Κερδίστε ένα πτυχίο στην επιχείρηση ή την επιστήμη των υπολογιστών στο SWOSU

Το Τμήμα Επιχειρήσεων και Επιστήμης Υπολογιστών προσφέρει στους φοιτητές επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα των επιχειρήσεων και της επιστήμης των υπολογιστών που θα διευκολύνει την προσωπική ανάπτυξη για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Κάνε αίτηση τώρα

Βαθμοί που προσφέρονται

Αναπληρωτής Κοσμήτορας: Δρ. Patsy Parker
580.774.3284

Πρόεδρος: Δρ Trisha Wald
580.774.3061

Διευθυντής Προγράμματος: Madeline Baugher
580.774.3122

Η σχολή και το προσωπικό του τμήματος προσπαθούν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια επαγγελματική στάση και στενή εργασιακή σχέση με τους μαθητές. Εκτός από την έμφαση που δίδεται στην εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στην τάξη, η σχολή ενθαρρύνει τους μαθητές να συμπεριφέρονται με ηθικό τρόπο και να επεκτείνουν τη μάθησή τους πέρα ​​από την τάξη συμμετέχοντας σε ενεργά επιχειρησιακά ή πληροφορικής συναφή συλλόγους στην πανεπιστημιούπολη.

Τα προγράμματα του τμήματος έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν το περιβάλλον των πολλών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή. Ταυτόχρονα αναγνωρίζονται οι μεγάλες οργανώσεις και η σημασία του σημερινού περιβάλλοντος διεθνούς εμπορίου.

Τα επιχειρηματικά μας προγράμματα είναι διαπιστευμένα από το Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση , καθώς και από την Επιτροπή Ανώτατης Εκμάθησης και έχουν επιτύχει υποψηφιότητα για διαπίστευση του Συμβουλίου Πιστοποίησης Επιχειρηματικών Σπουδών και Προγραμμάτων .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποSouthwestern Oklahoma State University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη