Διοίκηση Τουρισμού - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διοίκηση Τουρισμού - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Επισκόπηση μαθημάτων

Η τουριστική βιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον κόσμο και είναι δυναμική και πολυεπιστημονική. Περιλαμβάνει τόσο πολυεθνικές εταιρείες όσο και τοπικές εταιρείες μικρής κλίμακας καθώς και πολλές πτυχές των μικρότερων εκδηλώσεων και βιομηχανιών φιλοξενίας.

Προκειμένου να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε και να προετοιμαστείτε για μια καριέρα σε αυτή τη διαφοροποιημένη βιομηχανία, τα μαθήματα διαχείρισης τουρισμού παρέχουν ένα μείγμα βασικών γνώσεων που αντικατοπτρίζουν το οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό πλαίσιο και την πρακτική του τουρισμού με αυστηρή διαχείριση που υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Είναι υποχρεωτικό να αναλάβετε μια ενότητα μάθησης βασισμένη στην εργασία για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας στο τέλος του μαθήματος.

Μέχρι σήμερα οι φοιτητές έχουν πραγματοποιήσει τοποθετήσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι τοποθετήσεις στο εξωτερικό περιλαμβάνουν τα Universal Studios, Disney και μια σειρά ξενοδοχειακών θέσεων και ξενώνες στις ΗΠΑ, την Camp America καθώς και ευρωπαϊκές τοποθετήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες όπως ο Thomas Cook. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι σπουδαστές εργάστηκαν για μια σειρά οργανισμών όπως το National Trust, ο Youth Hostel Association, το αεροδρόμιο του Κάρντιφ, το Εθνικό Μουσείο της Ουαλίας, οι αεροπορικές εταιρείες και τα κέντρα παροχής τουριστικών πληροφοριών.

Προκειμένου να βελτιώσει περαιτέρω το περιεχόμενο της ενότητας, το μάθημα βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη ορισμένων εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας, όπως η Επίσκεψη Ουαλία, το αεροδρόμιο του Κάρντιφ και το Στάδιο Πριγκιπάτου, το Cardiff Motorpoint Arena, το CADW, το Κάστρο του Κάρντιφ. Η ομάδα μαθημάτων οργανώνει επίσης συχνά επισκέψεις σε πολλά τοπικά τουριστικά αξιοθέατα και προορισμούς.

Εάν επιλέξετε μια από τις ενότητες σπουδών πεδίου, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ταξιδέψετε σε μέρη όπως το Αλικάντε και η Γκάμπια.

Μάθηση

Όλοι οι φοιτητές θα επωφεληθούν από την ομάδα ειδικών προσωπικών καθηγητών που παρέχουν ένα σημείο προσωπικής και τακτικής επαφής. Οι Προσωπικοί Διδάσκοντες συνεργάζονται στενά με τους Διευθυντές του Προγράμματος και τους Καθηγητές Έτους για να διασφαλίσουν ότι οι ανάγκες των μαθητών ικανοποιούνται αποτελεσματικά και ότι ο χρόνος τους στο Cardiff Metropolitan University είναι μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία.

Εκτός από τους Προσωπικούς Εκπαιδευτές, η συγκεκριμένη ακαδημαϊκή υποστήριξη και καθοδήγηση παρέχεται από τον Διευθυντή Προγράμματος και τον αντίστοιχο Διδάσκοντα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσον αφορά τόσο την επιλογή των επιλογών που είναι διαθέσιμες κατά το δεύτερο έτος όσο και το τρίτο έτος και το φάσμα των διαθέσιμων ευκαιριών εργασιακής εμπειρίας.

Απασχολησιμότητα

Η τουριστική βιομηχανία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας και ως εκ τούτου οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό, δημόσιο και εθελοντικό τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Οι ευκαιρίες υπάρχουν στους τομείς του μάρκετινγκ και του σχεδιασμού προορισμού, των αεροδρομίων και των αεροπορικών εταιρειών, των ταξιδιών και των εκδρομών, της διοργάνωσης εκδηλώσεων, της διαχείρισης αθλημάτων και της εμπορίας των εθνικών και τοπικών τουριστικών οργανισμών, -εργασία). Λόγω της εστίασης της διοίκησης του μαθήματος οι ευκαιρίες των αποφοίτων υπάρχουν επίσης σε ευρύτερους επιχειρηματικούς τομείς.

Προυποθέσεις εισόδου

Πέντε περάσματα GCSE, συμπεριλαμβανομένης της Αγγλικής Γλώσσας και Μαθηματικών * βαθμού C ή υψηλότερης (βαθμός 4 ή παραπάνω για υποψηφίους που κατέχουν πρόσφατα μεταρρυθμισμένα GCSEs στην Αγγλία), συν 112 σημεία από τουλάχιστον 2 Α επίπεδα (ή ισοδύναμα).

Τυπικές προσφορές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • 96-112 βαθμοί από τουλάχιστον 2 Α επίπεδα για να συμπεριλάβει βαθμούς CC. Welsh Baccalaureate - Πιστοποιητικό Προηγμένων Δεξιοτήτων Ικανοτήτων θεωρείται το τρίτο θέμα
  • RQF BTEC Εθνικό Διευρυμένο Δίπλωμα / Cambridge Technical Extended Diploma συνολικής ποιότητας MMM - DMM
  • 96-112 βαθμοί από τουλάχιστον 2 σκωτσέζους προχωρημένους ανώτεροι για να συμπεριλάβουν βαθμούς DD
  • 96-112 μονάδες από το ιρλανδικό πιστοποιητικό αποχώρησης στο Highers για να συμπεριλάβει 3 βαθμούς H2. Τα θέματα υψηλότερου επιπέδου εξετάζονται μόνο με ελάχιστο βαθμό H4
  • 96-112 βαθμοί από το Δίπλωμα Πρόσβασης σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

* Για τους υποψηφίους της Ουαλίας που θα συνεδριάσουν τα μεταρρυθμισμένα Μαθηματικά GCSE, θα δεχτούμε είτε GCSE Μαθηματικά είτε Μαθηματικά - Αριθμητική.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 13, 2019
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
12,000 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Cardiff, Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Cardiff, Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών