προηγμένο πτυχίο στο σχέδιο μόδας

FDModa - LCI Barcelona

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προηγμένο πτυχίο στο σχέδιο μόδας

FDModa - LCI Barcelona

Γλώσσα διδασκαλίας: Ισπανικά

Πτυχίο Μόδας ισοδύναμα για όλους τους σκοπούς στο Πανεπιστήμιο Πτυχίο. Επίσημη Τίτλος (Τμήμα Εκπαίδευσης Generalitat de Catalunya, 240 ECTS).

Το Ανώτερο Δίπλωμα στο Σχεδιασμό (μόδα ειδικότητα), ο επίσημος τίτλος του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης, με την ίδια σειρά όπως το Κολέγιο Πτυχίο επιτρέπει στους μαθητές και απόφοιτοι της κινητικότητας και της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής αναγνώρισης που ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Ο τίτλος αυτός δίνει πρόσβαση σε προγράμματα Μάστερ, τόσο υψηλότερη καλλιτεχνική εκπαίδευση ως επίσημο πανεπιστήμιο, και διδακτορικές σπουδές.

Οι μελέτες αυτές έχουν διάρκεια τεσσάρων ετών (240 μονάδες ECTS). Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μαθήματα βασικής εκπαίδευσης, ειδικότητας υποχρεωτικά, μαθήματα, πρακτική άσκηση και τέλος μελέτη της εργασίας.

Βαρκελώνη ΔΚΕ ΔΚΕ είναι μέρος του Δικτύου Εκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους σε άλλο πανεπιστημιούπολη χάρη στο LCI Εκπαίδευση πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό. Επίσης, οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα ERASMUS + ανταλλαγές με ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και σχολεία. Επιπλέον, μπορεί επίσης, πέραν των άλλων οικονομικών ενισχύσεων δικό της αίτημα στο σχολείο καθ 'όλη υποτροφίες κατάρτισης και υποτροφίες γενικά και την κινητικότητα στο Υπουργείο Παιδείας να μελετήσει μέσω του Τμήματος d'Ensenyament όπως Υποτροφίες για την ακαδημαϊκή αριστεία.

Στόχοι

Ανώτερη Καλλιτεχνική το πτυχίο του σχεδιασμού που ειδικεύεται στη μόδα Ο γενικός στόχος της εκπαίδευσης προσόντα σχεδιαστές είναι σε θέση να κατανοήσουν, να καθορίσει και να βελτιστοποιήσουν το σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών σε διάφορους τομείς? γνώση των επιστημονικών, τεχνολογικών και καλλιτεχνικών γνώσεων καθώς και τις μεθόδους και διαδικασίες που συνδέονται με αυτά? αξίες και παράγουν καλλιτεχνική και πολιτιστική σημασία για την αντιμετώπιση των κοινωνικών και τεχνολογικών αλλαγών που συμβαίνουν.

Το προφίλ σχεδιαστής αντιστοιχεί σε έναν επαγγελματία είναι σε θέση να συλλάβει, να δικαιολογήσει και να τεκμηριώσει τη δημιουργική διαδικασία μέσα από τον έλεγχό του τις θεωρητικές και πρακτικές αρχές του σχεδιασμού και της μεθοδολογίας του έργου, ικανή να ενσωματώνει διάφορες καλλιτεχνικές γλώσσες, τις τεχνικές και τις τεχνολογίες υλοποιώντας τα σωστά μηνύματα, καθώς και καλλιτεχνικά περιβάλλοντα και πολιτιστικά σημαντικών προϊόντων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών