Πρόγραμμα πτυχίου στην Επιστήμη και τη Μηχανική - Πληροφορική και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Γίνετε ένας καινοτόμος διεθνής εμπειρογνώμονας στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας

Θα θέλατε να σπουδάσετε επιστήμη και μηχανική σε ένα πανεπιστήμιο στα αγγλικά; Έχετε εμπνευστεί από πολυπολιτισμικές ομάδες μελέτης και ευκαιρίες για ερευνητικές πρακτικές;

Το πρόγραμμα Bachelor in Science and Engineering προσφέρει όλα αυτά! Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα πτυχίων που σας παρέχει μια σταθερή βάση σε πολλούς βασικούς τομείς της μηχανικής και την ικανότητα να παρακολουθείτε ταχείες τεχνολογικές εξελίξεις και να εφαρμόζετε επιστημονικές μεθόδους.

Το πρόγραμμα Επιστήμης και Μηχανικής έχει δύο κομμάτια: Πληροφορική και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Φυσικές Επιστήμες και Μαθηματικά.

Τα κύρια θέματα που είναι διαθέσιμα στο κομμάτι Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι:

 • Επεξεργασία σημάτων και εκμάθηση μηχανών
 • Ανάπτυξη λογισμικού
 • Μηχανική ενέργεια
 • Τεχνολογία Επικοινωνιών
 • Ηλεκτρονικά και ενσωματωμένα συστήματα

Προσφέρουμε στους μαθητές μας υψηλής ποιότητας διδασκαλία σε σχετικά μικρές, πολυπολιτισμικές ομάδες μελέτης όπου υποστηρίζεται έντονα η ομαδική εργασία. Εκτός από την παροχή ορθής θεωρητικής βάσης για περαιτέρω σπουδές στον τομέα της τεχνολογίας, το πρόγραμμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διεθνοποίηση, την απασχολησιμότητα και τις συνδέσεις με τη βιομηχανία. Με αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό, οι μαθητές μας είναι καλά προετοιμασμένοι για τον διεθνή κόσμο της έρευνας και της βιομηχανίας.

Οι απόφοιτοι με πτυχίο Bachelor of Science in Technology είναι επιλέξιμοι να συνεχίσουν τις σπουδές τους απευθείας προς μεταπτυχιακό στο Tampere University χωρίς να χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε ανάμεσα στα Αγγλικά που διδάσκονται τα προγράμματα Masters of Science (Tech) που προσφέρονται από το Tampere University .

et6jr

Πληροφορίες σχετικά με τις μελέτες

 • Τύπος: πτυχίο
 • Πτυχίο: Bachelor of Science (Tech)
 • Προβλεπόμενη διάρκεια: 3 έτη
 • Έκταση σπουδών: 180 ECTS
 • Πόλη: Τάμπερε
 • Campus: Campus Hervanta
 • Δίδακτρα για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ: 10000 €

Στόχοι μελέτης

Το Πρόγραμμα Bachelor in Science and Engineering είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που σας δίνει μια σταθερή βάση σε διάφορους βασικούς τομείς της μηχανικής. Τα κύρια θέματα που διατίθενται στο κομμάτι Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι Επεξεργασία Σήματος και Μηχανική Μάθηση, Μηχανική Λογισμικού, Μηχανική Ισχύος, Μηχανική Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικά και Ενσωματωμένα Συστήματα.

Το πρόγραμμα σας εξοπλίζει με την ικανότητα να χρησιμοποιείτε επιστημονικές μεθόδους στις περαιτέρω σπουδές, την έρευνα ή την επαγγελματική σας ζωή και να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στους τομείς της μηχανικής. Μελετώντας σε μια πολυπολιτισμική ομάδα με μαθητές από όλο τον κόσμο, θα αποκτήσετε επίσης ισχυρή γλώσσα, δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας και την ικανότητα να λειτουργείτε σε μια πολυεπιστημονική και διεθνή κοινότητα. Εκτός από την παροχή ισχυρής θεωρητικής βάσης για περαιτέρω σπουδές στους τομείς της μηχανικής, το πρόγραμμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διεθνοποίηση, την απασχολησιμότητα και τις συνδέσεις με τη βιομηχανία. Με αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό, το πρόγραμμα σας κάνει καλά προετοιμασμένους για τον διεθνή κόσμο της έρευνας και της βιομηχανίας.

Όταν εισήλθε για πρώτη φορά στο Πρόγραμμα Bachelor στην Επιστήμη και τη Μηχανική, έχετε το δικαίωμα να σπουδάσετε σε πτυχίο Bachelor και μεταπτυχιακό στο Tampere University . Αφού ολοκληρώσετε το πτυχίο Bachelor of Science in Technology, θα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε ανάμεσα στα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στα Αγγλικά στο Tampere University .

Περισσότερα για τη γλώσσα διδασκαλίας

Το πρόγραμμα διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μαθήματα, οι εξετάσεις και οι υπηρεσίες σπουδαστών οργανώνονται στα αγγλικά. Κατά συνέπεια, η απόκτηση γνώσεων τόσο στα γραπτά όσο και στα προφορικά είναι απόλυτη προϋπόθεση.

Οι σπουδές όλων των διεθνών φοιτητών στο πρόγραμμα του Bachelor περιλαμβάνουν υποχρεωτικά μαθήματα στη φινλανδική γλώσσα. Τα μαθήματα σας δίνουν μια καλή επαγγελματική γνώση της γλώσσας για καθημερινές καταστάσεις.

Περιεχόμενα μελέτης

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους των σπουδών Bachelor, θα παρακολουθήσετε εισαγωγικά μαθήματα και βασικά μαθήματα σε βασικά θέματα που είναι σημαντικά για όλους τους φοιτητές μηχανικής ανεξάρτητα από τα σπουδαία τους. Αυτά περιλαμβάνουν τα μαθηματικά, τη φυσική, τη χημεία, τη βιομηχανική διαχείριση, τον προγραμματισμό και τις γλώσσες. Θα προχωρήσετε σε μεγάλες και δευτερεύουσες σπουδές στο δεύτερο και τρίτο έτος σας. Θα επιλέξετε μία από τις πέντε δυνατότητες: Επεξεργασία Σήματος και Μηχανική Μάθηση, Μηχανική Λογισμικού, Μηχανική Ισχύος, Μηχανική Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικά και Ενσωματωμένα Συστήματα. Το πρόγραμμα σπουδών σας θα περιλαμβάνει διατριβή Bachelor. Εκτός από το πρόγραμμα σπουδών σας, θα ολοκληρώσετε μια δευτερεύουσα ενότητα θεμάτων της επιλογής σας.

Έχουμε δεσμευτεί να επενδύσουμε σε νέα και καινοτόμα μαθησιακά περιβάλλοντα και να ενθαρρύνουμε τη χρήση νέων τεχνολογικών λύσεων για τη συνεχή ανάπτυξη της ποιότητας της διδασκαλίας και της μάθησης. Το Πρόγραμμα Bachelor in Science and Engineering χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους διδασκαλίας. Τα μαθήματα αποτελούνται συχνά από ένα συνδυασμό διαλέξεων, σεμιναρίων, εργαστηριακών εργασιών, σεμιναρίων, ομαδικής εργασίας, εργασιών, ανεξάρτητης μελέτης και εξέτασης. Οι φοιτητές στο Tampere University εργάζονται ανεξάρτητα και σε στενή συνεργασία με τους συναδέλφους φοιτητές τους. Εκτός από την ανάπτυξη των θεωρητικών και αναλυτικών δεξιοτήτων τους, οι μαθητές μας μαθαίνουν να εργάζονται ανεξάρτητα, να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις σπουδές τους και να συνηθίζουν να επικοινωνούν και να εργάζονται ως μέρος μιας πολυπολιτισμικής ομάδας.

Η ικανότητά σας να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στα διάφορα προγράμματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος που προσφέρονται από το Tampere University καθορίζεται με βάση τα σημαντικά και δευτερεύοντα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πτυχίο σας.

tu9ò

Επιλέγοντας ένα πεδίο εξειδίκευσης

Στο Πρόγραμμα Bachelor in Science and Engineering, Computing και Electrical Engineering μπορείτε να επιλέξετε το κύριο θέμα σας ανάμεσα σε αυτές τις πέντε επιλογές ελεύθερα σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα:

 • Επεξεργασία Σήματος και Μηχανική Εκμάθηση
 • Ανάπτυξη λογισμικού
 • Μηχανική ενέργεια
 • Μηχανική Επικοινωνιών
 • Ηλεκτρονικά και ενσωματωμένα συστήματα

Επεξεργασία σημάτων και εκμάθηση μηχανών

Η επεξεργασία σημάτων και η μηχανική μάθηση αποτελούν κεντρικά πεδία της σύγχρονης τεχνολογίας της πληροφορίας και της επιστήμης των υπολογιστών. Οι αναδυόμενες εφαρμογές ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από οπτική (όραση υπολογιστή), αναγνώριση ομιλίας και ήχου έως αυτόνομα ρομπότ και αυτοκίνητα. Ένα σχετικό πεδίο είναι η μηχανική δεδομένων που σημαίνει αλγόριθμους μηχανικής μάθησης που εφαρμόζονται σε μεγάλα σύνολα δεδομένων από χρηματοδότηση, ασφάλεια, υγεία, βιολογία, Διαδίκτυο και ούτω καθεξής. Αυτή η ενότητα παρέχει στους μαθητές ισχυρές πρακτικές γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τις κύριες προσεγγίσεις και μεθοδολογίες της μηχανικής μάθησης και της αναγνώρισης προτύπων. Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν πρακτική εμπειρία στις πιο αναδυόμενες εφαρμογές αυτών: όραση υπολογιστή, επεξεργασία ήχου και ομιλίας και μηχανική δεδομένων.

Μηχανική λογισμικού

Δημιουργήστε έναν ψηφιακό κόσμο! Το λογισμικό και οι ψηφιακές συσκευές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας, καθώς οι υπολογιστές ενσωματώνονται σε συστήματα από φορητές συσκευές έως υπηρεσίες στο cloud. Η καθημερινή μας ζωή γίνεται συνεχώς ευκολότερη με καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επαγγελματίες να τα αναπτύξουν με βιώσιμο τρόπο. Ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός εταιρειών πληροφορικής στην περιοχή του Τάμπερε παρέχει ευκαιρίες για την αντιμετώπιση πραγματικών προκλήσεων σε ένα εμπνευσμένο και ποικίλο περιβάλλον. Οι ερευνητικές δραστηριότητες και η στενή συνεργασία τους με εταιρείες διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο της ενότητας μελέτης σχετίζεται και με τις θέσεις της βιομηχανίας στην αγορά εργασίας και σε υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο. Η ενότητα προσφέρει μια καλή γνώση της ανάπτυξης λογισμικού, των διαδικασιών και των βάσεων δεδομένων, καθώς και την εφαρμογή εφαρμογών ιστού και την κατανόηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ χρηστών και τεχνολογίας. Παρέχει επίσης ένα καλό υπόβαθρο για τις σπουδές MSc στο Tampere University , ειδικά προς το λογισμικό: Web και Cloud (Computing Sciences, MSc) και αλληλεπίδραση ανθρώπου-τεχνολογίας (Computing Sciences, MSc).

Μηχανική ενέργεια

Η σύγχρονη κοινωνία βασίζεται στην ηλεκτρική ενέργεια. Τα ηλεκτρικά και ηλεκτρομαγνητικά φυσικά φαινόμενα χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους, καλύπτοντας π.χ. την παραγωγή, μετάδοση, διανομή και χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Στην ενότητα μελέτης Power Engineering, θα μάθετε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα θεμελιώδη ηλεκτρικά και ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα για την επίλυση σύγχρονων μηχανικών προβλημάτων, όπως η παραγωγή ηλιακής και αιολικής ενέργειας και ηλεκτρικά οχήματα. Η ενότητα μελέτης θα σας προσφέρει επίσης μια εξαιρετική γνώση ιστορικού για τις σπουδές MSc στο Tampere University , ειδικά στα Smart Grids (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc).

Τεχνολογία Επικοινωνιών

Η σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας βασίζεται έντονα στις ευρυζωνικές επικοινωνίες δεδομένων και στα αντίστοιχα δίκτυα και υπηρεσίες επικοινωνίας. Αυτό καλύπτει όλους τους τομείς της ζωής, προσωπικούς και επαγγελματικούς. Αυτή η τάση αναμένεται να συνεχιστεί και να επεκταθεί περαιτέρω, μέσω της συνεχούς και συνολικής διαδικασίας ψηφιοποίησης, η οποία τελικά θα διεισδύσει σε όλες τις βιομηχανίες και ολόκληρη την κοινωνία. Αυτό, σε συνδυασμό με τα αναδυόμενα πρότυπα Internet-of-Things (IoT) και Industrial Internet (ή Industry 4.0), αυξάνει τη χωρητικότητα, την καθυστέρηση και άλλες απαιτήσεις απόδοσης των δικτύων επικοινωνίας, και ιδίως των ασύρματων επικοινωνιών, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο σε σύγκριση στα υπάρχοντα συστήματα και λύσεις. Μια άλλη κυρίαρχη τάση στην κοινωνία και τις βιομηχανίες σχετίζεται με την ρομποτοποίηση και άλλα διαφορετικά αυτόνομα κινούμενα αντικείμενα και μηχανήματα, όπως αυτοκινούμενα αυτοκίνητα και drone, τα οποία επίσης βασίζονται σε πολύ αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις ασύρματων επικοινωνιών. Η ψηφιοποίηση, το IoT και η ρομποτοποίηση είναι όλοι οι τομείς που συνδέονται επίσης στενά με πληροφορίες ασύρματης τοποθέτησης και εντοπισμού υψηλής απόδοσης, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μέσω αυτής της σπουδαιότητας, οι μαθητές μαθαίνουν τις θεμελιώδεις έννοιες, μεθόδους και εργαλεία της μηχανικής επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών ενσύρματων και ασύρματων τεχνολογιών δικτύωσης, οι οποίες βασίζονται στη βάση, π.χ., δικτύων κινητής τηλεφωνίας 4G και 5G και του Διαδικτύου. Η ενότητα μελέτης θα σας προσφέρει επίσης μια εξαιρετική γνώση ιστορικού για τις σπουδές MSc στο Tampere University , ειδικά για το Σύστημα Επικοινωνιών και τα Δίκτυα (Πληροφορική, MSc) και τα Ασύρματα Επικοινωνιακά και Συστήματα RF (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, MSc).

Ηλεκτρονικά και ενσωματωμένα συστήματα

Τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και το ενσωματωμένο λογισμικό κάνουν τα καταναλωτικά gadget πραγματικότητα. Η συντριπτική πλειονότητα των chip επεξεργαστών δεν είναι σε υπολογιστές αλλά σε ενσωματωμένα συστήματα γύρω μας. Τα ηλεκτρονικά και τα ενσωματωμένα συστήματα είναι η βασική τεχνολογία για σχεδόν οτιδήποτε γύρω μας, αν και συχνά αόρατο για τους χρήστες. Οι φορητές συσκευές, τα εκτυπώσιμα ηλεκτρονικά και ο σχεδιασμός υλικού-λογισμικού είναι παραδείγματα τρεχόντων ερευνητικών θεμάτων τελευταίας τεχνολογίας Ηλεκτρονικών και Ενσωματωμένων Συστημάτων στο Tampere University . Η ενότητα μελέτης προσφέρει ευρεία γνώση σχετικά με τα βασικά των αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων, καθώς και ενσωματωμένων υπολογιστικών συσκευών και λογισμικού. Παρέχει επίσης ένα καλό υπόβαθρο για τις σπουδές MSc στο Tampere University , ειδικά προς τα Ενσωματωμένα Συστήματα (Πληροφορική, MSc) και τις Ασύρματες Επικοινωνίες και Συστήματα RF (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, MSc).

Συνέχιση των μεταπτυχιακών σπουδών

Μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου Bachelor of Science in Technology, είστε επιλέξιμος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας απευθείας σε ένα από τα προγράμματα Master's Tampere University του Tampere University στην αγγλική γλώσσα. Τα μαθήματα και τα μαθήματα που μελετήθηκαν στο πτυχίο Bachelor, καθορίζουν ποια προγράμματα Master είναι κατάλληλα για εσάς. Είναι δυνατές μελέτες σε τουλάχιστον τα ακόλουθα προγράμματα:

 • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Μηχανικό Αυτοματισμών
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Βιοϊατρικές Επιστήμες και Μηχανική
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Βιομηχανική Μηχανική και Διαχείριση
 • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική
 • Πρόγραμμα Μάστερ στην Ηλεκτρολογία
 • Πρόγραμμα Μάστερ στην Επιστήμη και τη Μηχανική Υλικών
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Φωτονικές Τεχνολογίες
 • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη και τη Μηχανική

Αφού ολοκληρώσετε το πτυχίο Master of Science στην Τεχνολογία, μπορείτε να παρακολουθήσετε διδακτορικό.

Δίδακτρα

Το δίδακτρο του προγράμματος είναι 10.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος για σπουδαστές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ με σύστημα υποτροφιών για φοιτητές που πληρώνουν αμοιβή.

Δομή των μελετών

Το πρόγραμμα Bachelor in Science and Engineering είναι ένα τριετές πρόγραμμα που απαιτεί 180 μονάδες.

Τελικό έργο

Οι φοιτητές που επιδιώκουν το πτυχίο Bachelor of Science in Technology αναμένεται να ολοκληρώσουν μια πτυχιακή εργασία για το τρίτο έτος τους. Η διατριβή διερευνά ένα θέμα που σχετίζεται με το κύριο θέμα σας Η διατριβή αποδεικνύει την ικανότητά σας να εφαρμόζετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας και χρησιμοποιεί επιστημονικές μεθόδους για την επεξεργασία σχετικών πληροφοριών. Η έκταση της διατριβής του Bachelor, συμπεριλαμβανομένου του σεμιναρίου Bachelor, είναι 10 μονάδες.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι μαθητές που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα Bachelor in Science and Engineering έλαβαν πτυχίο Bachelor και μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που ανοίγει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας. Επιλέγοντας προσεκτικά τα μαθήματα που θα υπολογίζονται στο πτυχίο σας για να ταιριάζει στο πρόγραμμα Master που προτιμάτε, μπορείτε να ορίσετε μια κατεύθυνση για τη μελλοντική σας καριέρα. Οι απόφοιτοί μας έχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας, για παράδειγμα, στην έρευνα και ανάπτυξη στη βιομηχανία και στην ακαδημαϊκή έρευνα και διδασκαλία.

Διεθνοποίηση

Οι σπουδές που περιλαμβάνονται στα Αγγλικά που διδάσκονται πτυχιακά προγράμματα στο Tampere University είναι από τη φύση τους διεθνείς, καθώς οι ομάδες φοιτητών αποτελούνται από φοιτητές από όλο τον κόσμο. Στο Πρόγραμμα Bachelor in Science and Engineering δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία σε μια πολυπολιτισμική ομάδα και σε ένα διεθνές περιβάλλον. Tampere University προσφέρει επίσης πολλές άλλες ευκαιρίες για διεθνοποίηση, όπως διεθνή διδασκαλία φοιτητών, παράλληλη εκμάθηση γλωσσών και διεθνή προγράμματα Demola. Είναι επίσης δυνατό για τους μαθητές να ολοκληρώσουν το δευτερεύον τους μάθημα σε άλλο ίδρυμα ενώ βρίσκονται σε ανταλλαγή φοιτητών. Σε επίπεδο μεταπτυχιακού, οι μαθητές μπορούν, για παράδειγμα, να επιλέξουν να γράψουν τη διατριβή τους στο εξωτερικό.

Συνεργασία με άλλα μέρη

Εκτός από τις σπουδές στο δικό του πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τη διδασκαλία που προσφέρει η κοινότητα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Τάμπερε, από τεχνικές μέχρι επαγγελματικές σπουδές σε διάφορους τομείς.

yruk

Κριτήρια καταλληλότητας

Γενική επιλεξιμότητα

 • Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι διαθέτουν πιστοποιητικό ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης:
 • Φινλανδική εξέταση εγγραφής
 • Διεθνές πτυχίο απολυτηρίου (IB)
 • Ευρωπαϊκό πτυχίο απολυτηρίου (EB)
 • Πτυχίο Deutsches Internationales Abitur (DIA) ή πτυχίο Reifeprüfung (RP) στη Φινλανδία
 • Ένα φινλανδικό επαγγελματικό τίτλο ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, περαιτέρω επαγγελματικά προσόντα ή ειδικό επαγγελματικό προσόν όπως ορίζεται στον νόμο για την επαγγελματική εκπαίδευση (531/2017)
 • οποιοδήποτε άλλο συγκρίσιμο ανώτερο δευτεροβάθμιο εκπαιδευτικό προσόν που παρέχει επιλεξιμότητα για πανεπιστημιακές σπουδές Bachelor στη συγκεκριμένη χώρα.
 • Το πτυχίο Advanced International Certificate of Education (AICE) στη Φινλανδία, έχει το δικαίωμα να σπουδάσει σε πτυχίο πανεπιστημίου στη Φινλανδία ή να έχει πτυχίο που απονέμεται από ένα φινλανδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή τουλάχιστον ένα πτυχίο πτυχίου που απονέμεται από ξένο ίδρυμα.

Οι υποψήφιοι που βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο της ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση. Πρέπει να ολοκληρώσουν το προηγούμενο πτυχίο πριν ξεκινήσουν τις σπουδές στο πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν ειδικές οδηγίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα οργανώνεται σε δύο ομάδες εισόδου.

Ομάδα εισδοχής I - εισαγωγή με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών SAT

Τα μαθήματα SAT και SAT για τα Μαθηματικά 2 είναι υποχρεωτικά στην ομάδα εισδοχής I. Η εισαγωγή βασίζεται στα αποτελέσματα του SAT (ενότητες που βασίζονται στην τεκμηρίωση και γραφή και μαθηματικά) και στη Δοκιμασία Θέματος SAT στα Μαθηματικά 2. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στις Δοκιμασίες Θέματος SAT και SAT στο δικτυακό τόπο της Ακαδημίας.

Πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι εξετάσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2019. Οι υποψήφιοι πρέπει να ολοκληρώσουν το SAT Test στις 13 Μαρτίου 2021 το αργότερο και το SAT Subject Test στα Μαθηματικά Επίπεδο 2 το αργότερο στις 5 Δεκεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα πρέπει να παραδοθούν στο Tampere University απευθείας από το College Board, το οποίο διαχειρίζεται τις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι διαθέσιμα το αργότερο τον Απρίλιο του 2021 μετά τη διάθεση των αποτελεσμάτων των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες δοκιμών, τα κέντρα δοκιμών και τον τρόπο εγγραφής στην ιστοσελίδα εγγραφής SAT.

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει ή ολοκληρώνουν μια φινλανδική εξέταση matriculation / IB / EB / RP / DIA δίπλωμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση και στις δύο ομάδες εισδοχής, I και II. Στην εισαγωγή βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων SAT, τα κριτήρια επιλεξιμότητας για άμεση εισαγωγή δεν θα εφαρμοστούν και οι βαθμοί της εξέτασης (αναφέρονται παρακάτω) δεν θα έχουν επίδραση στην εισαγωγή. Η είσοδος θα βασίζεται αποκλειστικά στα αποτελέσματα των εξετάσεων SAT και των εξετάσεων θεμάτων SAT στα Μαθηματικά Επίπεδο 2.

Ομάδα εισδοχής II - άμεση είσοδος

Η εισαγωγή βασίζεται στην βαθμολογία εισαγωγής που υπολογίζεται με βάση τους βαθμούς που επιτεύχθηκαν στη Φινλανδική εγγραφή, το Διεθνές Απολυτήριο, το Ευρωπαϊκό Απολυτήριο ή το Reifeprüfung / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι στην άμεση είσοδο πρέπει να συμπληρωθεί το Reifeprüfung / Die Deutsche International Abiturprüfung στη Φινλανδία.

Για να λάβετε υπόψη σας για άμεση είσοδο, πρέπει να πληροίτε τις ακόλουθες ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής: έχετε ολοκληρώσει την εξέταση μητρικών μαθημάτων στα προχωρημένα επίπεδα μαθηματικών ΚΑΙ έχετε λάβει στην εξέταση των μαθημάτων τουλάχιστον το βαθμό Ε είτε για τα προχωρημένα επίπεδα μαθηματικών είτε για τη φυσική Ή τον βαθμό L στο χημεία.

Οι αντίστοιχοι βαθμοί στα διπλώματα IB / EB / RP / DIA:

στο International Baccalaureate

 • 6 σε HL ή SL Μαθηματικά Ή
 • 6 στη Φυσική HL ή SL

στο Ευρωπαϊκό Απολυτήριο

 • 8,0 στα Μαθηματικά 5 ώρες OR
 • 8,0 στη Φυσική

στο Reifeprüfung / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung

 • 10 στα Μαθηματικά Ή
 • 10 στη Φυσική. Και τα δύο θέματα πρέπει να συμπεριληφθούν στο "Leistungen in der Reifeprüfung"

Οι βαθμοί των υποψηφίων που ολοκληρώνουν το πτυχίο ΙΒ την άνοιξη του 2021 υπολογίζονται με βάση τους Προβλεπόμενους Βαθμούς. Οι βαθμοί των υποψηφίων που ολοκληρώνουν το πτυχίο EB την άνοιξη του 2021 υπολογίζονται με βάση τους επίσημους προβλεπόμενους βαθμούς. Εάν ένας υποψήφιος γίνει δεκτός βάσει των προβλεπόμενων βαθμών, η επιλογή υπόκειται σε όρους έως ότου ο αιτών υποβάλει επίσημο πιστοποιητικό των τελικών βαθμών στο Tampere University . Η αποδοχή ανακαλείται εάν οι πόντοι που υπολογίζονται με βάση τους τελικούς βαθμούς είναι χαμηλότεροι από τους προβλεπόμενους βαθμούς και ο αιτών δεν πληροί πλέον την ελάχιστη βαθμολογία εισαγωγής που έγινε δεκτή στο πρόγραμμα.

Απαιτήσεις γλωσσικών ικανοτήτων

Κατά την υποβολή αίτησης για πρόγραμμα Bachelor στο Tampere University , πρέπει να υποβάλετε αποδεικτικά στοιχεία για την καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας για ακαδημαϊκούς σκοπούς. Έχετε δύο επιλογές για να αποδείξετε την ικανότητά σας στην αγγλική γλώσσα: γλωσσικές δοκιμές ή προηγούμενες μελέτες.

Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να υποβάλετε ένα έγγραφο ως απόδειξη γλωσσικών δεξιοτήτων.

Δοκιμές αγγλικής γλώσσας και οι ελάχιστες απαιτήσεις αποτελεσμάτων:

Όνομα δοκιμής Ελάχιστο αποτέλεσμα δοκιμών για προγράμματα Bachelor στο Tampere University
SAT Εάν η είσοδος βασίζεται σε βαθμολογίες SAT, δεν απαιτείται ξεχωριστή απόδειξη γλωσσικής επάρκειας
TOEFL iBT / TOEFL iBT Special Home Edition 78 συνολικά με τουλάχιστον 20 στη γραφή
Δείκτης IELTS (ακαδημαϊκό) / IELTS 6.0 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 στη γραφή
PTE (ακαδημαϊκό) 54
C1 Advanced * ντο
Γ2 επάρκεια * Γ1
Εθνικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (Αγγλικά) Επίπεδο επάρκειας 4 (ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία). Τα αποτελέσματα των χωριστών συνεδριάσεων του τεστ γλωσσών μπορούν να συνδυαστούν.

* Τα προηγούμενα CAE και CPE έχουν μετονομαστεί σε C1 Advanced και C2 Proficiency

Προηγούμενες μελέτες

Είναι πιθανό να εξαιρεθείτε από την υποβολή βαθμολογίας δοκιμής γλώσσας εάν έχετε ολοκληρώσει συγκεκριμένες μελέτες που αναφέρονται στο Tampere University που αποδεικνύουν την καλή γνώση των Αγγλικών. Μόνο μελέτες που πληρούν τα κριτήρια θα γίνονται δεκτές, οπότε αν υποβάλλετε αίτηση χωρίς έγκυρο αποτέλεσμα δοκιμής γλώσσας, εξετάστε προσεκτικά τις εξαιρέσεις που αναφέρονται από το Tampere University και τον τρόπο υποβολής εγγράφων.

Εισαγωγή

40 μαθητές γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα Επιστήμη και Μηχανική, Φυσικές Επιστήμες και Μαθηματικά κομμάτι, το 70% αυτών κατανέμεται στην ομάδα εισδοχής Ι και 30% στην ομάδα εισαγωγής II.

Το 70% των θέσεων μελέτης προορίζεται για εκείνους τους υποψηφίους που δεν διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή θέση σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Φινλανδία. Οι υποψήφιοι που έχουν αποδεχτεί μια θέση σπουδών σε ένα πτυχίο σε ένα πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών ή ένα πανεπιστήμιο στη Φινλανδία που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2014 ή μετά δεν θα θεωρηθούν ως υποψήφιοι για πρώτη φορά.

Τυχόν μη συμπληρωμένες θέσεις μπορούν να εκχωρηθούν σε αιτούντες στην άλλη ομάδα εισδοχής για να καλύψουν την πρόσληψη.

Διαδικασία εισαγωγής

Η είσοδος στα προγράμματα Bachelor που διεξάγεται στα Αγγλικά στο Tampere University οργανώνεται μία φορά το χρόνο στην κοινή αίτηση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την άνοιξη του 2021, κατά την πρώτη περίοδο αίτησης. Η περίοδος αίτησης για μελέτες που ξεκινούν τον Αύγουστο του 2021 θα αρχίσει στις 7 Ιανουαρίου στις 8:00 GMT +2 και θα λήξει στις 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:00 GMT +2.

Ανατρέξτε στις πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την κοινή αίτηση της Φινλανδίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την άνοιξη του 2021 στις ιστοσελίδες του studyinfo.

Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί και συνεχίζουν με επιτυχία το πρόγραμμα είναι επιλέξιμοι να συνεχίσουν τις σπουδές τους προς το μεταπτυχιακό. Το κύριο θέμα που επιλέγουν οι σπουδαστές καθορίζει τα προγράμματα του κυρίου για τα οποία είναι επιλέξιμα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα οργανώνεται σε δύο ομάδες εισόδου.

Στην ομάδα εισδοχής I η εισαγωγή βασίζεται στα αποτελέσματα του SAT και του τεστ SAT Subject στα Μαθηματικά Επίπεδο 2. Οι υποψήφιοι που κατέχουν πτυχίο δευτεροβάθμιου επιπέδου που τους καθιστά επιλέξιμους να παρακολουθήσουν τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούν να ζητήσουν είσοδο με βάση το μάθημα SAT και SAT Δοκιμές. Πρέπει να κατέχουν έναν από τους ισχύοντες προηγούμενους βαθμούς που αναμένονται από τους αιτούντες που ζητούν την είσοδο μέσω του φινλανδικού κοινού εθνικού συστήματος αιτήσεων. Πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο πτυχίο τους πριν ξεκινήσουν τις σπουδές στο πρόγραμμα.

Στην ομάδα εισδοχής II η είσοδος βασίζεται στη βαθμολογία εισδοχής, η οποία υπολογίζεται με βάση τους βαθμούς που επιτεύχθηκαν στη φινλανδική εξέταση μητρικών μαθημάτων, το Διεθνές Baccalaureate, το European Baccalaureate ή το Reifeprüfung / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση για άμεση εισαγωγή εάν ισχύει ένα από τα ακόλουθα:

 1. Έχετε ολοκληρώσει τη φινλανδική εξέταση εγγραφής.
 2. Λαμβάνετε μέρος στη φινλανδική εξέταση μητρικών μαθημάτων την άνοιξη του 2021 και θα ολοκληρώσετε την εξέταση και θα λάβετε το δίπλωμά σας έως τις 5 Ιουνίου 2021.
 3. Έχετε απονεμηθεί το δίπλωμα European Baccalaureate (EB) ή International Baccalaureate (IB) στη Φινλανδία ή στο εξωτερικό την άνοιξη του 2021 ή νωρίτερα.
 4. Σας απονεμήθηκε το δίπλωμα Reifeprüfung (RP) / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung (DIA) στη Φινλανδία την άνοιξη του 2021 ή νωρίτερα.

Πώς να εφαρμόσει

Ανατρέξτε στις πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την κοινή αίτηση της Φινλανδίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την άνοιξη του 2021 στις ιστοσελίδες του studyinfo.

Εισαγωγές βήμα προς βήμα

 1. Ελέγξτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τη διαδικασία εισδοχής και τα απαραίτητα έγγραφα.
 2. Διαβάστε τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης και να αρχίσετε να προετοιμάζετε τα έγγραφά σας όσο το δυνατόν νωρίτερα!
 3. Βρείτε ένα εξεταστικό κέντρο και εγγραφείτε για τις δοκιμές SAT πολύ νωρίτερα (εάν υποβάλλετε αίτηση στην ομάδα εισδοχής I) ή πραγματοποιήστε δοκιμή γλώσσας εάν απαιτείται (εάν υποβάλλετε αίτηση στην ομάδα εισδοχής II και εάν ισχύει).
 4. Όταν ανοίξει η περίοδος αίτησης, συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση στο Studyinfo.fi κατά τη διάρκεια της περιόδου εφαρμογής και ανεβάστε τα απαιτούμενα συνημμένα στην εφαρμογή. Η περίοδος εφαρμογής αρχίζει στις 7 Ιανουαρίου στις 8:00 GMT +2 και λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:00 GMT +2.
 5. Θυμηθείτε να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία, εάν ισχύει.
 6. Περιμένετε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα εισαγωγής.
 7. Εάν σας προσφερθεί ένας τόπος μελέτης, θυμηθείτε να τον αποδεχτείτε και να στείλετε τα επικυρωμένα αντίγραφα των εκπαιδευτικών σας εγγράφων ταχυδρομικώς εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Πληρώστε τα δίδακτρα εάν απαιτείται.
 8. Εάν τοποθετηθείτε στη λίστα αναμονής, μπορεί να προσφερθεί χώρος μελέτης το αργότερο στις 2 Αυγούστου 2021. Μετά από αυτό, λήγει η αποδοχή από τη λίστα αναμονής.
 9. Ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για την άφιξή σας στη Φινλανδία, εάν φτάνετε από το εξωτερικό.
 10. Εγγραφείτε ως φοιτητής και εγγραφείτε στην κοινότητα του Tampere University του Tampere University όταν ξεκινούν οι σπουδές τον Αύγουστο του 2021!

Περιφράξεις

Έγγραφα εφαρμογών

Θα χρειαστεί να φορτώσετε αντίγραφα όλων των απαιτούμενων εγγράφων ως συνημμένα στο έντυπο της αίτησης.

1. Αντίγραφο του πιστοποιητικού ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της επίσημης αγγλικής μετάφρασής του.

2. Αντίγραφο του αντιγράφου των εγγραφών (αναφέροντας τα μαθήματα που ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και την επίσημη μετάφραση στα Αγγλικά.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά έγγραφα

Κατά την υποβολή της αίτησης, χρειάζονται μόνο σαρωμένα αντίγραφα των εγγράφων που ανεβαίνουν στη φόρμα αίτησης. Εάν προσφερθεί χώρος μελέτης, ο αιτών πρέπει να παραδώσει αντίγραφα εκπαιδευτικών εγγράφων σύμφωνα με τις οδηγίες στην ενότητα «Εκπαιδευτικά έγγραφα που θα αναρτηθούν μετά την επιλογή των μαθητών» παρακάτω.

Εάν τα πρωτότυπα έγγραφα δεν είναι φινλανδικά, σουηδικά ή αγγλικά, αυτά πρέπει να μεταφράζονται σε μία από τις προαναφερόμενες γλώσσες είτε από την αρχή που εξέδωσε το πρωτότυπο έγγραφο είτε από επίσημο μεταφραστή.

Οι υποψήφιοι στο τελευταίο έτος της ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν επίσης δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση. Αντί για το πιστοποιητικό αποφοίτησης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης / αποχώρησης σχολείου, πρέπει να υποβάλουν ένα έγγραφο που εκδίδεται από το σχολείο τους και να αναφέρει τα προσόντα που πρόκειται να ολοκληρώσει ο αιτών και την αναμενόμενη ημερομηνία αποφοίτησης. Πρέπει να ολοκληρώσουν τον προηγούμενο βαθμό πριν ξεκινήσουν τις σπουδές στο πρόγραμμα. Σημειώστε ότι, εάν επιλεγεί, ο αιτών πρέπει να υποβάλει επικυρωμένα αντίγραφα αυτών των εκπαιδευτικών εγγράφων στο Γραφείο Εισαγωγής του Tampere University όπως αναφέρεται παρακάτω.

Οι υποψήφιοι στην ομάδα εισδοχής II:

Όλα τα αποτελέσματα της Φινλανδικής Εξέτασης Matriculation που ολοκληρώθηκαν μετά το 1990 είναι διαθέσιμα για το Tampere University σε μια εθνική βάση δεδομένων. Αυτό ισχύει και για τους αιτούντες και στο τελευταίο έτος των σπουδών τους.

Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου της εκπαίδευσης IB, EB ή RP / DIA πρέπει να υποβάλουν ένα έγγραφο Προβλεπόμενων Βαθμών στο Tampere University του Tampere University ανεβάζοντας το έγγραφο στη φόρμα αίτησης έως τις 7 Απριλίου 2020 15.00 GMT +3. Επιπλέον, μετά την αποφοίτησή τους, θα πρέπει να ανεβάσουν αντίγραφο του τελικού διπλώματος στη φόρμα αίτησης έως τις 16 Ιουλίου 2021 15.00 GMT +3.

Μην ξεχνάτε ότι εάν οι βαθμοί εισδοχής σας έχουν υπολογιστεί βάσει των προβλεπόμενων βαθμών, η πιθανή είσοδος σας ήταν υπό όρους. Όταν υποβάλλετε τους τελικούς βαθμούς σας στο Tampere University Εισαγωγής Tampere University , οι βαθμοί σας υπολογίζονται εκ νέου με βάση τους τελικούς βαθμούς. Η αποδοχή ανακαλείται δεν υποβάλλετε το έγγραφο ή εάν οι πόντοι που υπολογίζονται με βάση τους τελικούς βαθμούς είναι χαμηλότεροι από τους προβλεπόμενους βαθμούς και δεν πληροίτε πλέον την ελάχιστη βαθμολογία εισδοχής που έχει εισαχθεί στο πρόγραμμα.

Επιπλέον, πρέπει να αποστείλετε αντίγραφο του τελικού διπλώματος ταχυδρομικώς, όπως αναφέρεται παρακάτω. Για τους αιτούντες που έχουν ολοκληρώσει δίπλωμα IB, είναι δυνατή η ηλεκτρονική κοινή χρήση των τελικών βαθμών μέσω του διαδικτυακού συστήματος IBIS.

Εκπαιδευτικά έγγραφα που πρέπει να δημοσιεύονται μετά την επιλογή των σπουδαστών

Εάν σας προσφερθεί ένα μέρος μελέτης, πρέπει να παραδώσετε ταχυδρομικά επικυρωμένα αντίγραφα των εκπαιδευτικών σας εγγράφων, ανατρέξτε στις παρακάτω εξαιρέσεις. Η αποδοχή σας εξαρτάται από την παράδοση των εγγράφων. Σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε τα έγγραφα το συντομότερο δυνατό μετά την επιλογή των μαθητών, καθώς πρέπει να φτάσουν το αργότερο στις 16 Αυγούστου 2021. Η εγγραφή για τις σπουδές είναι δυνατή μόνο αφού τα έγγραφα φτάσουν στο Γραφείο Εισαγωγής.

Τα αντίγραφα του πιστοποιητικού αποχώρησης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης / δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το αντίγραφο των αρχείων και οι μεταφράσεις τους στα αγγλικά πρέπει να είναι επικυρωμένα από συμβολαιογράφο, από τη φινλανδική πρεσβεία / προξενείο στη χώρα σας ή από το ίδρυμα που εξέδωσε το πρωτότυπο έγγραφο με θεσμική σφραγίδα στα έγγραφα.

 • Φινλανδική εξέταση εγγραφής
 • Οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος στη Φινλανδική Εξέταση Matriculation μετά το 1990 δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκπαιδευτικά έγγραφα στο Tampere University , καθώς οι βαθμοί στις εξετάσεις θα μεταφερθούν στο Tampere University ηλεκτρονικά. Αυτό ισχύει και για τους αιτούντες και στο τελευταίο έτος των σπουδών τους.
 • Εάν έχετε ολοκληρώσει την εξέταση του προτύπου πριν από το 1990, πρέπει να παραδώσετε τα αντίγραφα ταχυδρομικώς.
 • Διεθνές πτυχίο απολυτηρίου (IB)
 • Για τους αιτούντες που έχουν ολοκληρώσει δίπλωμα IB, αντί να δημοσιεύουν τα επικυρωμένα αντίγραφα στο Tampere University , είναι δυνατό και συνιστάται η κοινή χρήση των αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού συστήματος IBIS.
 • Οι υποψήφιοι για το τελευταίο έτος οποιουδήποτε άλλου συγκρίσιμου τίτλου σπουδών ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει επιλεξιμότητα για πανεπιστημιακές σπουδές Bachelor στη συγκεκριμένη χώρα.
 • Θα πρέπει να αποφοιτήσετε το αργότερο στις 31 Ιουλίου και θα πρέπει να παραδώσετε τα επικυρωμένα αντίγραφα εκπαιδευτικών εγγράφων ταχυδρομικά έως τις 16 Αυγούστου 2021 15.00 GMT +3.

3. Αντίγραφο της ταυτότητας του διαβατηρίου σας και πιθανή άδεια διαμονής στη Φινλανδία

Οι υποψήφιοι πρέπει να φορτώσουν ένα σαρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας του διαβατηρίου τους για τη φόρμα αίτησης στο studyinfo.fi. Επιπλέον, απαιτείται σαρωμένο αντίγραφο της άδειας διαμονής από αιτούντες που δεν είναι κάτοικοι ΕΕ / ΕΟΧ αλλά έχουν άδεια διαμονής στη Φινλανδία. Τα αντίγραφα χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν εάν πρέπει να πληρώσετε δίδακτρα ή όχι.

4. Τα αποτελέσματα της δοκιμής SAT και της δοκιμής θέματος SAT Μαθηματικά Επίπεδο 2

Στην ομάδα εισδοχής I, οι εξετάσεις SAT είναι υποχρεωτικές. Πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι εξετάσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2019. Το SAT Subject Test στα Μαθηματικά Επίπεδο 2 πρέπει να διεξαχθεί το αργότερο στις 5 Δεκεμβρίου 2020. Το SAT πρέπει να ληφθεί το αργότερο στις 13 Μαρτίου 2021.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες δοκιμών, τα κέντρα δοκιμών και τον τρόπο εγγραφής στην ιστοσελίδα εγγραφής SAT.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών πρέπει να υποβληθούν απευθείας στο Tampere University από το College Board έως τον Απρίλιο του 2021 μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των δοκιμών για το SAT του Μαρτίου. Ο Κώδικας Board College για το Tampere University είναι 0599.

Δεν χρειάζεται να μεταφορτώσετε τα αποτελέσματα για την αίτησή σας στο Studyinfo.fi καθώς τα αποτελέσματα υποβάλλονται απευθείας στο Tampere University από το Board College.

5. Απόδειξη της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας

Ελέγξτε τους τρόπους απόδειξης της ικανότητάς σας στην αγγλική γλώσσα σχετικά με τις απαιτήσεις γλώσσας και υποβάλετε ένα κατάλληλο έγγραφο μόνο εάν δεν υποβάλλετε αίτηση βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων SAT, ή το αποτέλεσμα των εξετάσεων matriculation / IB / EB / RP / DIA στα Αγγλικά δεν είναι υψηλό αρκετά για να αποδείξει την επάρκεια της αγγλικής σας γλώσσας.

Αποτελέσματα εισαγωγής και προσφυγές

Για την ομάδα εισδοχής I τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν τον Απρίλιο του 2021 και για την ομάδα εισδοχής το αργότερο στις 4 Ιουνίου 2021.

Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι επιλεγμένοι φοιτητές θα πρέπει να στείλουν ταχυδρομικά επικυρωμένα αντίγραφα των εκπαιδευτικών τους εγγράφων στο Tampere University .

ryser

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Tampere and Tampere University of Technology merged on January 2019. The new foundation-based Tampere University together with Tampere University of Applied Sciences form a new highe ... περαιτέρω

The University of Tampere and Tampere University of Technology merged on January 2019. The new foundation-based Tampere University together with Tampere University of Applied Sciences form a new higher education community in Tampere with competitive edges in technology, health and society. Our higher education community is the second largest university community in Finland with our 35 000 students, 50 international degree programmes, 3 500 international students and 1 000 international partnerships. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη