Διοίκηση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων BA

IUBH Killarney Campus

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διοίκηση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων BA

IUBH Killarney Campus

Συνδυάστε τη θεωρία και την πρακτική

Το πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείων και εστιατορίων στο Killarney της Ιρλανδίας συνδυάζει πρακτική άσκηση με πρακτική εμπειρία στην εργασία. Εκτός από τις σημαντικές θεωρητικές γνώσεις στους τομείς της Κουζίνας

Γεγονότα

Κάθε έτος σπουδών θα έχετε δύο θεωρητικούς όρους στην πανεπιστημιούπολη (Οκτώβριος έως Απρίλιος) και έναν πρακτικό όρο σε μια τοπική επιχείρηση φιλοξενίας κατά την υψηλή περίοδο μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου.

  • Πτυχίο: Πτυχίο Τεχνών (BA)
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 όροι (3 χρόνια)
  • ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: 180 ECTS
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • ΤΥΠΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: πλήρους απασχόλησης
  • INTERSHIP: 3
  • ΚΑΜΠΥΣ: Κιλάρνεϊ
  • ΕΙΣΟΔΟΣ: Φθινόπωρο *

Αξιοποιήστε τη Μελέτη

Το διπλό μοντέλο μελέτης έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένο - ως ένα τέλειο μείγμα θεωρητικών μελετών και πρακτικής εμπειρίας. Στη Γερμανία, τα διπλά προγράμματα απέδωσαν 97% απασχόληση για αποφοίτους και έχουν δείξει ρυθμό ανάπτυξης 500% τα τελευταία 8 χρόνια. Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας βασίζεται στα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει για τη σχολή μας, την ενεργητική μάθηση και τα προγράμματα σπουδών με πρακτική συνάφεια, καθώς και την συνεπή εταιρική ανατροφοδότηση από το εταιρικό μας δίκτυο. Στο Killarney, Ιρλανδία, σας προσφέρουμε δύο δυνατότητες για μελέτη στο διπλό μας μοντέλο:

Διαδικασία αντιστοίχισης με υποστήριξη IUBH - Μελέτη

Όταν ψάχνετε για τη σωστή εταιρεία για την πρακτική σας απασχόληση, δεν είστε μόνοι σας. Σας υποστηρίζουμε ενεργά στην εύρεση μιας εταιρείας στην περιοχή του Killarney. Μπορούμε να αντλήσουμε ένα καλά αναπτυγμένο δίκτυο και να συνεργαστούμε με πολλούς συνεργάτες πρακτικής, που έχουν ελεύθερους χώρους για τους μαθητές μας. Η εταιρεία σας θα πληρώσει συνήθως τα δίδακτρα για εσάς.

Η εύρεση μιας επιχείρησης μόνος σας - στην πανεπιστημιούπολη

Αν προτιμάτε, μπορείτε φυσικά να βρείτε τον συνεργάτη σας για την πρακτική απασχόληση μόνος σας - παγκοσμίως. Σε αυτή την περίπτωση, περνάτε τους χειμερινούς μήνες στο Killarney για να ολοκληρώσετε τις θεωρητικές ενότητες σπουδών σας και είστε ελεύθεροι να επιλέξετε πού να κάνετε τα πρακτικά σας τμήματα σπουδών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρακαλούμε να μιλήσετε στην εταιρεία σας σχετικά με πιθανή παραδοχή των δίδακτρα.

Απασχολησιμότητα: Το βασικό ζήτημα για τους διεθνείς φοιτητές

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι εντυπωσιακά: οι διεθνείς φοιτητές ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για την απόκτηση δεξιοτήτων με πρακτική σημασία, ώστε να μπορούν να βρουν εργασία αμέσως μετά την αποφοίτησή τους. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η IUBH είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια όσον αφορά την εταιρική συνεργασία για διπλές σπουδές και είναι το καλύτερο μέρος όσον αφορά τη διασφάλιση της απασχολησιμότητας.

Δεδομένης της δυναμικής της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για δύσκολες θέσεις εργασίας και μεγάλες σταδιοδρομίες. Οι απόφοιτοι μας παίρνουν θέσεις σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως περιφερειακός διαχειριστής μάρκετινγκ, διεθνής επιχειρηματίας, διευθυντής στρατηγικής μάρκετινγκ ή διευθυντής έργου.

Ποιες είναι οι επαγγελματικές προοπτικές στο ξενοδοχείο

Μετά την αποφοίτησή σας, έχετε ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Οι πιθανοί εργοδότες περιλαμβάνουν διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, θέρετρα διακοπών και κέντρα διασκέδασης, διοργανωτές συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, συμβούλους επιχειρήσεων ή εξειδικευμένους φορείς παροχής υπηρεσιών στον τομέα της φιλοξενίας. Ως διευθυντής σε μια ξενοδοχειακή εταιρεία, για παράδειγμα, θα εργάζεστε σε ανθρώπινο δυναμικό, στο μπροστινό γραφείο ή, μετά από μερικά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, στη στρατηγική διαχείριση. Μπορείτε να υπολογίσετε τις τιμές, να εξασφαλίσετε άριστη ποιότητα υπηρεσιών και να δημιουργήσετε εννοιολογικά σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξη του ξενοδοχείου. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε στους τομείς του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και των δημοσίων σχέσεων ή να ειδικεύεστε στα τρόφιμα

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 11, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,875 EUR
Locations
Ιρλανδία - Killarney, County Kerry
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιρλανδία - Killarney, County Kerry
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies