Μουσική Θεραπεία Γενικές Πληροφορίες

Το πρόγραμμα θεραπείας μουσικής ιδρύθηκε το 1980. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα θεραπείας μουσικής στην πολιτεία της Οκλαχόμα. Οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν είτε Bachelor of Music στη Μουσικοθεραπεία είτε Equivalency / Εγγραφή στη Μουσικοθεραπεία στο SWOSU, και οι δύο θα ικανοποιήσουν την απαιτούμενη επιλεξιμότητα για τη λήψη της Εθνικής Εξέτασης Πιστοποίησης για τους Μουσικοθεραπευτές για τα διαπιστευτήρια του Music Therapist-Board Certified (MT-BC).

Για να ολοκληρώσει το Bachelor of Music στη Μουσικοθεραπεία, ο φοιτητής και ο φοιτητής με φοιτητές με πληκτρολόγιο / φωνή ή με έμφαση σε όργανα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του πτυχίου γενικής εκπαίδευσης, θεμελιώδους μουσικής και μουσικής βασικής διδακτέας ύλης.

Ισοδυναμία / Εγγραφή στη Μουσικοθεραπεία παρέχει σε εκείνους που κατέχουν πτυχίο Bachelor (ειδικά) Μουσική Εκπαίδευση την ευκαιρία να εκπληρώσει την απαίτηση ικανοτήτων μουσικής θεραπείας της American Music Therapy Association.

Η αποφοίτηση θα χορηγηθεί μόνο στους φοιτητές που ολοκληρώνουν τα απαιτούμενα μαθήματα και μια πρακτική άσκηση περίπου 1040 ωρών, γεγονός που καθιστά επιλέξιμο για την Εξέταση Πιστοποίησης του Συμβουλίου για τους Μουσικοθεραπευτές. MT-BC είναι η κύρια αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση μουσικής θεραπείας στις ΗΠΑ Στατιστικά, SWOSU απόφοιτοι που πήραν την εξέταση Πιστοποίησης Διοικητικού Συμβουλίου είχαν 100% ποσοστό επιτυχίας για τα τελευταία αρκετά χρόνια!

Εισαγωγές

Το Πακέτο Εισαγωγής SWOSU μπορεί να αποκτηθεί ηλεκτρονικά.

Οι σπουδαστές που υποβάλλουν αίτηση για μουσικοθεραπεία, επιπλέον, μπορεί να είναι επιλέξιμοι για υποτροφίες μουσικής απόδοσης, οι οποίες καθορίζονται από ακροάσεις. Επικοινωνήστε με το Γραφείο Μουσικής στο 580.774.3708 για ημερομηνία ακρόασης.

Υποβάλετε τη φόρμα αίτησης για τα υλικά που θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον Διευθυντή Μουσικοθεραπείας, ChihChen Sophia Lee, Ph.D., MT-BC , για ανησυχίες σχετικά με το πρόγραμμα μουσικοθεραπείας SWOSU. Παρακαλείστε να έχετε αρκετό χρόνο για να λάβετε την αίτησή σας μέχρι την 1η Μαρτίου κάθε έτους για να εξετάσετε οποιαδήποτε υποτροφία.

Υποτροφίες / Ευκαιρίες Εργασίας

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποSouthwestern Oklahoma State University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη