Διπλό Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων BSc στο Marketing

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο στόχος πίσω από το διπλό πτυχίο ADE και Marketing που προσφέρεται από την UIC Barcelona μαζί με το Birkbeck University του Λονδίνου είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες με ένα στρατηγικό όραμα του μάρκετινγκ ως κινητήρια δύναμη πίσω από μια επιχείρηση.

Με διάρκεια πέντε ετών, αυτό το διεθνές πρόγραμμα διπλού πτυχίου παρέχει ολοκληρωμένη γνώση των οργανισμών, τη διοίκηση επιχειρήσεων και την ηγεσία σε λειτουργικούς τομείς, καθώς και εξειδίκευση στον τομέα του μάρκετινγκ.

Πρόκειται για ένα διπλό πτυχίο που είναι διεθνές και θα ανοίξει την πόρτα σε ένα ελπιδοφόρο επαγγελματικό μέλλον.

Πλεονεκτήματα του προγράμματος

 1. Διαφοροποιημένη μάθηση. Μελετώντας ένα διπλό πτυχίο, θα διευρύνετε τις γνώσεις σας και τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας στην αγορά εργασίας.
 2. Προφίλ μάρκετινγκ: Η γνώση του μάρκετινγκ είναι ακόμη περισσότερο εκτιμημένη και σε ζήτηση στον επιχειρηματικό τομέα.
 3. Ακαδημαϊκό κύρος: το Πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου είναι μέρος του εμβληματικού Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου ακαδημαϊκού ιδρύματος.
 4. Εργασίες στην επιχείρηση: Οι κλάσεις στο Birkbeck πραγματοποιούνται τα βράδια, που είναι συμβατές με τις τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας ή την περαιτέρω κατάρτιση και τις πολιτιστικές δραστηριότητες.
 5. Επαγγελματικό προφίλ: Θα προσθέσετε διαφορετική αξία στο πρόγραμμα σπουδών σας και θα αποκτήσετε ένα πολύ ολοκληρωμένο προφίλ, το οποίο θα φέρει σε επαφή διεθνείς γνώσεις και εμπειρία.
 6. Διεθνής κινητικότητα: Θα ζήσετε τόσο στη Βαρκελώνη όσο και στο Λονδίνο, δύο πολύ κοσμοπολίτικες και ζωντανές επιχειρηματικές πόλεις.
 7. Παγκόσμια δικτύωση: Θα γνωρίσετε φοιτητές από όλο τον κόσμο και θα δημιουργήσετε ένα διεθνές δίκτυο επαφών.

Παρουσίαση

Το UIC Barcelona σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε το πτυχίο Bachelor in Business Administration and Management (ADE) και να το συμπληρώσετε με πτυχίο Bachelor of Science στο Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου, ένα διεθνές ίδρυμα που ανήκει στο γνωστό Πανεπιστήμιο Λονδίνο.

Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο παρέχεται σε πανεπιστημιουπόλεις σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις (Βαρκελώνη και Λονδίνο), θα σας δώσει ένα διεθνές προφίλ που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Οι σπουδές ADE σας στο UIC Barcelona θα συμπληρωθούν με υλικά μάρκετινγκ που θα σας απονέμουν τα καλύτερα εργαλεία και ικανότητες για να αντιμετωπίσουν νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Αυτό το διεθνές πρόγραμμα διπλού πτυχίου έχει διάρκεια πέντε ετών. Θα μελετήσετε στο UIC Barcelona για τρία και μισό χρόνια. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσετε το δεύτερο εξάμηνο του τέταρτου έτους στο Πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου καθώς και ολόκληρο το πέμπτο έτος στο Λονδίνο.

Το Πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου είναι μέλος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Χαρακτηριστικά του Birkbeck περιλαμβάνουν την επαγγελματική προσέγγιση των πτυχίων τους και μαθήματα που λαμβάνουν χώρα το βράδυ από τις 18:00 έως τις 21:00, τα οποία θα επιτρέψουν στους μαθητές να συνδυάσουν τις σπουδές τους με πρακτικές τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας. Αυτό το ελκυστικό χαρακτηριστικό των προγραμμάτων σπουδών θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τη σταδιοδρομία σας στη βρετανική πρωτεύουσα.

Διδακτέα ύλη

Πτυχίο στην Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ADE)

Τα πρώτα τρία έτη θα διδάσκονται στο UIC Barcelona καθώς και στο πρώτο εξάμηνο του τέταρτου έτους

Πτυχίο Μάρκετινγκ

Το δεύτερο εξάμηνο του τέταρτου έτους και ολόκληρο το πέμπτο έτος θα διδάσκονται στο Birkbeck του Πανεπιστημίου του Λονδίνου όπου θα λάβετε τα ακόλουθα θέματα:

 • Αειφορία & Μάρκετινγκ των Ενδιαφερομένων (4ο έτος)
 • Έρευνα Μάρκετινγκ (4ο έτος
 • Συμπεριφορά αγοραστή (4ο έτος)
 • Έργο (5ο έτος)

Μερικά από τα παρακάτω μαθήματα μάρκετινγκ (5ο έτος):

 • Μάρκετινγκ μεταξύ επιχειρήσεων (B2B)
 • Διεθνές μάρκετινγκ
 • Υπηρεσίες Marketing
 • Αθλητικό μάρκετινγκ

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για να παρακολουθήσετε ένα πτυχίο στο Birkbeck, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου θα πρέπει να έχετε:

 • Ακαδημαϊκές απαιτήσεις: Για να περάσετε όλα τα μαθήματα πτυχίου ADE στο UIC Barcelona πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο Λονδίνο.
 • Απαιτούμενο πιστοποιητικό: IELTS 6.5 ή μεγαλύτερο

Επιχορηγήσεις

Με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην ακαδημαϊκή σχολή μας, διαθέτουμε επίσης επιχορηγήσεις, περιλαμβανομένης και της κρατικής χρηματοδότησης - από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (MEC) ή την Καταλανική Υπηρεσία για τη Διαχείριση των Πανεπιστημιακών και Ερευνητικών Επιχορηγήσεων (AGAUR) , συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης από το ίδιο το πανεπιστήμιο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on aca ... περαιτέρω

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on academic rigor, university life, and enriching life experiences. We have 15 degree programs and a wide range of Master’s and Postgraduate degrees as well as continuing education courses in the areas of knowledge you are interested in. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη