Το μέλλον σου στο

Είστε αυτός που ξεκινά τη συνεργασία με προμηθευτές και πελάτες, για να καινοτομήσει προϊόντα και να δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις; Θα θέλατε να είστε επαγγελματίας που θα βρει δημιουργικές βιώσιμες λύσεις για τη διεθνή εταιρεία σας; Έχετε εμπνευστεί από την εύρεση τρόπων αντιμετώπισης των αποβλήτων των επιχειρήσεων σε όλες τις χώρες με βιώσιμο τρόπο; Ενδιαφέρεστε να διασχίσετε τα σύνορα και να συναντήσετε άλλους, να αναπτύξετε διεθνείς σχέσεις για οργανισμούς και επιχειρήσεις; Το Πρόγραμμα Bachelor «Διεθνείς Επιχειρήσεις για το μέλλον» επικεντρώνεται στη διαχείριση αυτών των προκλήσεων.

Το πρόγραμμα που διδάσκει αγγλικά θα σας διδάξει πώς να εφαρμόσετε τα βασικά των επιχειρήσεων σε ένα διεθνώς προσανατολισμένο, βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η διαπολιτισμική συνεργασία και η οργανωτική συμπεριφορά σε μια διεθνοποίηση, καθώς και μια βιώσιμη κυκλική οικονομία είναι επομένως μέρος του προγράμματος σας.

Μπορείτε να εξειδικεύσετε τα παρακάτω επαγγελματικά πεδία:

  • Το διεθνές εμπόριο

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων

Πρόγραμμα περιεχομένου

Θα ακολουθήσετε αντικειμενικά ειδικά μαθήματα, κάνοντας πρακτικές περιόδους και προετοιμάζοντας μια συναρπαστική αποφοίτηση αποφοίτησης. Στο τρίτο έτος θα περάσετε αρκετούς μήνες σε μια πρακτική τοποθέτηση σε μια εταιρεία της επιλογής σας. Συνιστάται να κάνετε την τοποθέτησή σας εκτός Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε ικανότητες: κάθε θεωρητικό θέμα υποστηρίζει καταστάσεις ομάδων εργασίας στις οποίες οι μαθητές αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα και διερευνούν λειτουργικές λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε ενεργοί από την πρώτη μέρα, μαθαίνοντας να εργάζεστε ανεξάρτητα καθώς συνεργάζεστε με άλλους. Το πρόγραμμα καταλήγει σε πρακτικές τοποθετήσεις και ένα έργο διατριβής που διεξάγεται σε διεθνές περιβάλλον.

Ευκαιρίες καριέρας

Πιθανά επαγγέλματα

• Διαχειριστής εφοδιαστικής ή εφοδιαστικής αλυσίδας

• Διευθυντής μάρκετινγκ

• Διεθνής διαχειριστής πωλήσεων

• Διαχείριση λογαριασμού

• Διαχειριστής βιωσιμότητας

• Διευθυντής Διεθνών Επιχειρήσεων

• Διαχειριστής εξαγωγής

• Διευθυντής ποιότητας

• Σύμβουλος καινοτομίας

Με αυτό το Bachelor Degree στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, θα γίνετε ενεργός επαγγελματίας για μελλοντικές εταιρείες και τρέχουσες διεθνείς επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες?

Θα ήθελες

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποVan Hall Larenstein, University of Applied Sciences »

Τελευταία ενημέρωση December 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Δίδακτρα ΕΟΧ € 2083, - (ανά έτος), δίδακτρα εκτός ΕΟΧ € 8750, - (ανά έτος)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 1, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη