Πληροφορικής BSc (Hons)

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο

Regent Means Business

Το BSc μας (Hons) in Computing είναι ένα ευέλικτο και μακρόπνοο προπτυχιακό μάθημα σχεδιασμένο να σας υποστηρίζει με την εστιασμένη προσοχή, τις γνώσεις της βιομηχανίας και τους άριστους πόρους πληροφορικής.

Σφυρηλατήστε το δικό σας μονοπάτι σε εξειδικευμένες και πιθανές δυνατότητες σταδιοδρομίας και προχωρήστε στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών με την ειδική βοήθεια του διδακτικού προσωπικού εμπειρογνωμόνων.

Γιατί υπάρχει πτυχίο Computing;

Αυτό το συναρπαστικό και ευέλικτο μάθημα βασίζεται σε βασικά στοιχεία από άλλες Pathways μελέτης για να σας δώσει ένα ευρύ πρόγραμμα, ενημερωμένο από τη βιομηχανία.

Καθώς προχωράτε, θα έχετε την ευκαιρία να 'μεγεθύνετε' τις πτυχές του θέματος που έχετε προσωπικό ενδιαφέρον και δυνατά σημεία ή που υποστηρίζουν τους στόχους σας σταδιοδρομίας ή σπουδών.

Με εκουσίως μικρά μεγέθη τάξεων, μπορούμε να σας προσφέρουμε πιο ουσιαστική και εξατομικευμένη αλληλεπίδραση με τους αφοσιωμένους και ενθουσιώδεις λέκτορες μας - πολλοί από τους οποίους έρχονται με εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρία στον κλάδο.

Εν τω μεταξύ, οι προσκεκλημένοι ομιλητές και οι λέκτορες σας δίνουν πρόσβαση σε πολύ σχετικές και ενημερωμένες πληροφορίες από τις ρυθμίσεις της βιομηχανίας.

Γιατί το Regent College London ;

 • Εκπαιδευτικοί με πολύ γνώσεις που προσφέρουν υποστήριξη ομάδας και ένα προς ένα, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βοήθεια και τις συμβουλές που χρειάζεστε για να πετύχετε όταν τη χρειάζεστε.
 • Οι ομιλητές από τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις, να συμμετέχετε σε μια συζήτηση και να επωφεληθείτε από τις γνώσεις, τις συμβουλές και την καθοδήγησή τους.
 • Ευέλικτες επιλογές μελέτης που περιλαμβάνουν ημερήσια, βραδινά και σαββατοκύριακα δρομολόγια, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη μελέτη σας γύρω από τις προσωπικές ή / και επαγγελματικές δεσμεύσεις σας.
 • Μικρές τάξεις που εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να συμμετάσχετε πλήρως και να επωφεληθείτε από την πλήρη προσοχή της εξαιρετικής διδακτικής μας ομάδας.
 • Μια κεντρική τοποθεσία που προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης και πληροφορικής, Wi-Fi και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και μελέτης στην καρδιά του ζωντανού δυτικού άκρου του Λονδίνου.

Ευκαιρίες εξέλιξης

Με τις τεχνολογίες πληροφορικής να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο σε όλες τις πτυχές της σύγχρονης ζωής, οι απόφοιτοι βρίσκουν τις ικανότητές τους σε υψηλή ζήτηση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Ο υπολογιστικός βαθμός συνδυάζει θεωρητική μελέτη και πρακτικά προγράμματα όπου μπορείτε να μάθετε ειδικές δεξιότητες όπως προγραμματισμό, συστήματα, βάσεις δεδομένων, πλατφόρμες υπολογιστών, παραγωγή ιστοσελίδων και δικτύωση.

Οι μαλακές δεξιότητες που μπορεί να σας εξοικειώσει με τον υπολογιστικό βαθμό περιλαμβάνουν την επικοινωνία, την ηγεσία και τις οργανωτικές δεξιότητες, οι οποίες αναζητούνται από τους εργοδότες.

Τι μπορώ να κάνω με αυτό το προσόν;

Οι δεξιότητες πληροφορικής είναι απαραίτητες στον σημερινό κόσμο. Η πληροφορική είναι μια παγκόσμια δραστηριότητα και οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν οπουδήποτε στον κόσμο. Μερικοί από τους κύριους τομείς στους οποίους απευθύνονται οι πτυχιούχοι είναι ο σχεδιασμός δικτύων, ο προγραμματισμός, η ανάπτυξη ιστού, η εφαρμογή λογισμικού, οι διαδραστικοί ρόλοι πολυμέσων, η υποστήριξη IT, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις, το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι επιχειρηματικές αναλύσεις.

Ορισμένοι τυπικοί εργοδότες περιλαμβάνουν συμβούλους πληροφορικής και παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής, ωστόσο, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις βασίζονται σε υπολογιστές ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά, υπάρχουν επίσης ευκαιρίες στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της αεροδιαστημικής και της άμυνας, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, του λιανικού εμπορίου, της υγειονομικής περίθαλψης, της βιομηχανίας και του κοινού.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση προσφέροντας σχεδίαση ιστοσελίδων ή συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Σημεία UCAS: 96
 • Επίπεδο 3: Τα θέματα είναι αποδεκτά
 • GCSEs: Πέντε σε βαθμό C ή παραπάνω / βαθμούς 4 έως 9
 • IELTS: 6,0 με όχι λιγότερο από 5,5 σε οποιαδήποτε μπάντα (μη-φυσικά ομιλητές)

Εάν δεν μελετήσατε τα GCSE / A-Levels και έχετε μη παραδοσιακά προσόντα εισόδου ή σχετική εργασιακή εμπειρία, θα χαρούμε να εξετάσουμε την αίτησή σας. Θα χρειαστεί να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής.

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε να εξετάσετε το BSc (Hons) Computing με το έτος ίδρυσης (κωδικός UCAS: G511).

Προδιαγραφή μαθήματος

 • Κωδικός UCAS: G510
 • Διάρκεια: 3 χρόνια
 • Επίπεδο: Επίπεδο RQF 4-6
 • Φορέας απονομής: Πανεπιστήμιο του Μπόλτον
 • Αξιολόγηση: Εξετάσεις, δοκίμια, εκθέσεις και παρουσιάσεις
 • Τρόπος παράδοσης: Πλήρης χρόνος
 • Επιλογές χρονοδιαγράμματος: Ημέρες εβδομάδας / Βράδυ / Σαββατοκύριακα
 • Πανεπιστημιούπολη: Κεντρικό Λονδίνο, Harrow, Southall
 • Ημερομηνίες πρόσληψης: Σεπτέμβριος, Ιανουάριος
 • Χρέωση: 9.250 £ ετησίως.
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... περαιτέρω

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Διαβάστε Λιγότερα
Wembley , Λονδίνο , Λονδίνο , Σβάρνα , Λονδίνο + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη