Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

University of South Carolina

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

University of South Carolina

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί διαφωτίσει τον κόσμο - που διακινούνται πληροφορίες, οι άνθρωποι, τα πράγματα, και την ενέργεια για να κάνει αύριο ακόμα καλύτερα από ό, τι σήμερα.

έρευνα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών UofSC εμπίπτει τέσσερις μεγάλους τομείς εστίασης: επικοινωνιών και ηλεκτρομαγνητισμό, αποφάσεων και ελέγχου, ηλεκτρονικών υλικών και συσκευών, και συστημάτων ισχύος και ενέργειας.

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι ένα υψηλής μέλος προφίλ της πανεπιστημιακής ερευνητικής κοινότητας. Σύμφωνα με Γραφείο Έρευνας και Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης του πανεπιστημίου, ηλεκτρολογίας αντιπροσώπευαν 3.590.000 $ του 25.360.000 $ απονέμεται στο Σώμα των Μηχανικών και Πληροφορική κατά το οικονομικό έτος 2014.

Σχεδιάστε την καριέρα σας

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι ένα ευρύ και συναρπαστικό πεδίο που προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας τόσο διαφορετικές όπως η ηλεκτρική ενέργεια, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, ή νανοϋλικά και συσκευές. Ουσιαστικά, ηλεκτρικό ρεύμα μεταφέρει είτε ενέργεια ή πληροφορία. Έτσι, αν θέλετε να αναπτύξετε νέες ιατρικές ηλεκτρονικά, η επόμενη γενιά των έξυπνων tablet, ανανεώσιμη έξυπνο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, κινητά ασύρματα δίκτυα, ή προχωρημένο νανοτεχνολογίες, αυτό είναι το πεδίο για εσάς. Βρείτε μονοπάτι σας σε μια ηλεκτρική καριέρα μηχανικού.

Επιλέξτε το βαθμό σας

Στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει καλύτερα τους στόχους σταδιοδρομίας σας. αυστηρή και ανταμείβοντας τις επιλογές μας μπορεί να οδηγήσει σε πτυχίο σε τέσσερα έτη ή μπορείτε να επιλέξετε επιταχυνθεί το πρόγραμμα μας να κερδίζουν μεταπτυχιακό πίστωσης, ενώ ακόμη ένα προπτυχιακό. Δάσκαλος και Ph.D. προγράμματα συνδυάζουν την έρευνα και την πορεία εργασίας που οδηγεί σε προηγμένα πτυχία και ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης επιτρέπει ειδικευμένους μηχανικούς που εργάζονται για να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό χωρίς να θυσιάζει την τρέχουσα εργασία.

Διεξαγωγή έρευνας σας

Από προπτυχιακό μέσω μετα-διδακτορικές σπουδές, μπορείτε να εργαστείτε με και να μάθουν από εξαιρετική σχολή μας τα συμφέροντα των οποίων καλύπτουν το πλήρες φάσμα των ηλεκτρικών μηχανολογικές έρευνες. σχολή μας έχουν αναγνωριστεί ως αρ 1 στην πολιτεία για την έρευνά τους παραγωγικότητα. Ως ένα ηλεκτρικό φοιτητής του Πολυτεχνείου, μπορείτε να εργαστείτε σε εξαιρετική εργαστήρια και εγκαταστάσεις όπως μπορείτε να συμμετάσχετε ερευνητικές μας προσπάθειες σε τομείς που κυμαίνονται από επικοινωνιών και ηλεκτρομαγνητισμό σε συστήματα ισχύος και ενέργειας.

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Με τους αριθμούς

  • 207 - Προπτυχιακό φοιτητών που εγγράφονται
  • 92 - Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Columbia, South Carolina
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Columbia, South Carolina
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών