Διεθνείς Επιχειρήσεις (πλήρους απασχόλησης του Bachelor)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Με το BBA. στις Διεθνείς Επιχειρήσεις, είστε υπεύθυνος για ένα ξένο υποκατάστημα ενός διεθνούς οργανισμού, με διαφορετική ηθική, πολιτισμό και γλώσσα εργασίας. Είστε ένας επιχειρηματίας που πρόκειται να δημιουργήσει τη δική σας επιχείρηση σε μια αγορά που διέπεται από εντελώς διαφορετική νομοθεσία από ό, τι συνηθίζετε. Ή έχετε αναθέσει να εισαγάγετε ένα νέο προϊόν σε μια αγορά στην οποία το τοπίο των μέσων ενημέρωσης, η συμπεριφορά των καταναλωτών και οι ανταγωνιστές σας είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τη χώρα καταγωγής σας. Είστε το είδος του ατόμου που απολαμβάνει προκλήσεις όπως αυτές; Αν ναι, προετοιμαστείτε για να τα αποκτήσετε συμπληρώνοντας το πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων (IB) στη Σχολή Διεθνών Επιχειρήσεων του Άμστερνταμ. Το AMSIB σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο παγκόσμιο κινητό εργατικό δυναμικό. 32172_IBMS_4YR_Liggend_V2.jpg

Πρόγραμμα

Το IB είναι ένα τετραετές πρόγραμμα πλήρους φοίτησης που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας επιλέγοντας μαθήματα, ειδικότητες ή μέχρι δύο επιπλέον γλώσσες. Ο συνδυασμός διαλέξεων, παγκόσμιων έργων πραγματικού επιπέδου, πρακτικής άσκησης και παγκόσμιας ανταλλαγής, θα σας προετοιμάσει για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να ξεκινήσετε μια καριέρα σε μια πολυεθνική εταιρεία και να αναπτυχθείτε στον κόσμο των διεθνών επιχειρήσεων. Επιλέξτε ένα από τα έξι κομμάτια εξειδίκευσης όπως η Επιχειρηματικότητα ή η Γλώσσα

Ευκαιρίες καριέρας

Ως πτυχιούχος της διεθνούς επιχείρησης (ΙΒ), είστε πολύτιμος πόρος για τους εργοδότες καθώς έχετε αποκτήσει μια σταθερή θεωρητική κατανόηση της διοίκησης επιχειρήσεων και θα μπορέσετε να μετατρέψετε αυτές τις θεωρίες σε πράξη και πραγματικά προϊόντα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε ήδη δημιουργήσει ένα πολύτιμο δίκτυο και θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε μια διεθνή λειτουργία σε επίπεδο διαχείρισης στον τομέα των επιχειρήσεων-καταναλωτών ή των επιχειρήσεων-επιχειρήσεων. Μέχρι τη συμπλήρωση των σπουδών σας, θα είστε εκπαιδευμένοι επιχειρηματίες που θα είναι σε θέση να προσφέρουν κοινωνικά υπεύθυνες και βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις για μελλοντικές προκλήσεις. Με περίπου 1,5 χρόνια συσσωρευμένης διεθνούς εμπειρίας, θα μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τις πρακτικές γνώσεις που έχετε μάθει σε ένα πολυπολιτισμικό εργασιακό περιβάλλον.

Τι θα μπορούσε να μοιάζει η μελλοντική σας επαγγελματική κάρτα:

  • Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στη Shell, Βέλγιο
  • Διευθυντής Διεθνών Προϊόντων στο Cinemotion της Βουλγαρίας
  • Βοηθός εισαγωγής και εξαγωγής στη Philips, Γαλλία
  • Διεθνής βοηθός μάρκετινγκ στη Deutsche Bank, ΗΠΑ
  • Διευθυντής Εξαγωγής στη Bosch, Δανία
  • Διεθνής Διευθυντής Marketing στη Mercedes, Ντουμπάι
  • Διεθνής Ερευνητής Μάρκετινγκ στο Deloitte της Ολλανδίας
  • Διεθνής διαφημιστικός πράκτορας στα Ηνωμένα Έθνη, στις ΗΠΑ και στη Ρουάντα

IBMSΙΒ

Κριτήρια αποδοχής

Για να γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα IB, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τις τυποποιημένες εξετάσεις για την είσοδο στο πανεπιστήμιο του έθνους προέλευσής σας. Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τα Διεθνή Baccalaureate, Abitur, A-Levels σε δύο μαθήματα συν GCSEs σε 4 επιπρόσθετα μαθήματα A * -C ή BTEC Level 3. Καθώς το πρόγραμμα διενεργείται στα Αγγλικά, αναμένουμε από τους μαθητές μας να είναι ικανοί γραπτά και προφορικά αγγλικά.

AMSIB Open Days

Ελάτε να μάθετε για το πρόγραμμα ενδιαφέροντος και να γνωρίσετε την ατμόσφαιρα στο Amsterdam University of Applied Sciences του Amsterdam University of Applied Sciences .

Τι μπορείτε να περιμένετε από μια ανοιχτή ημέρα AMSIB;

Μπορείτε να έρθετε και να λάβετε γενικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που προσφέρουμε. Ακολουθήστε μια δοκιμαστική τάξη, εργαστήριο ή μικροσκοπική διάλεξη ενός προγράμματος. Συζητήστε με έναν από τους συμβούλους μελέτης μας σε ένα από τα τετράγωνα επιλογής μελέτης ή λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας από φοιτητές και καθηγητές.

Παρακαλείστε να εγγραφείτε εκ των προτέρων για την ανοιχτή ημέρα. Μπορείτε να το κάνετε με την επίσκεψη στην ακόλουθη ιστοσελίδα:

http://www.amsterdamuas.com/education/open-days/open-days.html

Τρεις εβδομάδες πριν από την ανοιχτή ημέρα θα σας στείλουμε ένα σύνδεσμο στον οποίο μπορείτε να επιλέξετε τα προγράμματα σπουδών που θέλετε να επισκεφθείτε.

Οι ανοιχτές ημέρες θα διεξαχθούν:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, 10.00 - 14.00

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, 10.00 - 14.00

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, 10.00 - 14.00

Τρίτη 7 Απριλίου 2020, 18.00 - 21.00 - ανοιχτό βράδυ

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) is based in The Netherlands, in the city of Amsterdam. Amsterdam is a cosmopolitan city where 175 different nationalities live and work together and ... περαιτέρω

The Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) is based in The Netherlands, in the city of Amsterdam. Amsterdam is a cosmopolitan city where 175 different nationalities live and work together and where the English language is largely spoken. The city is a hotbed of education and research in all conceivable areas: culture and society, trade, logistics, aviation, shipping, ICT, sport, healthcare, education and much more. At AUAS we take full advantage of this wealth of opportunities in order to provide the best possible education and produce cutting-edge research. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

EFMD Epas Accredited

Ask a Question

Άλλη