Επιχείρηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κερδίστε ένα πτυχίο στην επιχείρηση ή την επιστήμη των υπολογιστών στο SWOSU

Το Τμήμα Επιχειρήσεων και Επιστήμης Υπολογιστών προσφέρει στους φοιτητές επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα των επιχειρήσεων και της επιστήμης των υπολογιστών που θα διευκολύνει την προσωπική ανάπτυξη για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Κάνε αίτηση τώρα

Βαθμοί που προσφέρονται

Αναπληρωτής Κοσμήτορας: Δρ. Patsy Parker
580.774.3284

Πρόεδρος: Δρ Trisha Wald
580.774.3061

Διευθυντής Προγράμματος: Madeline Baugher
580.774.3122

Η σχολή και το προσωπικό του τμήματος προσπαθούν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια επαγγελματική στάση και στενή εργασιακή σχέση με τους μαθητές. Εκτός από την έμφαση που δίδεται στην εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στην τάξη, η σχολή ενθαρρύνει τους μαθητές να συμπεριφέρονται με ηθικό τρόπο και να επεκτείνουν τη μάθησή τους πέρα ​​από την τάξη συμμετέχοντας σε ενεργά επιχειρησιακά ή πληροφορικής συναφή συλλόγους στην πανεπιστημιούπολη.

Τα προγράμματα του τμήματος έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν το περιβάλλον των πολλών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή. Ταυτόχρονα αναγνωρίζονται οι μεγάλες οργανώσεις και η σημασία του σημερινού περιβάλλοντος διεθνούς εμπορίου.

Τα επιχειρηματικά μας προγράμματα είναι διαπιστευμένα από το Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση , καθώς και από την Επιτροπή Ανώτατης Εκμάθησης και έχουν επιτύχει υποψηφιότητα για διαπίστευση του Συμβουλίου Πιστοποίησης Επιχειρηματικών Σπουδών και Προγραμμάτων .

Τελευταία ενημέρωση May 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends.

Welcome to Southwestern Oklahoma State University--a university known for its quality academic programs and its friendly service to students, alumni, and friends. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη