Παγκόσμιο πτυχίο Bachelor στον τομέα των Διεθνών Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Παγκόσμιο Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων , που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, θα σας μετατρέψει σε επαγγελματία με προσαρμοστικότητα και ευελιξία σε κάθε περιοχή μιας εταιρείας ή ενός ιδρύματος που αναπτύσσει δραστηριότητα στη διεθνή σκηνή.

Το πρόγραμμα σπουδών του Universidad Europea ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς, έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια των πιο σχετικών εταιρειών και ιδρυμάτων του NNII και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του επαγγελματικού κόσμου - επιχειρηματικές, νομικές, κοινωνιολογικές και περιβαλλοντικές - .

Ενισχύστε την ικανότητά σας να αναλύετε το διεθνές οικονομικό πλαίσιο και να μάθετε άλλες γλώσσες με μεγάλη ικανότητα διαχείρισης και ηγεσίας, ένα ολοκληρωμένο όραμα για την εταιρεία και μια διεθνή προοπτική για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Επιπλέον, μπορείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία που σπουδάζει σε διαφορετικά πανεπιστήμια στην Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ανάμεσα στα οποία είναι η αποκλειστική Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το Berkeley ή όσες ανήκουν στο δίκτυο Laureate των Πανεπιστημίων στο οποίο ανήκει το ίδρυμά μας. 70 πανεπιστήμια και κέντρα ανώτατης εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

 • Στο τρίτο έτος του Παγκόσμιου Πτυχίου Διεθνών Επιχειρήσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε έξι μήνες σε ένα από τα ευρωπαϊκά ή αμερικανικά πανεπιστήμια εταίρων μας, όπως το Appalachian State, το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο (ΗΠΑ), το Carleton (Καναδάς) και το Χουνάν (Κίνα).
 • Στο τέταρτο έτος μπορείτε να παρακολουθήσετε 6μηνη διαμονή στα ακόλουθα πανεπιστήμια Premium, όπου θα ασκηθείτε επίσης: London School of Economics (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) / Πανεπιστήμιο Pace, Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), McGill University (Μόντρεαλ) , Καναδάς).

Αυτές οι διεθνείς παραμονές είναι το τέλειο συμπλήρωμα για την επίτευξη της παγκόσμιας προοπτικής που απαιτούν οι εταιρείες εντός και εκτός των συνόρων μας

Μια πρακτική μεθοδολογία, βασισμένη στις προκλήσεις: ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Το πτυχίο των Διεθνών Επιχειρήσεων δεν μπορεί να γίνει κατανοητό στο σύνολό του χωρίς να έχουμε κατά νου ότι η παράδοσή του απαιτεί μια πρακτική μεθοδολογία βασισμένη στις προκλήσεις. Οι φοιτητές μας, ξεκινώντας από τη θεωρία, έρχονται στη γνώση των θεμάτων μέσω της πρακτικής και της καθημερινής εκτέλεσης πρακτικών ασκήσεων, οι οποίες διεξάγονται τόσο μεμονωμένα όσο και συνεργατικά, διευκολύνοντας έτσι την απόκτηση των δεξιοτήτων που απαιτεί σήμερα ο επαγγελματικός κόσμος.

Αποκτήστε μια διεπαγγελματική εκπαίδευση. Στο Universidad Europea μάθετε μέσω ενός παιδαγωγικού μοντέλου που ενθαρρύνει την κοινή εργασία μεταξύ φοιτητών από διαφορετικές περιοχές, προκειμένου να προσομοιωθούν πραγματικά επαγγελματικά περιβάλλοντα στα οποία η συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ομάδων είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη επιτυχημένων έργων.

Ανάπτυξη "μαλακών δεξιοτήτων". Σε έναν τόσο δυναμικό και καινοτόμο τομέα, οι επιχειρήσεις αναζητούν επαγγελματίες με μια σαφή ισορροπία μεταξύ της ακαδημαϊκής κατάρτισης στις τρέχουσες τεχνολογίες, της εξειδικευμένης κατάρτισης και της ανάπτυξης δεξιοτήτων και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Η επαγγελματική αξιολόγηση Laureate (LPA) είναι ένα πρωτοποριακό πιστοποιητικό στη χώρα μας, το οποίο αναπτύχθηκε από το Universidad Europea . Αξιολογεί συνολικά οκτώ ικανότητες που προσδιορίζονται ως οι πιο απαιτητικές από τις εταιρείες στην αγορά εργασίας.

Δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Να είστε στρατηγικά εκπαιδευμένοι για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων με την υποστήριξη του Hub Emprende.

HUB EMPRENDE: Όπου οι μεγάλες ιδέες γίνονται επιχειρήσεις. Προγράμματα επιχειρηματικότητας για νεοσύστατες επιχειρήσεις και χώρο συνεργασίας για να ξεκινήσετε ή να προωθήσετε το έργο σας.

Αυτό το πτυχίο διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και μπορείτε επίσης να μελετήσετε μια δεύτερη και τρίτη γλώσσα σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Επιπλέον, θα κάνετε διεθνείς διαμονές σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, όπως το Λονδίνο Σχολή Οικονομικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πανεπιστήμιο Pace στη Νέα Υόρκη, το École de Commerce ESCE στο Παρίσι, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας (πανεπιστημιούπολη Berkeley ή Riverside) ή το Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ, , με την οποία θα αποκτήσετε ένα διεθνές όραμα για τη διαχείριση των επιχειρήσεων σε παγκόσμιο περιβάλλον.

Ως θεσμός που ανήκει στο δίκτυο Laureate International Universities, η διεθνής κοινότητα αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι από εμάς και αυτό συμβαίνει επειδή εκτός από τους μαθητές μας που λαμβάνουν μαθήματα σε άλλες γλώσσες εκτός από ισπανικά, έχουμε συμφωνίες με τα καλύτερα πανεπιστήμια, ώστε οι σπουδαστές μας να αποκτήσουν γνώσεις και τις ικανότητες που ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους. Επιπλέον, έχουμε ένα διεθνές μοναστήρι, όπως και οι μαθητές μας, 1 στους 4 προέρχεται από το εξωτερικό της Ιβηρικής Χερσονήσου, καθιστώντας μας το θεσμό με τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων φοιτητών.

Η διεθνικότητα σε αριθμούς:

 • Παρουσία φοιτητών του προγράμματος Erasmus στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επικοινωνίας: 597
 • Φοιτητές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επικοινωνίας που συμμετέχουν σε προγράμματα Esrasmus: 103
 • 70 πανεπιστήμια του δικτύου Laureate
 • 40 χώρες όπου ασκούνται και παραμένουν
 • 25 χώρες έχουν πανεπιστήμια Laureate
 • 300 διεθνείς συμφωνίες
 • 10 γλώσσες ως εξωσχολική εκπαίδευση

Μεγάλες εταιρείες και διεθνείς οργανισμοί μας υποστηρίζουν:

Αυτό το πτυχίο εγκρίθηκε από το συμβουλευτικό συμβούλιο της περιοχής της εταιρείας που σχημάτισε κύρους επαγγελματίες από μεγάλους οργανισμούς. Αυτό το Συμβούλιο μας βοήθησε να θέσουμε στη διάθεση των φοιτητών μια εστιασμένη και σκεπτόμενη διδακτέα ύλη για την απασχολησιμότητα, στην οποία οι πρακτικές αποτελούν ένα πυρηνικό στοιχείο και στο οποίο οι σπουδαστές μας μπορούν να αρχίσουν να ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα δραστηριότητας που οι περισσότεροι ταιριάζει καλύτερα στο επαγγελματικό σας προφίλ.

Το Universidad Europea έχει περισσότερες από 3.000 συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με διαφορετικά ιδρύματα, εταιρείες ή χρηματοπιστωτικές οντότητες, όπως Banco Santander, Deloitte, Adidas, Telefónica ή Grupo Dia, ACCENTURE, Phillips Ibérica, MICROSOFT, Deloitte, PWC ή Banco Santander.

Το Universidad Europea διατηρεί 253 συμφωνίες μελέτης στο εξωτερικό, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπουν διεθνείς πρακτικές πρακτικές, όπως στην περίπτωση των Πανεπιστημίων του Berkeley ή του Mc Guille.

Επιπλέον, η επαγγελματική προβολή αυτών των φοιτητών σε διεθνείς οργανισμούς που διατηρούν σταθερή ζήτηση αποφοίτων σε αυτό το βαθμό, όπως για παράδειγμα:

 • Παγκόσμια Τράπεζα
 • Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
 • Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η πρακτική, το κλειδί της επιτυχίας των αποφοίτων μας:

Οι υποχρεωτικές πρακτικές σας στις καλύτερες δημόσιες και ιδιωτικές οντότητες στον κόσμο. Εταιρείες, Διεθνείς Οργανισμοί και ΜΚΟ. Μεταξύ άλλων, η Banco Santander, η BBVA, η KPMG, η Deloitte, η Accenture, η Ίδρυση Real Madrid, το Ίδρυμα Telefonica, η Roche Farma ή η Repsol.

Επιπλέον, μέσω του Consulting Lab, προωθείται η δημιουργία χώρων ανταλλαγής μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές ανέπτυξαν διαφορετικές ικανότητες μέσω της υλοποίησης της ανάπτυξης πραγματικών εξωτερικών έργων που αξιολογήθηκαν από τις συνεργαζόμενες οντότητες, τους δασκάλους τους και τους δικούς τους συναδέλφους.

Το Universidad Europea έχει περισσότερες από 3.000 συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με διαφορετικά ιδρύματα, εταιρείες ή χρηματοπιστωτικές οντότητες όπως η Banco Santander, η Deloitte, η Adidas, η Telefónica ή η Grupo Dia, η ACCENTURE, η Phillips Ibérica, η MICROSOFT, η Deloitte, η PWC, των σπουδαστών μας εργάζονται ήδη σε διεθνείς οργανισμούς ανώτατου επιπέδου, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ένα βασικό σχέδιο μελέτης, ένα βιωματικό ακαδημαϊκό μοντέλο, η διεθνής πρακτική και οι υποχρεωτικές πρακτικές αποτελούν τον πυρήνα του πτυχίου, βελτιώνουν την απασχολησιμότητά σας και την επιχειρηματική ικανότητά σας και διευκολύνουν την πρόσβασή σας στην εθνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Πού μπορώ να εργαστώ;

 • Χρηματοπιστωτικά τμήματα πολυεθνικών δημόσιων ή ιδιωτικών εταιρειών
 • Κρατική, αυτόνομη ή τοπική διοίκηση.
 • Εμπορικά επιμελητήρια.
 • Διακυβερνητικές οργανώσεις υπερεθνικού πεδίου.
 • Συμβουλευτικές εταιρείες οικονομικού-χρηματοοικονομικού τομέα ή άλλοι τομείς με διεθνή προβολή.
 • Φορείς με επαγγελματική και διεθνή δραστηριότητα: εισαγωγές, εξαγωγές, μελέτες αγοράς κλπ.
 • Μη κυβερνητικές οργανώσεις
 • Ερευνητικά κέντρα και ιδρύματα.
 • Διεθνή συμβουλευτικά ιδρύματα.
 • Αναλυτής ή σύμβουλος στη δεξαμενή σκέψης
 • Εμπειρογνώμονας σε διεθνή εφοδιαστική

Ως πτυχιούχος των Διεθνών Επιχειρήσεων θα έχετε μεγάλη προετοιμασία και διεθνή προβολή για τη διεθνή διοίκηση της εταιρείας. Θα αποκτήσετε τις γνώσεις, τις τεχνικές, τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές που αποτελούν τη διεθνή επιχειρηματική κουλτούρα. Αυτή η κουλτούρα απαιτεί έναν επαγγελματία με διεπιστημονική γνώση, διαχείριση και επιχειρησιακές τεχνικές, οικονομία και χρήση γλωσσών, γεωπολιτικές και θεσμικές γνώσεις και διεθνή εμπειρία, τις τελευταίες που θα αποκτήσετε από τις διεθνείς παραμονές που έθεσε το πτυχίο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... περαιτέρω

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Σαγκάη , Σαν Ντιέγκο , Ο Irvine , Κοινότητας της Βαλένθια , Alcobendas , Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη , Villaviciosa de Odón , Ισπανία Online , Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια + 9 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη