Διεθνής επιχείρηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, το διεθνές πρόγραμμα επιχειρήσεων προπτυχιακό στο Darla Moore Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει κατατάσσεται # 1 μεταξύ των αμερικανικών πανεπιστημίων. Sonoco Τμήμα Διεθνών Επιχειρήσεων του Moore School στο σύνολό της έχει λάβει επαρκή αναγνώριση για την ακαδημαϊκή, την έρευνά τους και την ηγεσία στον τομέα.

Class Προφίλ

Οι απόφοιτοι απασχολούνται σε εταιρείες που ασχολούνται με την εισαγωγή και εξαγωγή, πολυεθνικές εταιρείες και ξένες εταιρείες που επενδύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Πρόγραμμα

International Business είναι οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα μεταξύ των ανθρώπων ή οργανισμών από διαφορετικές χώρες. Η σημαντική αυτή οδηγεί σε θέσεις με ένα διεθνές πλαίσιο σε τομείς όπως η χρηματοδότηση, τη λογιστική, την αγορά, το μάρκετινγκ, την παραγωγή, την εφοδιαστική και το σχεδιασμό.

Η αποστολή των προπτυχιακών διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων του Moore Σχολής είναι να αναπτύξει μέσα στους σπουδαστές μια διακρατική νοοτροπία: Να ενθαρρύνει τους μαθητές να οικοδομήσουν και να αμφισβητήσει τις υπάρχουσες γνώσεις τους, και για να αναγνωρίζουν και να βήμα πέρα ​​από τη δική τους πολιτιστική προοπτική? να αναπτύξουν μέσα στους σπουδαστές τη δυνατότητα να επεξεργάζεται νέες πληροφορίες, την κατασκευή νέων νοητικά μοντέλα και λειτουργούν αποτελεσματικά μέσα σε διαφορετικά περιβαλλοντικά πλαίσια? να παρέχει στους φοιτητές με τα αναλυτικά δομικά στοιχεία για την κατανόηση μιας διαρκώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά. "- Dr. Nancy R. Buchan Αυτό επιτυγχάνεται μέσω:

  • Ένα ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα με επικεφαλής τον διάσημο μας διεθνή επιχειρηματική σχολή Ολοκλήρωση διεθνώς σχετικές κατηγορίες που επιλέγονται από τα μαθήματα γενικής παιδείας Καρολίνα Πυρήνα
  • Ολοκλήρωση της αιχμής διεθνές επιχειρηματικό πρόγραμμα σπουδών
  • Ολοκλήρωση του δεύτερου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων
  • Ολοκλήρωση των πολλαπλών γλωσσικών μαθημάτων προχωρημένου επιπέδου
  • Ολοκλήρωση τουλάχιστον ένα εξάμηνο στο εξωτερικό μέσω ενός από ανταλλαγών συνεργάτη μας σε πάνω από 30 από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο

Μαθήματα

Το Τμήμα Sonoco Διεθνών Επιχειρήσεων στη Σχολή Moore έχει οδηγήσει τον τομέα της προπτυχιακής εκπαίδευσης στη δημιουργία προοδευτική, τολμηρές, την εμπλοκή μαθήματα που αμφισβητούν τους μαθητές να σκέφτονται πέρα ​​από τις ζώνες άνεσής τους. Κάθε τάξη εκθέτει τους μαθητές με τα τεράστια πολυπλοκότητα του μεταβαλλόμενου κόσμου μας και να τους βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να κάνουν τις καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις σε περιβάλλοντα της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης, μεγάλη αβεβαιότητα και πολλαπλές οπτικές γωνίες. Για την προετοιμασία τους για τα μαθήματα στις μεγάλες μαθητές ΙΒ συνιστάται να πάρουν μια ποικιλία από διεθνώς είδη Τέχνες & μαθήματα επιστήμης από την Καρολίνα Core.

Double Major

Εκτός από τη λήψη μια ισχυρή διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση, οι μαθητές καλούνται επίσης να ολοκληρώσει ένα δεύτερο σημαντικό στο Moore Σχολή. Αυτή η πρόσθετη συγκέντρωση τους βοηθά να αναπτύξουν συγκεκριμένες λειτουργικές δεξιότητες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητά τους ως επαγγελματίες.

Μελέτη Ξένων Γλωσσών

Οι γλωσσικές δεξιότητες όχι μόνο καταπέλτη τα αποδοτικότητα, τη διορατικότητα και τη δικτύωση των δεξιοτήτων ενός παγκόσμιου επαγγελματικού σε ένα υψηλότερο επίπεδο, αλλά όπως επάρκειας επιτρέπει επίσης ένα άτομο να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση των πολιτισμό, τις αξίες και το πλαίσιο των ανθρώπων με τους οποίους εργάζονται. Προκειμένου να ενισχυθεί αυτή η διαπολιτισμική ικανότητα, ΙΒ μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν διάφορα μαθήματα προχωρημένο επίπεδο σε μια ξένη γλώσσα (συχνά ως αποτέλεσμα την γλώσσα ήσσονος σημασίας). Οι διαθέσιμες γλώσσες στο USC περιλαμβάνουν Αραβικά, Κινέζικα, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά.

Εξερευνήστε τον κόσμο

ισχυρές διεθνείς συνδέσεις του Moore Σχολής μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε συνεργασίες με πάνω από 30 από τις καλύτερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Κάθε άνοιξη, juniors με ειδίκευση στο International Business έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα αυτά τα σχολεία, μέσω προγραμμάτων άμεσης ανταλλαγής μας. Αυτές οι συνεργασίες επιτρέπουν στους μαθητές να οικοδομήσουμε ένα δίκτυο παγκόσμιων επαφών με τους μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Βρείτε τη θέση σας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Μετρήστε τον εαυτό σας στην τάξη ενάντια καλύτερους φοιτητές του πλανήτη. Εξερευνήστε παγκόσμιες ευκαιρίες απασχόλησης.

Δημιουργία παγκόσμιων πολιτών

Οι πιο αποτελεσματική παγκόσμια διαχειριστές μπορούν να κατανοήσουν και να περιηγηθείτε την πολυπλοκότητα των διεθνών επιχειρήσεων, ενώ την οικοδόμηση επίσης ουσιαστική και υπεύθυνη σχέσεις με τους λαούς των διαφόρων εθνικοτήτων, συστήματα αξιών, των διοικητικών στυλ και εμπειρίες. Η μοναδική εμπειρογνωμοσύνη του Moore στην προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν την πολιτιστική και συναισθηματική τους νοημοσύνη, τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας είναι ένας από τους λόγους που οδήγησαν το προπτυχιακό τομέα για πάνω από μια δεκαετία.

Παγκόσμια Πρακτική

Η International Business σημαντικές στο Moore Σχολή ανοίγει έναν κόσμο των ευκαιριών για τους μαθητές μας να οικότροφος σε όλη τη χώρα και τον κόσμο. διπλά σημαντική σύστημά μας διευκολύνει την τοποθέτηση σε ένα πλήθος των παγκόσμιων τομείς. Η λειτουργική μεγάλες τους εξοπλίζει με τις δεξιότητες σύμφωνες με διάφορες βιομηχανίες και τους ρόλους? η International Business μεγάλες τους προετοιμάζει για βύθιση μέσα στα τεράστια πολυπλοκότητα του πραγματικού κόσμου επιχείρηση. Είτε εργάζονται στο εξωτερικό ή στην εγχώρια αγορά σε μια πολυεθνική εταιρεία, οι μαθητές μας εντυπωσιάσουν τους εργοδότες με τους διακρατικούς τους ικανότητες και την επιχειρηματική γνώση.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

No matter where they are from, our graduates are the next generation of citizens ready to create a healthier, smarter and more vibrant way of life. You’ve come this far. There are no limits to where y ... περαιτέρω

No matter where they are from, our graduates are the next generation of citizens ready to create a healthier, smarter and more vibrant way of life. You’ve come this far. There are no limits to where you’ll go from here. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη