Παγκόσμια Πτυχίο Διεθνών Σχέσεων Διεθνών Σχέσεων

Γενικά

11 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

 • Σχολές: Κοινωνικές Επιστήμες και Επικοινωνία
 • Τομείς: Διεθνής Οικονομία και Επιχειρήσεις

Το Διπλό Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων και Διεθνών Σχέσεων του Universidad Europea της Μαδρίτης σχεδιάστηκε για να σας φέρει ένα διεθνές όραμα για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε παγκόσμιο περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία στον διεθνή πολιτικοοικονομικό τομέα.

Η ενίσχυση του κριτικού πνεύματος και η ικανότητα αντιμετώπισης σύνθετων καταστάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο είναι οι θεμελιώδεις άξονες αυτού του πτυχίου, μετά από τον οποίο θα αποκτήσετε γνώση των λειτουργιών που αναπτύσσονται σε πολυεθνικές εταιρείες και ιδρύματα.

Στο σχεδιασμό του προγράμματος, έχει καθοριστεί ένα αποκλειστικό διεθνές δρομολόγιο με αίθουσες σχεδιασμένες να ολοκληρώνουν ενεργά την εκμάθηση των διαφόρων παγκόσμιων γεωοικονομικών σεναρίων, έτσι ώστε:

 • Θα μείνετε στο Πανεπιστήμιο Anhembi Morumbi, στο Σάο Πάολο (Βραζιλία).
 • Τρίτον, μέσω του προγράμματος Erasmus, έχετε προνομιακή πρόσβαση στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης.
 • Και, τέταρτον, σπουδάζετε μέρος των σπουδών σας στα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα των οικονομικών και των επιχειρήσεων. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του London School of Economics στο Λονδίνο, του Πανεπιστημίου Pace στη Νέα Υόρκη ή του Πανεπιστημίου McGill στο Quèbec.
 • Και στο πέμπτο έτος μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα στο London School of Economics στο Λονδίνο ή στο Πανεπιστήμιο Pace στη Νέα Υόρκη.

Ως πτυχιούχος Διεθνών Επιχειρήσεων και Διεθνών Σχέσεων, θα αναπτύξετε γνώσεις και δεξιότητες για να αναπτύξετε την επαγγελματική σας καριέρα σε πολυεθνικές εταιρείες ή να οδηγήσετε το δικό σας διεθνές επιχειρηματικό σχέδιο.

Προφίλ σπουδαστών

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διπλό Πτυχίο Διεθνών Σχέσεων του Διεθνούς Universidad Europea της Μαδρίτης μέσω του:

 • Απολυτήριο
 • Ανώτατοι κύκλοι εκπαίδευσης βαθμού
 • Πρόσβαση για πάνω από 25 χρόνια

Επαγγελματικές προοπτικές

Ως πτυχιούχος του Διπλού Διπλώματος Διεθνών Σχέσεων του Universidad Europea της Μαδρίτης, θα έχετε την κατάρτιση για να αναπτύξετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία σε μια περιοχή με αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά εργασίας, τόσο στη δημόσια διοίκηση, όσο και σε υπερεθνικούς οργανισμούς και στην Διεθνείς ΜΚΟ όπως και σε ιδιωτικές εταιρείες:

 • Διευθυντής, τεχνικός ή διευθυντής σε οποιοδήποτε από τα τμήματα εταιρειών ή πολυεθνικών οργανισμών σε οποιοδήποτε τομέα ή τομέα δραστηριότητας.
 • Μελλοντικός εμπειρογνώμονας IRI σε διπλωματικές, προξενικές ή τελωνειακές υπηρεσίες, κοινοπραξίες εξωτερικού εμπορίου, δικηγορικά γραφεία και συμβούλια, ερευνητικά κέντρα και ιδρύματα, ομάδες Think Tank.
 • Σύμβουλος και σύμβουλος επιχειρήσεων και ανάπτυξη επιχειρήσεων. Υπηρεσίες μελέτης και προγραμματισμού.
 • Επιχειρηματίας στην πρώτη γραμμή του δικού σας επιχειρηματικού έργου, με την εγγύηση ότι έχετε αποκτήσει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να διαχειριστείτε με επιτυχία και με επιτυχία την επιχειρηματική σας ιδέα ή την οικογενειακή σας επιχείρηση.

Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία σε διεθνείς οργανισμούς που διατηρούν μια σταθερή ζήτηση για πτυχιούχους σε αυτό το βαθμό, όπως:

 • Παγκόσμια Τράπεζα
 • Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
 • Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
 • Ιδιωτικές οικονομικές οντότητες
 • Οργανισμοί συνεργασίας και ανάπτυξη διεθνών επιχειρήσεων

Εισαγωγές

Η διαδικασία εισαγωγής για τη μελέτη μερικών βαθμών του Universidad Europea πραγματοποιείται ακολουθώντας μερικά απλά βήματα που συνίστανται κυρίως στην παροχή ειδικής τεκμηρίωσης, στην πραγματοποίηση δοκιμής πρόσβασης και στην ολοκλήρωση της επισημοποίησης της εγγραφής.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... περαιτέρω

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Μαδρίτη , Σαγκάη , Σαν Ντιέγκο , Ο Irvine , Βαλένθια , Alcobendas , Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη , Villaviciosa de Odón , Ισπανία Online , Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια + 10 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη