Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείρισης + Master (στα ισπανικά)

EAE Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείρισης + Master (στα ισπανικά)

EAE Business School

Οι αλλαγές στην αγορά εργασίας και η σημερινή διεθνοποίηση και την κινητικότητα των θέσεων εργασίας απαιτούν από τους επαγγελματίες με υψηλό επίπεδο προσόντων. Επίσημη Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με πτυχίο στο Πολυτεχνείο της Καταλονίας (UPC), παρέχει ένα ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και την επαγγελματική καθοδήγηση πρακτικής, που συνδέονται στενά με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σας προετοιμάζει για τις λειτουργίες στην ευρύτερη περιοχή της εταιρείας ή σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη περιοχή, όπως Οικονομικών, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, Επενδύσεων, Γενική Διοίκηση, Λογιστική και Ανθρώπινου Δυναμικού, μεταξύ άλλων.

Αυτός ο βαθμός επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν τις βασικές αρχές του οικονομικού συστήματος στο οποίο θα κινηθεί εγγύτερα στους διάφορους τομείς της λειτουργίας μιας επιχείρησης από τρεις οπτικές γωνίες: - Από μια γενική προοπτική, με τα περιεχόμενα του όλους τους λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης? - Με μια σαφή πρακτική καθοδήγηση, έως 630 ώρες των επιχειρηματικών πρακτικών που αναγνωρίζονται ως προαιρετικό πιστώσεις? - Και με μια ευέλικτη μέθοδο με στόχο την απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Τελικά, ο βαθμός στον ADE έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που ξέρουν πώς να οδηγούν, να διαχειρίζονται και να διευθύνουν μια επιχείρηση ή οργανισμό και άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Επαγγελματίες σε θέση να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στο πλαίσιο του σύνθετο και μεταβαλλόμενο παγκόσμιο σχέσεις, και έτοιμοι να πάρουν αποφάσεις σε συνθήκες αβεβαιότητας.

Διπλό Πτυχίο Μεταπτυχιακό +

ΠΑΕ έχει σχεδιάσει τρεις πιθανές διαδρομές: 1. Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων + Master στο Marketing και Πωλήσεων Διαχείρισης - Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα στέρεο υπόβαθρο και γνώση του μάρκετινγκ, τις δεξιότητες που απαιτούνται για να μάθουν να ανταποκριθεί στο περιβάλλον και στην τρέχουσα αγορά, και ιδιαίτερα την ικανότητα να μετατρέψουν τη νέα τεχνολογία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μάστερ διδάσκονται στα ισπανικά ή αγγλικά.

  1. Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων + Master στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση - Έτοιμη να σχηματίσουν επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα να είναι ευέλικτη, να συμμετέχουν στη στρατηγική διαχείριση της εταιρείας, ξέρω αφορούν όλα τα τμήματα ενός οργανισμού και να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη λήψη αποφάσεων σε ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό περιβάλλον.

  2. Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων + Master στη Διοίκηση Έργου - Σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει στελέχη που μπορεί να κατευθύνει, το σχέδιο, την οργάνωση και τον έλεγχο πολύπλοκων και παγκόσμια έργα της φύσης αποδοτικά και αποτελεσματικά. Προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για την εκτέλεση και να περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης Υπεύθυνος Έργου Professional (PMP) από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων (PMI).

Η διπλή Πτυχίο κατάρτισης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων + Master επιτρέπει στους μαθητές σε σύντομο χρονικό διάστημα, να τελειώσει το κολέγιο με ισχυρή εξειδίκευση σε έναν από τους βασικούς τομείς της διαχείρισης των επιχειρήσεων.

Επιπλέον ΕΑΕ προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσει το Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων μετά την διαδρομή Δίγλωσση Ισπανικά - Αγγλικά.

Πώς credits χωρίζεται;

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 240 ECTS

  1. Βασικά μαθήματα: 66 ECTS 2. Υποχρεωτικά μαθήματα: 144 ECTS 3. μαθήματα Επιλογής: 18 ECTS 4. Εργασιακή εμπειρία (προαιρετικό): Μεταξύ 12 και 18 ECTS 5. Τελική Έργου: 12 ECTS

Πλοίαρχος της ΕΑΕ: 60 ECTS

  1. Master στο Marketing και Πωλήσεων Διαχείρισης: 60 ECTS 2. Μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση: 60 ECTS 3. Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Έργων: 60 ECTS
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών