Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σχεδιασμού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Για πάνω από δύο δεκαετίες, το πτυχίο Bachelor of Design Honours του Πανεπιστημίου της Υόρκης (DESN) έχει θέσει τη γραμμή για την εκμάθηση της πειθαρχίας του σχεδιασμού σε ένα πανεπιστημιακό περιβάλλον. Αναγνωρισμένη σε όλη τη Βόρεια Αμερική για τα πρότυπα ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επαγγελματικής αριστείας, το Design at York προσφέρει στους μαθητές μια πλούσια, πολυεπιστημονική εμπειρία και Pathways για καριέρα σε έναν συναρπαστικό, συνεχώς εξελισσόμενο τομέα.

Στην καρδιά του DESN βρίσκεται το περιβάλλον στούντιο, όπου οι μαθητές αποκτούν βασικές επαγγελματικές και τεχνικές δεξιότητες και ισχυρή βάση στις μεθόδους σχεδιασμού και τις εννοιολογικές διαδικασίες. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε υπερσύγχρονους πόρους και εργαλεία και ευκαιρίες τοποθέτησης εργασίας μέσω των ισχυρών βιομηχανικών μας συνδέσεων. Οι αποφοίτοι του DESN συχνά συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού και πρακτορεία παγκοσμίως, εγγράφονται σε εθνικά και διεθνή προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και επιτυγχάνουν ως επιχειρηματίες.

Κορυφαίοι 6 λόγοι εφαρμογής

 • Αστρική φήμη Οι βραβευμένοι μαθητές μας αναζητούνται από εταιρείες όπως το Facebook, το Google, το Wikimedia, το IBM και το Shopify
 • Εξατομικευμένη προσοχή Μικρότερα μεγέθη τάξης με οικεία περιβάλλοντα εκμάθησης στούντιο
 • Προσαρμόσιμα Pathways Πληροφορίες Σχεδιασμός, Interaction Design και Οπτικής Επικοινωνίας, ενισχύεται από τα μαθήματα της ιστορίας του σχεδιασμού, θεωρία και κριτική
 • Επαγγελματικός προσανατολισμός Εφαρμοσμένη μάθηση με βάση το στούντιο που προετοιμάζει τους αποφοίτους για επαγγελματική πρακτική σχεδιασμού
 • Ισχυρές βιομηχανικές συνδέσεις Επισκέψεις προσλήψεων με κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού
 • Πολύτιμες εργασιακές εμπειρίες Τοποθέτηση σε επαγγελματικό σχεδιασμό

Δημιουργήστε το δικό σας Pathway ή ειδικευτείτε

Φαντάζεστε νέους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ένα προϊόν ή υπηρεσία;
Σχεδιασμός αλληλεπίδρασης / UX και UI

Το Interaction Design είναι ένα εξειδικευμένο πεδίο που τέμνει τις οπτικές επικοινωνίες, το σχεδιασμό πληροφοριών, την αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή και τον υπολογισμό. Οι μαθητές εκτίθενται σε αναδυόμενες έρευνες στο σχεδιασμό διεπαφής (UI), στο σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη (UX), στις συμμετοχικές μεθόδους έρευνας, στο σχεδιασμό χωρίς αποκλεισμούς και στις μελέτες χρηστικότητας. Έχουν επίσης την ευκαιρία να ακονίσουν τις δεξιότητές τους στη σκέψη συστημάτων, τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων και τη στρατηγική σχεδιασμού.

Κεντρικό στοιχείο του Σχεδιασμού Αλληλεπίδρασης είναι η έννοια της ψηφιακής συνδεσιμότητας, η οποία σήμερα υποστηρίζει ένα πλήρες φάσμα ανθρώπινων δραστηριοτήτων στους τομείς της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, της υγείας, της ψυχαγωγίας, του περιβάλλοντος, της βιομηχανίας και της καλλιτεχνίας. Τα προϊόντα της Interaction Design είναι πολλά, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών για κινητά, διαδραστικών περιβαλλόντων, προϊόντων που βασίζονται στον Ιστό, ψηφιακών υπηρεσιών, διεπαφών kiosk και συσκευών δικτύου.

Καλύτερες στιγμές
Εξερευνήστε τον σχεδιασμό αλληλεπίδρασης μέσω μιας ανθρώπινης εστίασης, όπως ο σχεδιασμός για την εμπειρία των χρηστών και ο σχεδιασμός διεπαφής χρήστη (διεπαφή χρήστη). Μάθετε να σχεδιάζετε διαδραστικές εφαρμογές για κινητά, φυσικά προϊόντα και διεπαφές μικτής πραγματικότητας. Εννοιολογήστε, σχεδιάστε και αξιολογήστε συναρπαστικές εμπειρίες χρηστών σε ψηφιακά, φυσικά και συνδυασμένα ή μικτά συστήματα. Αναπτύξτε κεντρικές διαδικασίες σχεδιασμού για να ενημερώσετε τη σύνδεση μεταξύ ανθρώπων, τεχνολογίας και περιβάλλοντος.
Διδασκαλία μαθημάτων

Πρωτότυπες στρατηγικές και επικεντρωμένες στο χρήστη

Πρωτότυπες και δοκιμαστικές σχεδιαστικές έννοιες σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων πραγματικού κόσμου για να κατανοήσουμε καλύτερα τους ανθρώπους για τους οποίους σχεδιάζουμε και τι είναι δυνατόν.

Σχεδιασμός για ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις

Ερευνά σχεδιασμένες εμπειρίες που περιλαμβάνουν πολλαπλά επίπεδα αλληλεπίδρασης και λαμβάνει υπόψη τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπινου σκοπού, τεχνολογίας και ρόλου του σχεδιαστή.

Διαδραστικά αντικείμενα και περιβάλλοντα

Παρουσιάζει τους μαθητές στο σχεδιασμό επικοινωνίας και στη φυσική υπολογιστική μέσω διεπαφών χρησιμοποιώντας αισθητήρες, προβαλλόμενα βίντεο, γραφικά και ήχο.

Σχεδιασμός για μελλοντικά συστήματα

Οι μαθητές θα διερευνήσουν τη δύναμη του σχεδιασμού για να εμπνεύσουν και να επιταχύνουν την καινοτομία σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες για να αναπτύξουν μελλοντικά σχεδιαστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Σχεδιασμός για τα υπάρχοντα συστήματα

Μια συνεργατική καινοτόμος προσέγγιση σε ένα υπάρχον πολύπλοκο ζήτημα που εμπλέκει μια λύση σχεδιασμού με συνεργάτες έργων περιλαμβάνει τη βιομηχανία, την κυβέρνηση ή τις ΜΚΟ ή τοπικές μη κερδοσκοπικές ομάδες.

 
Καριέρα
 • Σχεδιαστής αλληλεπίδρασης
 • Ερευνητής Εμπειρίας Χρήστη (UX)
 • Σχεδιαστής διεπαφής χρήστη (UI)
 • Αρχιτέκτων πληροφοριών
 • Ειδικός σχεδιασμού υπηρεσιών
 • Ψηφιακός στρατηγικός
 • Διευθυντής σχεδιασμού προϊόντος
 • Αισθητηριακός διαδραστικός σχεδιαστής
 • Διαχειριστής έργου UX

Σκέφτεστε να εκπροσωπήσετε πολύπλοκες πληροφορίες μέσω σημαντικών και προσβάσιμων οπτικοποιήσεων;
Σχεδιασμός πληροφοριών

Στον τομέα του Σχεδιασμού Πληροφοριών, οι σχεδιαστές συλλαμβάνουν οπτικά, οργανώνουν και κατηγοριοποιούν τις ποσοτικές και εννοιολογικές πληροφορίες, καθιστώντας τις πιο κατανοητές και σημαντικές για τους χρήστες. Ο Σχεδιασμός Πληροφοριών περιλαμβάνει μια σειρά από πρακτικές, προσφέροντας στους μαθητές άφθονη ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν διεπιστημονικές προσεγγίσεις.

Το πρόγραμμα διερευνά θέματα όπως γραφικές στρατηγικές για σχεδιασμό πληροφοριών, σχεδιασμό για εικονικά περιβάλλοντα και μεγάλα συστήματα πολλαπλών χρηστών, αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή και δυναμικές απεικονίσεις ζωντανών συστημάτων. Τα έργα σχεδιασμού πληροφοριών περιλαμβάνουν τη δημιουργία εικόνας βάσει δεδομένων (π.χ. επεξηγηματικά γραφήματα), τη δημιουργία νέων συμβόλων για την αναπαράσταση δεδομένων και την ανάπτυξη διαδραστικών εργαλείων που διευκολύνουν την πρόσβαση και την κατανόηση των πληροφοριών από τους χρήστες.

Καλύτερες στιγμές
Σύλληψη, οργάνωση, κατηγοριοποίηση και νόημα από οπτικές πληροφορίες. μεταφράστε δεδομένα σε εύχρηστες και κατανοητές οπτικές οθόνες, αφηγήσεις και διεπαφές. Πρακτική οπτικοποίηση μέσω πρακτικών χαρτογράφησης, που κυμαίνονται από εννοιολογικές προσεγγίσεις έως πρακτικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν έντυπα και ψηφιακά μέσα. Αποκτήστε εμπειρία με αναφορές δεδομένων και μεθοδολογίες σχεδίασης για να δημιουργήσετε ελκυστικές εμπειρίες χρηστών. Εξερευνήστε τον τρόπο με τον οποίο η τυπογραφία σχετίζεται με το σχεδιασμό πληροφοριών σε έντυπα και ψηφιακά συστήματα.
Διδασκαλία μαθημάτων

Σχεδιασμός πληροφοριών για κατανόηση

Εισαγωγή στις σχετικές θεωρίες και πρακτικές για τους σχεδιαστές να δίνουν προτεραιότητα, να απλοποιούν και να δημιουργούν δημιουργικά μια ευρεία γκάμα πολύπλοκων κειμένων και οπτικών πληροφοριών για την προσέλκυση εμπειριών χρηστών

Χαρτογράφηση πληροφοριών και δίκτυα

Έμφαση στην οπτικοποίηση μέσω τεχνικών χαρτογράφησης, που κυμαίνονται από εννοιολογικές προσεγγίσεις έως πρακτικές εφαρμογές για έντυπα και ψηφιακά περιβάλλοντα.

Εξέλιξη του Σχεδιασμού Πληροφοριών

Εξετάζει την προέλευση των σχεδιασμένων τεχνουργημάτων για την κατανόηση των κοινωνικών, τεχνολογικών και ιστορικών εξελίξεων στην αναπαράσταση των πληροφοριών.

Σχεδιασμός οπτικοποίησης δεδομένων

Διερευνά τα πλεονεκτήματα τόσο των έντυπων όσο και των ψηφιακών μέσων για την εφαρμογή αρχών και τεχνικών σχεδιασμού πληροφοριών σε μια ποικιλία εξόδων και σε περιβάλλοντα πραγματικού χρόνου.
Τυπογραφία για Σχεδιασμό Πληροφοριών

Ερευνά την τυπογραφία καθώς σχετίζεται με πληροφορίες για να διερευνήσει πώς οι ευανάγνωστες και ευανάγνωστες πληροφορίες κειμένου μπορούν να επηρεάσουν την κατανόηση των πληροφοριών από τους χρήστες. Οι μαθητές θα ασχοληθούν με το σχεδιασμό υλικών για την ενίσχυση της σημασίας, όπου η σαφήνεια των πληροφοριών κειμένου είναι ζωτικής σημασίας για την πλοήγηση και την αναζήτηση και τη μεταφορά σύνθετων πληροφοριών.

 
Καριέρα
 • Σχεδιαστής οπτικοποίησης δεδομένων
 • Δημοσιογράφος σχεδιασμού
 • Περιβαλλοντικός γραφίστας
 • Ερευνητής οπτικοποίησης γνώσης
 • Ειδικός σχεδιασμού Infographic
 • Ειδικός οπτικών αναλυτικών στοιχείων
 • Στρατηγικός σχεδιασμού υγείας

Προβλέπετε να μεταφέρετε τις ιδέες σας μέσω νέων γραφικών εντύπων;
Οπτική επικοινωνία

Η οπτική επικοινωνία είναι ένα διεπιστημονικό πεδίο που ασχολείται κυρίως με τη δύναμη και τον αντίκτυπο των οπτικών μηνυμάτων για ενημέρωση, καθοδήγηση και πείση στον ολοένα και μεταβαλλόμενο κόσμο. Οι σχεδιαστές οπτικής επικοινωνίας συνεργάζονται με διαφορετικά μέσα, σχεδιάζοντας για εκτύπωση 2D και 3D και ψηφιακές εφαρμογές. Το πεδίο είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την παραγωγή συστημάτων επωνυμίας, σήμανσης και ανίχνευσης, περιοδικών, αφισών, εκτύπωσης και κινητικής τυπογραφίας, κίνησης και γραφικών μετάδοσης - για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Στις Οπτικές Επικοινωνίες, οι μαθητές του DESN μαθαίνουν πώς να μετασχηματίζουν αποτελεσματικά πολύπλοκες και αφηρημένες ιδέες σε οπτικές φόρμες, να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα και κοινό, και να δημιουργούν και να ενσωματώνουν διαφορετικές οπτικές γλώσσες στο έργο τους.

Καλύτερες στιγμές
Μάθετε σχετικά με τα συστήματα επωνυμίας και ταυτότητας, τη σήμανση, τη συσκευασία, τον σχεδιασμό σύνταξης και δημοσίευσης και την επικοινωνία βάσει χρόνου. Μελετήστε τεχνικές και πειραματιστείτε με μεθόδους λήψης εικόνων, 2D σύνθεση, αισθητική και τυπογραφία και σχεδιασμό κίνησης. Αναπτύξτε νέες μορφές γραφικών και οπτικά συστήματα που επικοινωνούν και χαίρονται για την αφοσίωση του κοινού. Εξερευνήστε πώς διαμορφώνεται και ερμηνεύεται το νόημα με κείμενο και εικόνες, και στη δημιουργία σημείων και συμβόλων.
Διδασκαλία μαθημάτων

Σχεδιασμός πληροφοριών για κατανόηση

Εισαγωγή στις σχετικές θεωρίες και πρακτικές για τους σχεδιαστές να δίνουν προτεραιότητα, να απλοποιούν και να δημιουργούν δημιουργικά μια ευρεία γκάμα πολύπλοκων κειμένων και οπτικών πληροφοριών για την προσέλκυση εμπειριών χρηστών

Χαρτογράφηση πληροφοριών και δίκτυα

Έμφαση στην οπτικοποίηση μέσω τεχνικών χαρτογράφησης, που κυμαίνονται από εννοιολογικές προσεγγίσεις έως πρακτικές εφαρμογές για έντυπα και ψηφιακά περιβάλλοντα.

Εξέλιξη του Σχεδιασμού Πληροφοριών

Εξετάζει την προέλευση των σχεδιασμένων τεχνουργημάτων για την κατανόηση των κοινωνικών, τεχνολογικών και ιστορικών εξελίξεων στην αναπαράσταση των πληροφοριών.

Σχεδιασμός οπτικοποίησης δεδομένων

Διερευνά τα πλεονεκτήματα τόσο των έντυπων όσο και των ψηφιακών μέσων για την εφαρμογή αρχών και τεχνικών σχεδιασμού πληροφοριών σε μια ποικιλία εξόδων και σε περιβάλλοντα πραγματικού χρόνου.
Τυπογραφία για Σχεδιασμό Πληροφοριών

Ερευνά την τυπογραφία καθώς σχετίζεται με πληροφορίες για να διερευνήσει πώς οι ευανάγνωστες και ευανάγνωστες πληροφορίες κειμένου μπορούν να επηρεάσουν την κατανόηση των πληροφοριών από τους χρήστες. Οι μαθητές θα ασχοληθούν με το σχεδιασμό υλικών για την ενίσχυση της σημασίας, όπου η σαφήνεια των πληροφοριών κειμένου είναι ζωτικής σημασίας για την πλοήγηση και την αναζήτηση και τη μεταφορά σύνθετων πληροφοριών.

 
Καριέρα
 • Διευθυντής δημιουργικού τμήματος
 • Σχεδιαστής γραφικών
 • Επεξεργαστής γραφικών κίνησης
 • Υπεύθυνος καταστήματος
 • Ειδικός σύνταξης και δημοσίευσης
 • Σχεδιαστής στρατηγικής
 • Διευθυντής σχεδιασμού προϊόντος

Θέλετε να αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση των θεμελιωδών αρχών σχεδιασμού, να δημιουργήσετε τις θεωρητικές σας γνώσεις και να αυξήσετε τη μάθησή σας και στα τρία DESN Pathways ;
Ιστορία σχεδιασμού, θεωρία και κριτική (Μελέτες σχεδιασμού)

Ό, τι κι αν επιλέξουν οι μαθητές του DESN Pathway , τα μαθήματα Design Studies στο York βελτιώνουν και προσθέτουν το εύρος της σχεδιαστικής εκπαίδευσης. Λαμβάνοντας ταυτόχρονα με έναν από τους τρεις τομείς εξειδίκευσης κατά τη διάρκεια των τριών και τεσσάρων ετών του προγράμματος, τα μαθήματα μελέτης σχεδιασμού χρησιμεύουν στην επέκταση και την εμβάθυνση της κατανόησης των μαθητών σχετικά με τις θεωρίες επικοινωνίας, τον κοινωνιολογικό λόγο, τις δημιουργικές στρατηγικές και την ιστορία του σχεδιασμού.

Τα έργα και τα μαθήματα στις μελέτες σχεδιασμού επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν και να εξασκήσουν μια σειρά από μεθόδους σχεδιαστικής έρευνας, που υποστηρίζονται από την τοποθεσία του προγράμματος σε ένα μεγάλο ερευνητικό πανεπιστήμιο. Τα μαθήματα που διερευνούν ιστορικούς και πολιτισμικά συγκεκριμένους τρόπους σχεδιασμού, σύγχρονη θεωρία σχεδιασμού και κριτική παρέχουν αμέτρητες ευκαιρίες στους μαθητές να εξετάσουν τις βαθιές ιστορίες, τα δυναμικά συμβόλαια και τις τρέχουσες επαγγελματικές πρακτικές στο σχεδιασμό.

Καλύτερες στιγμές
Μάθετε δεξιότητες σχεδιασμού έρευνας που προωθούν τη βαθύτερη εμπλοκή με την πρακτική του σχεδιασμού σε όλους τους τομείς εξειδίκευσης. Εμβαθύνετε στην κατανόηση συγκεκριμένων ιστορικών σχεδιασμών, πολιτισμών και κινήσεων και των παγκόσμιων κοινωνικών και πολιτικών τους πλαισίων. Εξετάστε κριτικά το ρόλο που διαδραματίζουν οι σχεδιαστές και οι σχεδιαστές στην αντιμετώπιση σύνθετων οπτικών και πολιτιστικών προβλημάτων. Όλα αυτά αυξάνονται από έξι μαθήματα που λαμβάνονται από μαθήματα που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο του York στις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις κοινωνικές και τις φυσικές επιστήμες.
Διδασκαλία μαθημάτων

Σχεδιασμός του 20ου αιώνα: Εικονίδια, κινήσεις και περιβάλλοντα

Εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες κριτικής σκέψης που απαιτούνται για την αξιολόγηση μιας σειράς εικονιδίων και κινήσεων τέχνης του σχεδιασμού του εικοστού αιώνα σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές αποκτούν κατανόηση των ιστορικών, κοινωνικών, πολιτικών, πολιτιστικών και οικονομικών συνθηκών κατά την ανάπτυξη του σχεδιασμού.

Προωθητική σχεδίαση

Επικεντρώνεται στη συμβολή του σχεδιασμού στην ευαισθητοποίηση του κοινού για κοινωνικά θέματα για να μάθει ότι οι σχεδιαστές έχουν επίσης κοινωνικές ευθύνες και έχουν την ευκαιρία να εξυπηρετούν τους περιθωριοποιημένους πληθυσμούς. Εισαγωγή στη γραφική διέγερση, τις παρεμβάσεις, τους κύριους και εναλλακτικούς τρόπους δημόσιας διεύθυνσης και την παρεμπόδιση του πολιτισμού.

Ιστορία σχεδιασμού της Ανατολικής Ασίας και υλικός πολιτισμός σε διακρατικές προοπτικές

Επικεντρωθείτε στην ιστορία του σχεδιασμού και του υλικού πολιτισμού της Ανατολικής Ασίας του εικοστού αιώνα στο σύγχρονο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης σε διεθνικές προοπτικές. Διερευνήστε πώς ο μοντέρνος σχεδιασμός στην Ανατολική Ασία έχει προσαρμοστεί, ασκηθεί, θεωρηθεί και συζητηθεί ως μια διαδραστική διαδικασία μεταξύ πολιτισμών της Ανατολικής Ασίας πλούσιων σε κληρονομιά και του μοντερνισμού στη Δύση.

Σχεδιασμός για Δημιουργική Επιχειρηματικότητα

Εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διαμόρφωση μιας στρατηγικής για το σχεδιασμό της επιχειρηματικότητας και τη διαμόρφωση ενός σχεδίου για στοχευμένα τμήματα της αγοράς. Επιπλέον, το μάθημα θα καλύψει τα βασικά στοιχεία για τη συγκέντρωση χρημάτων, την crowdsourcing, την ανάπτυξη ομάδων και τεχνικές για τη δημιουργία εμπορικών σημάτων και το μάρκετινγκ σε μια εποχή κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, εξειδικευμένων αγορών και πνευματικού κεφαλαίου.

Καριέρα
 • Εκπαιδευτικός σχεδιασμού
 • Σχεδιαστής στρατηγικής
 • Κριτικός / συγγραφέας σχεδιασμού
 • Ερευνητής γραφιστικής
 • Αρχειοθήκη σχεδιασμού
 • Επιμελητής μουσείων / γκαλερί
 • Ανεξάρτητος εκδότης σχεδιασμού

Επαγγελματική διαπίστευση

Είμαστε ένα πρόγραμμα συνεργατών με το Association of Registered Graphic Designers (RGD), έναν καναδικό σύλλογο που προσφέρει στους μαθητές York Design αυτόματη εγγραφή. Ενθαρρύνουμε τους φοιτητές σχεδιασμού να συμμετάσχουν στα βραβεία των μαθητών, συνέδρια, καθοδήγηση, Designathon και υποτροφίες που προσφέρονται μέσω του RGD.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Έτος 1

Βάλτε το Ίδρυμα

 • Επεκτείνετε την ευαισθητοποίησή σας μέσω θεμελιωδών μαθημάτων σχετικά με τις τεχνικές, τις θεωρίες και τις ιστορίες του σχεδιασμού
 • Αναπτύξτε νέες δεξιότητες σχεδιασμού, αρχές και μεθόδους για μάθηση βάσει έργου
 • Διευρύνετε την προοπτική σας με μελέτες σχεδιασμού και πανεπιστημιακά μαθήματα

Έτος 2

Ακονίστε την εστίασή σας

 • Εξερευνήστε βαθύτερα τις βασικές αρχές της σχεδιαστικής σκέψης, των διαδικασιών και των πρακτικών
 • Προωθήστε τις τεχνικές σας δεξιότητες τόσο για ψηφιακές όσο και για τεχνικές εκτύπωσης
 • Επεκτείνετε τη θεωρητική και κριτική κριτική σας για το σχεδιασμό

Έτος 3

Βυθίστε την κατανόησή σας

 • Ειδικευτείτε στην Οπτική Επικοινωνία, Σχεδιασμός Πληροφοριών ή Σχεδιασμός Αλληλεπίδρασης ή δημιουργήστε ένα εξατομικευμένο μείγμα
 • Βελτιώστε τις δεξιότητές σας ως σχεδιαστής, χρησιμοποιώντας βιομηχανικά πρότυπα εργαλεία και τεχνολογίες
 • Αποκτήστε πραγματική εμπειρία σχεδιασμού σε μια απαιτούμενη επαγγελματική τοποθέτηση

Έτος 4

Ενσωματώστε τις γνώσεις σας

 • Βελτιώστε την πρακτική εξειδίκευση και τις κρίσιμες δεξιότητες σχεδιασμού
 • Επιμεληθείτε, οργανώστε, δημοσιεύστε και τοποθετήστε μια έκθεση μεταπτυχιακών σχεδιαστικών εργασιών
 • Αναπτύξτε στρατηγικές και ευκαιρίες δικτύωσης για να μπείτε στην επαγγελματική πρακτική σχεδιασμού

Απαιτήσεις εισδοχής

Σχεδιασμός BDes

Απαιτήσεις εισδοχής:

 • Δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Οντάριο (OSSD)
 • ENG4U
 • Και πέντε επιπλέον μαθήματα 4U ή M
 • Απαιτείται συμπληρωματική αξιολόγηση μετά την υποβολή αίτησης για εισαγωγή. Υποβάλετε το ηλεκτρονικό στοιχείο έως τις 3 Φεβρουαρίου 2021, για εγγυημένη εξέταση στο πρόγραμμα.

Ανάλογα με τη συνδυασμένη απόδοσή σας σε ακαδημαϊκούς, ακρόαση, κριτική χαρτοφυλακίου ή / και συνέντευξη, ο μέσος όρος εισδοχής που απαιτείται για αυτό το πρόγραμμα είναι στα μέσα της δεκαετίας του '80. Κωδικός OUAC YD

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our world increasingly needs creative thinkers to ignite bold new ideas, invent transformative experiences, and develop innovative solutions for global challenges. As one of North America’s premier ce ... περαιτέρω

Our world increasingly needs creative thinkers to ignite bold new ideas, invent transformative experiences, and develop innovative solutions for global challenges. As one of North America’s premier centers for education in the arts, York University’s School of the Arts, Media, Performance and Design (AMPD) will unleash your creativity and prepare you to thrive in a world where the single most valuable asset is creativity. This is your opportunity to join Debra Brown (Cirque du Soleil choreographer), David Quilico (Vice-President of Sony/ATV Music Publishing Canada), Georgiana Uhlyarik (Associate Curator of Canadian Art, Art Gallery of Ontario), and Hael Kobayashi (Executive Director of Creative Intelligence, University of Technology, Sydney), as York AMPD graduates, uniquely defining what creativity means today and how it will be imagined tomorrow. Our School is committed to excellence, experimentation, and leadership. Learning by doing is the hallmark of our programs. We offer intensive professional training and in-depth academic studies in dance, design, digital media, film, music, theatre, and visual arts. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη