδάσουν στο εξωτερικό για έξι μήνες σε ένα από τα 130 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας.
 • Κάθε χρόνο, θα εκτελέσει ένα προκλητικό ερευνητικό έργο σε μια μικρή ομάδα: θα αποφασίσει τι να ερευνήσει και πώς. Με αυτό τον τρόπο, θα γίνει η ανεξάρτητη, συστηματική, την κριτική και δημιουργική επαγγελματική ότι οι μελλοντικοί εργοδότες αναζητούν.
 • Είσαι υψηλό κίνητρο και για ένα επιπλέον πρόκληση; Radboud Honours Academy σας προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προγράμματα σε τιμά το πρώτο έτος σπουδών Bachelor και μεταπτυχιακό επίπεδο.
 • Ένα τριετές πρόγραμμα Bachelor με εγγυημένα άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα Μάστερ μετά την ολοκλήρωση.
 • Τρέχουσα φοιτητές έχουν κριθεί πρόγραμμα BSc μας είναι σημαντικά καλύτερη από άλλα παρόμοια προγράμματα στην Ολλανδία.

Σπουδές στο εξωτερικό

Το Nijmegen είναι ένα σπουδαίο μέρος για σπουδές, φυσικά, αλλά ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος. Ως φοιτητής ψυχολογίας, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στο τρίτο έτος σπουδών σας ή στο εξωτερικό για πρακτική άσκηση από το Master.

Με τα έξοδα του χρόνου που σπουδάζουν στο εξωτερικό, θα γνωρίσουν διαφορετικές προσεγγίσεις στον τομέα ειδίκευσής σας, να κάνουν νέους φίλους, να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία και να προσθέσετε κάτι επιπλέον για το βιογραφικό σας!

130 προορισμούς σε όλο τον κόσμο

Παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα 130 σημεία ανταλλαγής, όπου οι μαθητές έχουν την ψυχολογία μας πέρασε έξι μήνες σπουδάζοντας: Γλασκώβη, Μπέργκεν, το Βερολίνο, Münster, Κρακοβία, Βουδαπέστη, την Πάντοβα, τη Βαρκελώνη. Οι μαθητές επίσης σπουδάσει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και τη Νότια Αφρική. Το πρόγραμμα Erasmus + προσφέρει υποτροφίες. Για την ανταλλαγή δεν απαιτείται επιπλέον δίδακτρα. Με τη σύνταξη μιας συμφωνίας μάθησης θα εγγυηθεί ότι τα μαθήματα που λαμβάνονται στο εξωτερικό θα αναγνωριστεί.

Επαγγελματικές προοπτικές

Επειδή η ανθρώπινη συμπεριφορά διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο παντού, ψυχολόγοι συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ως διεθνής φοιτητής πριν από την εκπαίδευσή σας θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Πρέπει να έχετε επαρκή προηγούμενη εκπαίδευση στις Κάτω Χώρες ή στο εξωτερικό, όπως αποδεικνύεται από ένα δίπλωμα. Για το πρόγραμμα αγγλικών προγραμμάτων, χρειάζεστε επιπλέον επαρκή γνώση στα αγγλικά.

Τα διεθνή διπλώματα θα αξιολογούνται σε ατομική βάση για να διαπιστωθεί κατά πόσον η προηγούμενη εκπαίδευση σας επιτρέπει την εισαγωγή. Εάν το δίπλωμά σας επιτρέπει την εισαγωγή, τότε θα μπορούσατε να είστε άμεσα αποδεκτοί ή να ισχύσετε πρόσθετες προϋποθέσεις (όπως μια συνέντευξη ή μια δοκιμή μαθηματικών). Εάν είστε παραδεκτός ή υπό όρους παραδεκτός, τότε η αίτησή σας θα συμπεριληφθεί στη διαδικασία επιλογής.

Το πρόγραμμα αυτό έχει πλέον πρόσληψη σταθερού αριθμού και περιλαμβάνει μια ανταγωνιστική διαδικασία επιλογής. Σε περίπτωση που είναι παραδεκτή ή υπό όρους παραδεκτή, τότε η αίτησή σας θα συμπεριληφθεί στη διαδικασία επιλογής.

Γλωσσικές απαιτήσεις

Για το πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας, θα χρειαστείτε επαρκή γνώση στα αγγλικά. Η απαίτηση αυτή πληρούται όταν πληροίτε μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • λαμβάνεται ένα ολλανδικό VWO δίπλωμα?
 • λαμβάνεται ένα γερμανικό Zeugnis der allgemeinen Hochschulreife, συμπεριλαμβανομένων Grundkurs ή Leistungskurs Αγγλικά στο Abitur?
 • λάβει δίπλωμα International Baccalaureate?
 • δίπλωμα Ευρωπαϊκού Απολυτηρίου, στην οποία τουλάχιστον το μάθημα Αγγλικής Γλώσσας 1 έχει ληφθεί?
 • Αποκτήθηκε δίπλωμα στο οποίο τα αγγλικά ήταν μέρος των τελικών εξετάσεων από ευρωπαϊκές χώρες που αναφέρονται στον κατάλογο των διπλωμάτων (βλ. Την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες).
 • δίπλωμα ισοδύναμο ή υψηλότερο από το επίπεδο ολλανδικό VWO από την ολοκλήρωση των σπουδών σε ένα ίδρυμα σε ένα από τα κράτη μέλη της ΕΕ / ΕΟΧ, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, ή τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου η γλώσσα διδασκαλίας είναι Αγγλικά;
 • είστε πολίτης της Αυστραλίας, του Καναδά (με εξαίρεση του Κεμπέκ), την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ή τις ΗΠΑ.

Οι φοιτητές που δεν πληρούν μία από τις παραπάνω συνθήκες γλώσσα πρέπει να πληρούν μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Έλαβε ένα ακαδημαϊκό πιστοποιητικό IELTS με αποτέλεσμα τουλάχιστον 6.0 ως συνολική βαθμολογία και σε κάθε μία από τις τέσσερις υπο-δοκιμές τουλάχιστον 6.0.
 • αποκτήσει πιστοποιητικό TOEFL iBT με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 80, καθώς και τα αποτελέσματα των τουλάχιστον 20 και στα τέσσερα τμήματα?
 • λάβει πιστοποιητικό Cambridge των προηγμένων αγγλικών με βαθμό τουλάχιστον Γ?
 • έλαβε επιπέδου Certificate of Proficiency in English με βαθμό τουλάχιστον Γ
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,083 EUR
€ 2.060 για τον ΕΟΧ / € 7.273 για τους σπουδαστές εκτός ΕΟΧ
Information
Deadline
Ιαν. 15, 2019
Locations
Κάτω Χώρες - Nijmegen, Gelderland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 15, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κάτω Χώρες - Nijmegen, Gelderland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 15, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Bachelor's programme in Psychology