Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή της Σχολής Μουσικής οδηγεί στην μουσική αριστεία μέσω της μετασχηματιστικής διδασκαλίας, της απόδοσης και της ακαδημαϊκής δραστηριότητας.

Το Πανεπιστήμιο της Σχολής Μουσικής της Κεντρικής Οκλαχόμα αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ως ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της Οκλαχόμα για την προετοιμασία επαγγελματιών μουσικών σε όλους τους τομείς, λόγω των εξής:

 • Υψηλά ακαδημαϊκά και πρότυπα απόδοσης
 • Προικισμένη σχολή αγωγών, καθηγητών στούντιο, συνθετών, ιστορικών, θεωρητικών, εκπαιδευτικών μουσικής, μελετητών και διαχειριστών
 • Διαπίστευση από την Εθνική Ένωση Σχολών Μουσικής
 • Ποικιλία συναυλιών, χορωδιακών ομάδων, ομάδων όπερας και μουσικών θεατρικών ομάδων που ταξιδεύουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο
 • Ευκαιρίες για παροχή μουσικής για επαγγελματικούς χώρους, σχολεία, συνέδρια και στην πανεπιστημιούπολη UCO
 • Οι απόφοιτοι στελεχώνουν πανελλαδικά σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια καθώς επίσης και σε συναυλίες με αναγνωρισμένες εταιρείες μουσικού θεάτρου, εταιρείες όπερας, συγκροτήματα υπηρεσιών, ορχήστρες, κορυφαία jazz ensembles και ηχογραφήσεις σε όλη τη χώρα

Η Σχολή Μουσικής διατηρεί υψηλό επίπεδο αφοσίωσης στους φοιτητές, τους αποφοίτους και τη μουσική κοινότητα. Είναι αφιερωμένο στο να τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας συνεχώς διευρυνόμενης και διαφοροποιημένης μουσικής.

Η Σχολή Μουσικής του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Οκλαχόμα προσφέρει πέντε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών: το Bachelor of Music (BM) στη φωνητική παράσταση, το Bachelor of Music (BM) στο Instrumental Performance, το Bachelor of Music (BM) στο Μουσικό Θέατρο, Πτυχίο Μουσικής Εκπαίδευσης: Φωνητικά, και Bachelor of Music Education: Instrumental.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει η Σχολή Μουσικής στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα. Τα μέλη της Σχολής Μουσικής είναι έμπειροι καλλιτέχνες και έχουν εκτεταμένο και ποικίλο υπόβαθρο στη μουσική εκπαίδευση. Η συνεργασία με την βραβευμένη σχολή και προσωπικό μας θα σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα στη μουσική - είτε ο στόχος σας είναι η διδασκαλία ή η εκτέλεση.

Η αποδοχή στη Σχολή Μουσικής καθορίζεται από ακρόαση. Υποτροφίες διατίθενται για ταλαντούχους φοιτητές.

Bachelor of Music (BM) στη φωνητική παράσταση

Το πρόγραμμα Vocal Performance στην Σχολή Μουσικής προσφέρει προετοιμασία για τραγουδιστές με στόχο να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία τραγουδιών ή μεταπτυχιακές σπουδές. Αυτή η προετοιμασία διευθύνεται από χορωδιακή και φωνητική σχολή της οποίας η εκτεταμένη επαγγελματική πείρα και η παιδαγωγική εμπειρογνωμοσύνη ταιριάζουν με την επιθυμία τους να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι μεγάλες φωνητικές επιδόσεις συμμετέχουν σε μια ποικιλία συνεργατικών και μεταμορφωτικών εμπειριών, εκπαιδεύοντάς τους να είναι ευέλικτοι μουσικοί που αισθάνονται άνετα σε χορωδιακό σκηνικό, στο διδακτικό στούντιο και στην οπεραϊκή σκηνή. Οι σπουδαστές ολοκληρώνουν ένα πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει μαθήματα εφαρμοσμένης διδασκαλίας, γλώσσας, παιδαγωγικής, σκηνοθεσίας και κινηματογραφικής σκηνής με συμμετοχή σε χορωδιακά σύνολα και οπερατικές παραγωγές, προετοιμασία τους για μεταπτυχιακές σπουδές και επαγγελματικό κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα του πτυχίου Bachelor of Music στην φωνητική παράσταση, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Bachelor of Music (BM) στην οργάνωση των επιδόσεων
Απόδοση ανέμου

(Φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο, φαγκότο, σαξόφωνο, κέρατο, τρομπέτα, τρομπόνι, ευφόνιο, τσάμπα) Οι μεγάλες αιολικές μονάδες στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα έχουν πολλές ευκαιρίες να εκτελέσουν και να συνεργαστούν. Η συμμετοχή σε σύνολα, όπως η Συναυλία Wind, η Συμφωνική Ορχήστρα, τα Συγκροτήματα Jazz, η Συμφωνική Ορχήστρα, τα σύνολα αίθουσας και τα combos τζαζ, θα επιτρέψουν στους μαθητές να γίνουν σίγουροι και εκφραστικοί μουσικοί καλλιτέχνες. Η ιδιωτική μελέτη με την σχολή μας παγκόσμιας κλάσης θα προκαλέσει τους μαθητές και θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να πετύχουν σε αυτόν τον ανταγωνιστικό τομέα. Οι σπουδαστές θα μελετήσουν επίσης τη μουσική θεωρία, τη μουσική ιστορία, τη λογοτεχνία, την παιδαγωγική, τη διαχείριση των τεχνών, το πιάνο, τη διεξαγωγή και την εκτέλεση δύο σόλο ρεσιτάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα σπουδών του πτυχίου Bachelor of Music στην παράσταση Wind, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Piano Performance

Το Τμήμα Πληροφορικής της Μουσικής Σχολής προσφέρει ένα επίκεντρο αλλά πολύπλευρο πρόγραμμα όπου οι μαθητές θα συμμετέχουν σε άψογες ευκαιρίες για σόλο, αίθουσα και σύνολα και θα εμπλακούν παιδαγωγικά με πρακτική διδακτική εμπειρία στην Κεντρική Κοινότητα Μουσική Σχολή. Μέσα από εφαρμοσμένη μελέτη με ταλαντούχους, διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές και μέσα από μοναδικές ευκαιρίες για ανάπτυξη, μετασχηματισμό και στρογγυλεμένες μουσικές σε όλες τις πτυχές της μελέτης πληκτρολογίου, οι μαθητές ολοκληρώνουν το πρόγραμμα τους καλά προετοιμασμένο για την επαγγελματική τους ζωή ή / και τις μεταπτυχιακές τους κατακτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα του πτυχίου Bachelor of Music στην Πιάνο, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Απόδοση στοιχειοσειράς
(Βιολί, βιόλα, τσέλο, διπλό μπάσο, κιθάρα, άρπα). Οι μεγάλες εταιρίες Performance String στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα έχουν πολλές ευκαιρίες να εκτελούν και να συνεργάζονται με τους συμμαθητές τους καθώς και με καθηγητές. Οι ευκαιρίες απόδοσης για τους παίκτες με χορδές περιλαμβάνουν τη Συμφωνική Ορχήστρα, την Ορχήστρα Επιμελητηρίων, τις Ορχήστρες Πλάτων για Μιούζικαλ, διάφορα Κουαρτέτα Κομματιών και Συγκροτήματα Επιμελητηρίων, ακόμα και Συστήματα Συμφωνικής και Τζαζ. Η εκτέλεση σε αυτές τις ομάδες παρέχει στους παίκτες συμβολοσειρών μια ποικιλία μουσικών εμπειριών που θα τους προετοιμάσουν σε μεγάλο βαθμό για τον επαγγελματικό κόσμο της μουσικής. Η ιδιωτική μελέτη με διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή δίνει στους φοιτητές τις γνώσεις που χρειάζονται για να κυριαρχήσουν το σκάφος τους, καθώς και την έμπνευση για να μεταμορφώσουν τις ικανότητές τους σε μια μακρά και καρποφόρα καριέρα ως επαγγελματίας καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα του Bachelor of Music στο String Performance, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Bachelor of Music (BM) στο Μουσικό Θέατρο

Το βραβευμένο πρόγραμμα Μουσικού Θεάτρου του Central προσφέρει ένα πτυχίο μουσικής στο μουσικό θέατρο. Όλοι οι σπουδαστές πρέπει να παρακολουθήσουν οντισιόν και να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα μουσικού θεάτρου UCO. Ένας περιορισμένος αριθμός φοιτητών γίνονται δεκτοί σε κάθε πτώση. Δεχόμαστε τόσο πρωτοεμφανιζόμενους όσο και μεταφορείς.

Ο Τομέας Μουσικού Θεάτρου της Μουσικής Σχολής είναι περήφανος για τη σχολή και το προσωπικό του έμπειρου επαγγελματία ερμηνευτή και σκηνοθέτη που καθοδηγεί τους σπουδαστές μέσα από ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο τραγούδι, το χορό και τη δράση. Οι σπουδαστές θα σπουδάσουν επίσης Μουσική Θεωρία, Ακουστικές Δεξιότητες, Πιάνο, Ιστορία Μουσικού Θεάτρου, Μουσικό Θέατρο, Μουσική Θεατρική Σκηνοθεσία, Μακιγιάζ Σκηνής, Σκηνικά, Παραγωγή / Απόδοση, Κύριο Σήμα και Εφαρμοσμένη Φωνή.

Οι μουσικές παραγωγές θεατρικής σχολής της Μουσικής μας έχουν παράδοση αριστείας. Οι παραγωγές κυμαίνονται από σύγχρονο έως κλασσικό. Εξοικειωμένοι με την πρωτοπορία. Οι φοιτητές του Μουσικού Θεάτρου έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε δύο μουσικά όργανα πλήρους κλίμακας κάθε χρόνο και δύο πλήρως παραγόμενες επαγγελματικές μουσικές εκδόσεις. Ως απόδειξη της ποιότητας του προγράμματος και των παραγωγών του, πολλοί από τους αγαπημένους μας αποφοίτους έχουν προχωρήσει σε σταδιοδρομίες σε Broadway, Off-Broadway, National Tours, Διεθνείς εκδρομές και ως μέρος περιφερειακών θεάτρων και μεγάλων γραμμών κρουαζιέρας.

Το Μουσικό Θέατρο συνεργάζεται επίσης τακτικά με τοπικές επαγγελματικές εταιρίες, προσφέροντας στους φοιτητές επαγγελματικές πιστώσεις και υποψηφιότητες για την ιδιότητα μέλους του Equity, με την Ένωση Εθελοντών του Equity. Το Κεντρικό Μουσικό Θέατρο έχει επίσης τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με την UCO Broadway Tonight Series, μια σειρά διασημοτήτων στην πανεπιστημιούπολη που προσφέρει σεμινάρια, μαθήματα Master και ακόμη και ολοκληρωμένες ευκαιρίες απόδοσης με θρύλους ψυχαγωγίας κάθε εξάμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα του πτυχίου Bachelor στο Μουσικό Θέατρο, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Bachelor of Music: Φωνητική

Οι φοιτητές UCO σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι μοναδικά προετοιμασμένοι και πιστοποιημένοι για να διδάξουν φωνητική μουσική στα στοιχειώδη, στα γυμνάσια και στα γυμνάσια. Τα μέλη του Τμήματος έχουν δεσμευτεί να παρέχουν προκλητικές, πρακτικές και εμπνευσμένες μελέτες σε όλους τους τομείς της φωνητικής / χορωδιακής μουσικής, των επιδόσεων και των εκπαιδευτικών εννοιών. Χαρακτηριστικά του πτυχίου περιλαμβάνουν πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με τις Young Choirs της Κεντρικής Οκλαχόμα, εξατομικευμένες εμπειρίες διεξαγωγής με χορωδιακά σύνολα πανεπιστημιούπολης και διδασκαλία μαθητών με δασκάλους στον τομέα. Αυτές οι μεταβαλλόμενες εμπειρίες μάθησης προετοιμάζουν τους μαθητές για μια επιτυχημένη και ανταμείβοντας καριέρα ως εκπαιδευτικός φωνητικής μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα του πτυχίου Bachelor in Education: Vocal, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Bachelor of Μουσική Εκπαίδευση: Εργαλεία
(Βιολί, βιόλα, τσέλο, μπάσο, πιάνο, φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο, φαγκό, σαξόφωνο, τρομπέτα, θρόμβο, euphonium, tuba, κρουστά) Εκπαιδευτικό όργανο μουσικής στο στοιχειώδες επίπεδο του γυμνασίου. Η αυστηρή πορεία της μελέτης σχεδιάστηκε με γνώμονα τη μελλοντική επιτυχία του μαθητή. Τα μαθήματα της μουσικής θεωρίας, της μουσικής ιστορίας, των εκπαιδευτικών εννοιών, των οργανικών τεχνικών και της διδασκαλίας μαζί με τις επιδόσεις σε μεγάλα σύνολα, ομάδες μουσικής δωματίου και ιδιωτική μελέτη με σχολές παγκόσμιας κλάσης συνδυάζονται μαζί για να αναπτύξουν εμπιστοσύνη, γνώσεις και αποτελεσματικούς εκπαιδευτές και ερμηνευτές μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα του πτυχίου Bachelor in Education: Instrumental, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Μικρά της Μουσικής στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα

Για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τη μουσική και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους επιδόσεων, ενώ επιδιώκουν να αποκτήσουν πτυχίο σε διαφορετικό κλάδο, το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα προσφέρει τα ακόλουθα πτυχία της Μικρής Μουσικής:

 • Μικρά μουσική (μη διαθέσιμο μουσικό θέατρο)
 • Μουσική Σύνθεση
 • Μουσική - Τζαζ Σπουδές
 • Μικρό πιάνο
 • Συνεργαζόμενη μικρή πιάνο **
 • Παιδική Παιδαγωγική Πιάνο **

** Μόνο οι Εκπαιδευτές Πιάνου Επιλογής μπορούν να επιλέξουν μικρότερο σε Συνεργατική Παιδαγωγική Πιάνο ή Πιάνο. Εξαιρέσεις (μη μουσικές πιάνων) μπορούν να γίνουν με την έγκριση της σχολής πιάνου. Επικοινωνήστε με τον επικεφαλής τμήματος πιάνου για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Φοιτητής Μαθησιακά Αποτελέσματα

Τα Μαθησιακά Αποτελέσματα των Φοιτητών μας (SLO) είναι στοχοθετημένοι, μακροπρόθεσμοι στόχοι για την προώθηση της μάθησης των μαθητών. Αυτή η ενημερωμένη διαδικασία περιλαμβάνει τη διάγνωση και τη βελτίωση συγκεκριμένων μαθησιακών αναγκών των μαθητών. Για να δείτε το SLO της Σχολής Μουσικής, κάντε κλικ εδώ.

Διεθνείς Υποτροφίες

Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Οκλαχόμα δεσμεύεται να παρέχει προσιτές δίδακτρα στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους από όλο τον κόσμο. Το UCO αναγνωρίζει και ανταμείβει τα επιτεύγματα των φοιτητών προσφέροντας υποτροφίες και βραβεία με βάση την ακαδημαϊκή αξία, το ταλέντο στις καλές τέχνες ή τον αθλητισμό. Άλλα βραβεία βασίζονται στην οικονομική ανάγκη. Οι μαθητές μπορούν να τύχουν και των δύο τύπων βραβείων.

Η απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη είναι επίσης διαθέσιμη για να βοηθήσει τους σπουδαστές με το κόστος ζωής τους. Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας στην πανεπιστημιούπολη και να εργαστούν μέχρι 20 ώρες την εβδομάδα μετά την άφιξή τους. Η απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη δεν είναι εγγυημένη.

Μελλοντικοί Φοιτητές

 • Πλήρης κατάλογος των υποτροφιών που διατίθενται στους φοιτητές προπτυχιακών φοιτητών, παρακαλώ πατήστε εδώ.
 • Πλήρης κατάλογος υποτροφιών που διατίθενται στους σπουδαστές Μεταπτυχιακών Μεταβιβάσεων , παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.
 • Πλήρης κατάλογος των υποτροφιών που είναι διαθέσιμες στους μεταπτυχιακούς φοιτητές, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η υποβολή αιτήσεων για τις περισσότερες από αυτές τις υποτροφίες δεν απαιτεί καμία ενέργεια από έναν φοιτητή. Η απόφαση υποτροφίας γίνεται από σύμβουλο εισαγωγής βασισμένο στις ακαδημαϊκές και αγγλικές βαθμολογίες επάρκειας. Οι εξαιρέσεις είναι το Συμβούλιο ηγεσίας του προέδρου, οι ηγέτες του Συμβουλίου του αύριο και οι πανεπιστημιακές υποτροφίες παραίτησης.

τρέχουσα μαθητές

 • Υποτροφία ηγεσίας - $ 400 (εφάπαξ βραβείο)
 • Κάθε εαρινό εξάμηνο, πολλοί υποψήφιοι θα απονεμηθούν εκκρεμείς χρηματοδοτήσεις από τη διοίκηση. Ο εκλεγμένος Πρόεδρος του ISC θα λάβει $ 1000.00 κάθε Εξάμηνο και Φθινόπωρο.
 • Διεθνή υποτροφία υποτροφίας - Τα ποσά υποτροφιών χορηγούνται κάθε άνοιξη για τους τρεις πρώτους νικητές της κατηγορίας των ανδρών και των γυναικών.
 • Υποτροφία υποτροφιών μη κατοικίας - μέχρι $ 1.000 (εφάπαξ βραβείο). Η υποτροφία απονέμεται σε φοιτητή με βάση τη ΣΔΣ και την ανάληψη ηγεσίας, ενώ σπουδάζει στο UCO.
 • Για μια λίστα με άλλες ευκαιρίες υποτροφιών, ανατρέξτε στις Υποτροφίες του UCO και στο Utility Υποτροφιών Υποτροφιών του UCO.

* Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι υποτροφίες είναι στοιβαγμένες αλλά δεν πρέπει να υπερβαίνουν το κόστος διδασκαλίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε21 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Central Oklahoma »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
611 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη