Πανεπιστημιακού πτυχίου σε επιχειρήσεις esports

Kajaani University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστημιακού πτυχίου σε επιχειρήσεις esports

Kajaani University of Applied Sciences

Να είστε στην πρώτη γραμμή της ταχέως αναπτυσσόμενης επιχείρησης eSports! Πρώτα στην Ευρώπη, η KAMK σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε ένα πτυχίο Bachelor in eSports Business.

Ο βαθμός σας παρέχει βαθύτερη κατανόηση των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των επιχειρηματικών στοιχείων του ανταγωνιστικού παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εκμάθηση της διαχείρισης και του σχεδιασμού των eSports ως επιχειρηματική επιχείρηση. Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων 210 πιστώσεις εντός τριών ετών και έξι μηνών, οι απόφοιτοι έχουν απονεμηθεί πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Είστε ένας παίκτης αλλά θέλετε να εμβαθύνετε την εμπειρία σας στο eSports; Έχετε ό, τι χρειάζεται για να γίνετε προπονητής; Έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να σας κάνουμε έναν ειδικό eSports στον τομέα των επιχειρήσεων, της προπόνησης και των τυχερών παιχνιδιών!

Οι βασικές μελέτες σας παρέχουν τις επιχειρηματικές ικανότητες που απαιτούνται για την κατανόηση των θεμελιωδών διαδικασιών των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και του τοπίου eSports. Στις επαγγελματικές σπουδές θα μελετήσετε την ηγεσία και τη διοίκηση, τη διοργάνωση εκδηλώσεων eSports, τη διαχείριση και το σχεδιασμό διεθνών επιχειρήσεων, καθώς και τη βαθύτερη κατάδυση στο τοπίο eSports και την ενημέρωση σχετικά με τις επιχειρήσεις, τα παιχνίδια, τους εκδότες και την κοινότητα. Οι προαιρετικές σπουδές είναι μια ευκαιρία να εξειδικευτούν στην καθοδήγηση, διαχείριση συμβάντων, ανάπτυξη παιχνιδιών, επιχειρηματικότητα ή σε έργα Ε & Α.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ

Ως επαγγελματίας στο eSports Business μπορείτε να συμμετέχετε στην ανάπτυξη και διαχείριση εταιρικών σχέσεων και συνεργασιών (όπως διαφήμιση, μάρκετινγκ, χορηγίες για να αναφέρουμε μερικές) ή να συνεργαστείτε με αναπτυσσόμενες στρατηγικές. Τα καθήκοντά σας μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν τον εντοπισμό νέων προϊόντων ή ευκαιριών διανομής, τη διαπραγμάτευση συμφωνιών, τη χρηματοδότηση χορηγών ή την ανάλυση αγοράς, την έρευνα ή τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση για να βοηθήσουν στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στην οργάνωση ή την εμπορία των τουρνουά και των εκδηλώσεων στο eSports. Ανάλογα με την περιοχή εξειδίκευσης, μπορείτε επίσης να προπονηθείτε παίκτες και μέλη της ομάδας, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να εργαστείτε στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

Ηλεκτρονικά αθλήματα (eSports) είναι ένας όρος ομπρέλα για οργανωμένα, ανταγωνιστικά παιχνίδια υπολογιστών, συνήθως μεταξύ επαγγελματιών. Το Esports γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές από τις αρχές του 21ου αιώνα και αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της Φιλανδίας, που αποτελεί ήδη φυσικό μέρος της καθημερινής ζωής πολλών νέων. Ο αριθμός των παικτών αναμένεται να αυξηθεί ταχύτατα σε εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Τα πρωταθλήματα για τους πιο δημοφιλείς τίτλους συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ακροατήριο από τα περισσότερα πρωταθλήματα αθλημάτων. Οι επαγγελματίες ανταγωνιστές των βιντεοπαιχνιδιών έχουν δημιουργήσει εκατομμύρια έσοδα τα τελευταία χρόνια χάρη στη χορηγία και τη διαφήμιση.

Η ανάπτυξη ήταν εξαιρετικά ταχεία και εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο ακολουθούν τα τουρνουά esports. Είναι μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία με τεράστιο επιχειρηματικό δυναμικό και τώρα έχετε την ευκαιρία να είστε στην πρώτη γραμμή αυτής της ανάπτυξης - να είστε επαγγελματίας στο χώρο της eSports Business!

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πτυχίο Bachelor στη Φινλανδία, αν έχετε ολοκληρώσει: Ξένες προσόντα που προσφέρουν δικαίωμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα που απονέμεται • Φινλανδίας γενικού γυμνασίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή / και εξετάσεων εγγραφής (ylioppilastutkinto / lukio) • Διεθνές απολυτήριο, Reifeprüfung ή πτυχίο ευρωπαϊκού απολυτηρίου • Ένα φινλανδικό πτυχίο επαγγελματικής ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ammatillinen perustutkinto) • Ένα φινλανδικό δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιου ή ανώτερου επαγγέλματος (opistoasteen / ammatillisen korkea-asteen tutkinto) • Ένα φινλανδικό πτυχίο επαγγελματικής ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλο ή εξειδικευμένο επαγγελματικό προσόν ένα εξειδίκευση βάσει ικανοτήτων ή ένα παρεμφερές προηγούμενο προσόν (ammattitutkinto / erikoisammattitutkinto

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση September 20, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- Τα δίδακτρα για τους πολίτες εκτός ΕΕ / ΕΟΧ είναι 6000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος. Δεν υπάρχουν δίδακτρα για τους πολίτες της ΕΕ / ΕΟΧ.
Locations
Φινλανδία - Kajaani
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Φινλανδία - Kajaani
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών