Μελέτη Bachelor of Business στο Πανεπιστήμιο του νησιού Prince Edward στο Καναδά (14.800 CAD / έτος)

IGEC

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μελέτη Bachelor of Business στο Πανεπιστήμιο του νησιού Prince Edward στο Καναδά (14.800 CAD / έτος)

IGEC

Ποιοι είμαστε

Με τη διοργάνωση τακτικών σεμιναρίων και τη διεξαγωγή εκστρατειών προώθησης (Εκπαιδευτικά Φόρουμ και Οδικές Εκθέσεις IGEC ), δημιουργήσαμε στενές επαφές με τους σημαντικότερους χορηγούς στην περιοχή MENA και υπογράψαμε πολλές συμβάσεις για την πρόσληψη φοιτητών στο εξωτερικό. Οι τακτικές διαφημιστικές και διαφημιστικές εκστρατείες, που έχουν προσελκύσει πολλούς σπουδαστές, μας έδωσαν μια καλή ένδειξη του δυνητικού αριθμού των σπουδαστών που ενδέχεται να επιχειρήσουν να γίνουν μέλη του πανεπιστημίου στο εξωτερικό. IGEC συνεργάζεται με το Πρόγραμμα Υποτροφιών του King Abdullah (KASP) για τα τελευταία δέκα χρόνια, κατά το οποίο τοποθετήσαμε χιλιάδες σπουδαστές σε αξιόπιστα διεθνή πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ευρύ όραμα και τέλεια απεικόνιση της IGEC διαχείρισης και σύμβουλοι βοηθούν IGEC αναδυθεί ως ταχύτερα αναπτυσσόμενη εκπαιδευτικών συμβούλων MENA με την ευρύτερη επιλογές στην Παγκόσμια Εκπαίδευση.

Συνοπτικά, η IGEC παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες προσλήψεων φοιτητών:

 • Συμβουλεύει τους σπουδαστές σχετικά με μαθήματα σε πανεπιστήμιο / κολέγιο.
 • Διαβούλευση με πανεπιστήμια / ιδρύματα.
 • Γενικά και εξειδικευμένα μαθήματα κατάρτισης.
 • Σχολικά σεμινάρια και συνεντεύξεις.
 • Εκθέσεις Εκπαίδευσης και Φόρουμ στο MENA.
 • Πανεπιστήμιο / το κολέγιο τοποθέτηση.
 • Επεξεργασία και προμήθεια φοιτητικής βίζας.
 • Πληρωμή μέσω του γραφείου μας των διδάκτρων κλπ.
 • Εκπτωτικά αεροπορικά εισιτήρια φοιτητών
 • Διαμονή.
 • Κρατήσεις απογείωσης από το αεροδρόμιο.
 • Ενημερώσεις πριν από την αναχώρηση.

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Σχολή Επιχειρήσεων δεσμεύεται να παρέχει στους φοιτητές υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένη επιχειρηματική εκπαίδευση σε ένα εξατομικευμένο μαθησιακό περιβάλλον. Είναι δομημένο να παρέχει την ευρεία, διαλειτουργική επιχειρηματική εκπαίδευση που απαιτείται για τους ηγέτες των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Το εξατομικευμένο μαθησιακό περιβάλλον της Σχολής παρέχει ευκαιρίες για εκτεταμένη αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και επαγγελματιών.

Η Σχολή Επιχειρήσεων κατέχει μια μοναδική θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα της Επαρχίας. Ως η μόνη πανεπιστημιακή σχολή επιχειρήσεων, δεσμεύεται για πνευματική ηγεσία και για την αριστεία στην ανάπτυξη νέων γνώσεων και τη μεταφορά αυτής της γνώσης στους μαθητές της και στο κοινό. Προκειμένου να προσελκύσει, να αναπτύξει και να διατηρήσει φοιτητές, διδάσκοντες και προσωπικό, η Σχολή αναγνωρίζει ότι πρέπει να διατηρήσει ένα πνευματικά διεγερτικό περιβάλλον.

Το Τμήμα δεν βλέπει τους σπουδαστές του ως πελάτες, αλλά ως συνεργάτες στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Οι απόφοιτοι αναμένεται να έχουν αναπτύξει ικανότητες στην ενσωμάτωση των βασικών λειτουργικών επιχειρηματικών κλάδων. ηθική, κοινωνική, ιστορική και παγκόσμια συνείδηση ​​· την κριτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων. ποσοτική ανάλυση; δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσία? την ομαδική εργασία καθώς και μια προσωπική πρωτοβουλία. τεχνολογική εφαρμογή στην επιχείρηση. και χρησιμοποιώντας την επιχειρηματική έρευνα για να υποστηρίξει μια πρακτική τεκμηριωμένης πληροφόρησης.

Το πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή και να παρέχει το εκπαιδευτικό εύρος και βάθος που χρειάζονται οι ηγέτες των επιχειρήσεων.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η Σχολή Επιχειρήσεων διατηρεί στενή επαφή με τους Ορκωτούς Επαγγελματίες Λογιστές του νησιού Prince Edward Island και οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν ικανοποιητικά τα καθορισμένα πανεπιστημιακά μαθήματα έχουν λάβει ευρείες εξαιρέσεις από αυτήν την επαγγελματική οργάνωση. Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν επαγγελματικό λογιστικό σχεδιασμό πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Dean πριν από την εγγραφή τους στο τρίτο έτος. Οι φοιτητές αυτοί δεν πρέπει να εγγραφούν σε μαθήματα επιλογής εκτός από εκείνα που ορίζονται ως λογιστικές εξαιρέσεις. Οι σπουδαστές που δεν επιδιώκουν πτυχίο Bachelor of Business Administration μπορούν να εγγραφούν για το Πιστοποιητικό στη Λογιστική.

Μετάβαση στο πρόγραμμα σπουδών

Η Σχολή Επιχειρήσεων εισήγαγε αλλαγές στις απαιτήσεις βαθμού BBA στις Σεπτεμβρίου 2014. Οι σημαντικότερες αλλαγές ήταν οι εξής:

 • Το νέο πρόγραμμα σπουδών προσέθεσε τέσσερις νέες ειδικότητες - τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, την οργανωτική διαχείριση και τον τουρισμό
 • Τα απαιτούμενα μαθήματα για το BBA τροποποιήθηκαν και διάφοροι αριθμοί μαθημάτων άλλαξαν ώστε να αντικατοπτρίζουν το χρονοδιάγραμμα του νέου προγράμματος σπουδών.

Το νέο πρόγραμμα σπουδών ισχύει για όλους τους φοιτητές που ξεκίνησαν το πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο του 2014 και για όλους τους φοιτητές που ξεκινούν το πρόγραμμα μετά την ημερομηνία αυτή. Ωστόσο, οι σπουδαστές που ξεκίνησαν το πτυχίο BBA πριν από το Σεπτέμβριο του 2014 ενδέχεται να επωφεληθούν από αυτές τις αλλαγές επίσης.

Δομή μαθημάτων

Το πτυχίο Bachelor of Business Administration (BBA) είναι ένα τετραετές πτυχίο που αποτελείται από 120 ώρες εξάμηνο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μαθήματα 1000 επιπέδων:

 • Λογιστική 1010 (Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Λογιστική) (πρώην 201)
 • Επιχειρήσεις 1410 (Μάρκετινγκ)
 • Επιχειρήσεις 1710 (οργανωτική συμπεριφορά)
 • Οικονομικά 1010 (Εισαγωγική Μικροοικονομική)
 • Οικονομικά 1020 (Εισαγωγική Μακροοικονομική)
 • Μαθηματικά 1110 (Πεπερασμένα Μαθηματικά)
 • UPEI 1010 (Μελέτες γραφής) (βλέπε σημείωση 3)

Μαθήματα επιπέδου 2000:

 • Λογιστική 2210 (Διοικητική Λογιστική)
 • Επιχειρήσεις 2120 (Παρουσιάσεις Επιχειρήσεων και Επικοινωνίες)
 • Επιχειρήσεις 2310 (Corporate Finance)
 • Επιχειρήσεις 2410 (Συστήματα Πληροφοριών Διαχείρισης)
 • Επιχειρησιακό 2510 (Εισαγωγή στη Διοικητική Επιστήμη)
 • Επιχειρήσεις 2720 (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού)
 • Επιχειρήσεις 2880 (Διαχείριση Έρευνας και Αποδείξεων)
 • [Αν και το αγγλικό 3810 είναι ένα μάθημα 3000 επιπέδων, συνιστάται οι σπουδαστές να παρακολουθήσουν αυτό το μάθημα στη δεύτερη χρονιά τους.]

Μαθήματα 3000 επιπέδων:

 • Επιχειρήσεις 3010 (Εμπορικό Δίκαιο - Μέρος Ι)
 • Επιχειρήσεις 3330 (Ολοκληρωμένες υποθέσεις σε εταιρικά οικονομικά) Ή Business 3340 (πρώην 421) (Personal Finance)
 • Επιχειρήσεις 3430 (Ολοκληρωμένες περιπτώσεις Marketing)
 • Επιχειρήσεις 3510 (Διαχείριση Επιχειρήσεων)
 • Επιχειρήσεις 3710 (Επιχειρηματικότητα και Νέες Επιχειρήσεις)
 • Επιχειρήσεις 3910 (Στρατηγική Διαχείριση)
 • Αγγλικά 3810 (Επαγγελματική γραφή) [συνιστάται να ληφθεί το 2ο έτος]

Μαθήματα 4000 επιπέδων:

 • Business 4850 (Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης)
 • Επιχειρήσεις 4950 (Business Research I)

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Εκτός από τα 23 υποχρεωτικά μαθήματα, οι μαθητές πρέπει να λάβουν 17 μαθήματα επιλογής. Τουλάχιστον τρία μαθήματα επιλογής πρέπει να είναι μαθήματα των επιχειρήσεων και τουλάχιστον οκτώ μαθήματα επιλογής πρέπει να είναι μη επιχειρηματικά μαθήματα. Τα άλλα έξι μαθήματα επιλογής ("ελεύθερα μαθήματα επιλογής") μπορεί να είναι είτε επιχειρηματικά είτε μη επαγγελματικά μαθήματα.

Για τους φοιτητές που παρακολουθούν μία από τις επτά ειδικότητες, τα μαθήματα που προβλέπονται για τη συγκεκριμένη εξειδίκευση θα εκπληρώσουν τα μαθήματα επιλογής.

Οι φοιτητές πρέπει να αποκτήσουν τουλάχιστον το 60% σε τουλάχιστον 14 από τα 18 απαιτούμενα μαθήματα για να μπορέσουν να λάβουν το πτυχίο Bachelor of Business Administration.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 1. Τα μαθήματα λογιστικής θεωρούνται επιχειρηματικά μαθήματα.
 2. Όλα τα μαθήματα δεν θα είναι απαραίτητα προσφέρονται κάθε χρόνο. Οι μαθητές θα πρέπει να συμβουλεύονται το τρέχον χρονοδιάγραμμα πριν από την εγγραφή.
 3. Η ολοκλήρωση του UPEI 1010 είναι ένα απαιτούμενο μάθημα για το BBA, αλλά το μάθημα ικανοποιεί επίσης τη γενική απαίτηση UPEI για τη λήψη UPEI 1010, 1020 ή 1030.

Διακρίσεις

Μια συγκέντρωση τιμάται στη διοίκηση επιχειρήσεων παρέχει μια ευκαιρία για τους σπουδαστές BBA να ακολουθήσουν προηγμένες σπουδές στην επιχείρηση. Είναι διαθέσιμο σε φοιτητές με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο που προτίθενται να συνεχίσουν σπουδές στην επιχείρηση σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή σε φοιτητές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία όπου η ερευνητική εμπειρία θα έχει αξία.

ΑΔΕΙΑ

Για την εισαγωγή στο πρόγραμμα Honors, οι μαθητές πρέπει να έχουν ένα ελάχιστο μέσο όρο 75% σε όλα τα προηγούμενα μαθήματα. Η άδεια του Σχολείου απαιτείται και εξαρτάται από το γεγονός ότι ο φοιτητής βρίσκει έναν επιβλέποντα καθηγητή. Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το πρόγραμμα Honours θα πρέπει να ζητήσουν την εισαγωγή τους το συντομότερο δυνατόν, όχι αργότερα από το τέλος του τρίτου έτους.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Για τα Βραβεία BBA απαιτούνται συνολικά 126 ώρες εξάμηνης πίστωσης. Εκτός από τις απαιτήσεις της κανονικής BBA, οι φοιτητές Honours πρέπει να ολοκληρώσουν τις Διατριβές 510 (έξι ώρες εξάμηνο). Αυτή η διατριβή κανονικά θα ολοκληρωθεί στο εξάμηνο μετά την Business Research 4950. Μια επιτροπή τριών μελών ΔΕΠ, συμπεριλαμβανομένου του επιβλέποντος, θα αναθεωρήσει τη διατριβή των Honors. Μια προφορική εξέταση που θα διεξαχθεί από την επιτροπή θα συμπεριληφθεί επίσης στη διαδικασία αξιολόγησης. Ο ελάχιστος μέσος όρος του 75% πρέπει να διατηρηθεί για να παραμείνει στο πρόγραμμα Honors.

Καριέρα

Ένα πτυχίο επιχειρήσεων μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα σε σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία με ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών απασχόλησης και μονοπάτια σταδιοδρομίας ανοιχτές για αποφοίτους.

Το πρόγραμμα Bachelor of Business Administration βρίσκεται στο Don και στο Marion McDougall Hall.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση September 23, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Flagstaff, Arizona
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Stockton, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Seattle, District of Columbia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυστραλία - Newcastle, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Καναδάς - Charlottetown, Prince Edward Island
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Sunderland, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Τουρκία - Taşucu, Mersin Province
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Newcastle, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Sunderland, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Καναδάς - Charlottetown, Prince Edward Island
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Seattle, District of Columbia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Flagstaff, Arizona
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Stockton, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Τουρκία - Taşucu, Mersin Province
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών