Read the Official Description

Το μάθημα αυτό προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα λογιστικό προσόν.

Διαπιστευμένο από CPA Αυστραλία, Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία (CAANZ) και διεθνείς οργανισμούς, να αναπτύσσει τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες σε συνδυασμό με επίγνωση της ηθικής, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της βιωσιμότητας και θέματα δημόσιας πολιτικής.

Κατά το πρώτο έτος θα πρέπει να εισαχθεί σε κλάδους των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, διαχείριση, μάρκετινγκ και τις στατιστικές, καθώς και την φοίτησή σε βάθος σας σύγχρονα θέματα λογιστικής. Για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών μας και είναι up-to-ημερομηνία, συνεργαζόμαστε στενά με τις παγκόσμιες εταιρείες όπως η Deloitte και της PwC.

Εκτός από την ολοκλήρωση οκτώ-υπόκεινται σημαντικές στον τομέα της λογιστικής, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε μια δεύτερη σημαντική από περιοχές εντός της Business School, δύο ανήλικοι, ή μέχρι και οκτώ μαθήματα επιλογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσει μια δεύτερη μεγάλη σε οικονομικό σχεδιασμό ή τη διαχείριση, ή ήσσονος σημασίας στην ιατροδικαστική λογιστική ή την εταιρική χρηματοδότηση.

Αιρετό επιλογές σας μπορεί να περιλαμβάνει περιοδείες μελέτη, πρακτική άσκηση και τις γλώσσες, και μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε αυτά τα μαθήματα στο εξωτερικό σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας. Έχουμε συνδέσεις με κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων όπως το Πανεπιστήμιο του Innsbruck και τη Σχολή του Βερολίνου Οικονομικών.

Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις

Η επιτυχής ολοκλήρωση της Αγγλικής γλώσσας για περαιτέρω βεβαίωση Σπουδών προχωρημένο στάδιο 5Β σε προπτυχιακό (EFS5 (60%) UG) επίπεδο πραγματοποιήθηκε από το La Trobe της Μελβούρνης? Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της La Trobe της Μελβούρνης.

IELTS βαθμολογία (Academic) 6.0 με καμία μεμονωμένη ζώνη σκορ κάτω από 6,0? TOEFL Βίβλος-με βάση Τεστ - ελάχιστη συνολική βαθμολογία του 550 με σκορ 5 ή περισσότερο στο τεστ των γραπτών Αγγλικά? TOEFL που βασίζονται στο Internet Test - ελάχιστη συνολική βαθμολογία των 60, με ελάχιστο για SLR 18? W 22? La Trobe της Μελβούρνης Ίδρυμα Μελετών: 60 τοις εκατό τελικό αποτέλεσμα σε ένα μάθημα? Τα αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας στην τριτοβάθμια μελέτες μπορούν να γίνουν δεκτές. Παρακαλώ σημειώστε: τα αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας σε προηγούμενη μελέτη δεν θα γίνονται δεκτές ως βάση εισαγωγής (Αγγλικά) για τα μαθήματα, όπου η εγκεκριμένη απαίτηση φιλοξενούμενων δοκιμή είναι πάνω από ένα IELTS 6.5 με καμία μπάντα βαθμολογία χαμηλότερη από 6,0. Pearson Test of English (Academic) (PTE): ελάχιστη βαθμολογία των 57 χωρίς επικοινωνιακή δεξιότητα σκοράρει λιγότερο από 50.

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): α βαθμού Β ή ανώτερης.

Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): ένας βαθμός πέρασμα του C ή υψηλότερο? Ή εγκεκριμένων διεθνών ισοδύναμο.

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου

 • LTM Ίδρυμα Μελετών - 65
 • Aust. Yr 12 (ATAR) το 2015 (ενδεικτικά μόνο) - Μελβούρνη: 70.5
 • International Baccalaureate - 24
 • Επίπεδα GCE A - 7
 • HKDSE - 2 x Επίπεδο 4
 • Σρι Λάνκα Επίπεδα A - CCC
 • STPM - 8
 • Νορβηγία Άνω απολυτήριο - 3.5
 • Σουηδία Slutbetyg - G
 • Όλες οι ινδικές Sen SC (5 καλύτερα Θέματα) - 60
 • Βιετνάμ (Έτος 12) - 8
 • Ινδονησία (SMA) - 8
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • GAOKAO - βλέπε: τον δικτυακό τόπο

Αν δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις εισόδου μπορεί να σας ενδιαφέρει στο Ίδρυμα Μελετών La Trobe και Δίπλωμα Προγράμματα, τα οποία παρέχουν μια εναλλακτική οδό για προπτυχιακό πρόγραμμα La Trobe της. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα La Trobe της Μελβούρνης.

Θέμα προϋπόθεση

Μονάδες 3 και 4: μια μελέτη βαθμολογία τουλάχιστον 25 στα Αγγλικά (EAL) ή 20 σε οποιαδήποτε άλλη αγγλική γλώσσα. Οι υποψήφιοι με παρεμφερή προσόντα θα ληφθούν υπόψη.

Επαγγελματική αναγνώριση

Αυτό το μάθημα έχει διαπιστευθεί από CPA Αυστραλία και το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αυστραλία (ICAA). Απόφοιτοι είναι επιλέξιμες για ένταξη με τις επαγγελματικές λογιστικές φορείς ή με άλλες επαγγελματικές ομάδες, όπως το Εθνικό Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών (IPA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών (ACCA) στο Λονδίνο.

Επαγγελματικές ευκαιρίες

Μόλις αποφοιτήσουν, μπορείτε να εργαστείτε σε τομείς όπως ο έλεγχος, η φορολογία και συμβουλών σε θέματα διαχείρισης. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν αυξηθεί σε θέσεις υψηλού επιπέδου, όπως οι διευθυντές της εταιρείας σε εμπορικούς οργανισμούς, καθώς και στο δημόσιο τομέα.

Program taught in:
Αγγλικά

See 7 more programs offered by La Trobe University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο