Διεθνής Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών για Δημοτικά Σχολεία (ITeps)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αν σας αρέσει να εργάζεστε με παιδιά και ανυπομονούμε να το κάνουμε αυτό σε ένα διεθνές περιβάλλον, τότε αυτό το μάθημα είναι το τέλειο πρώτο βήμα προς μια συναρπαστική σταδιοδρομία! Ειδικά σε αυτές τις περιόδους, επειδή η ζήτηση για πρωτοβάθμια δασκάλους στα διεθνή σχολεία είναι υψηλή και αφού ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, θα είστε έτοιμοι να διδάξετε σε διεθνή σχολεία σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα μάθετε τι σημαίνει να είσαι δάσκαλος αποκτώντας εκτεταμένη διδακτική εμπειρία στην Ολλανδία, την Ευρώπη και πέρα από αυτήν. Η πρακτική και προσωπική προσέγγιση αυτού του μαθήματος σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε έναν εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο δάσκαλο δημοτικών σχολείων σε διεθνή σχολεία.


Οι θέσεις εργασίας σε αυτόν τον τομέα είναι εμπνευσμένες και δημιουργικές, αλλά απαιτούν επίσης ένα αίσθημα ευθύνης. Ευτυχώς, οι πρόσφατα αποκτημένες δεξιότητές σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη και τη διδασκαλία παιδιών ηλικιών, εθνικοτήτων, πολιτισμών και ταλέντων. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε επαγγελματικά με τους γονείς και να εργάζεστε μόνοι σας, με τους συναδέλφους σας ή άλλους επαγγελματίες της εκπαίδευσης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις

Για να γίνετε δεκτοί σε ένα από τα προγράμματα Bachelor πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις εισδοχής. NHL Stenden University of Applied Sciences αναγνωρίζει τα ακόλουθα γενικά διεθνή προσόντα:

  • Δίπλωμα διεθνούς απολυτηρίου (IB) ή ευρωπαϊκού πτυχίου απολυτηρίου
  • Γυμνάσιο από αναγνωρισμένο ίδρυμα
  • Πέρασαν τέσσερα επίπεδα GCSE / GCE 'O' (τελική βαθμίδα Α, Β ή C) και δύο επίπεδα 'AS'. Αυτά τα έξι περάσματα πρέπει να είναι διαφορετικά.
  • Αναπληρωτής, πτυχίο ή μεταπτυχιακό

Επιπλέον, ορισμένα από τα προγράμματα σπουδών μας ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετες απαιτήσεις εισόδου.

21

Αν είστε ηλικίας 21 ετών και άνω και επιθυμείτε να εγγραφείτε στο NHL Stenden University of Applied Sciences, αλλά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισδοχής, καλείτε να εγγραφείτε για την εξέταση εισόδου .

Απαιτήσεις γλώσσας

Όλοι οι αιτούντες εκτός του ΕΟΧ υποχρεούνται να υποβάλουν με την αίτησή τους αγγλικό τεστ επάρκειας. Εξαιρέσεις γίνονται για φοιτητές, οι οποίοι είχαν την προπαρασκευαστική τους εκπαίδευση σε μια χώρα όπου η αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα εργασίας και εκπαίδευσης. Οι γλωσσικές απαιτήσεις για τους σπουδαστές του ΕΟΧ είναι ίδιες με εκείνες των Ολλανδών φοιτητών Εάν το δίπλωμά σας παρατίθεται εδώ , δεν απαιτείται η πρόσθετη εξέταση αγγλικής γλώσσας.

NHL Stenden University of Applied Sciences δέχεται τέσσερα είδη επίσημων γλωσσικών εξετάσεων:

Σημείωση: Εάν δεν έχετε το κατάλληλο επίπεδο, είναι δυνατό να εγγραφείτε στο Αγγλικό προπαρασκευαστικό γλωσσικό μας πρόγραμμα .

Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος

Διάρκεια: 4 έτη, με πλήρες ωράριο

Δίδακτρα (ετήσια):

Σεπτέμβριος έναρξη: φοιτητές της ΕΕ = 2,143 ευρώ
Φοιτητές εκτός ΕΕ = € 8.350

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

Σεπτέμβριος αρχή:
Αιτούντες από την ΕΕ: 15 Αυγούστου
Αιτούντες από τρίτες χώρες: 31 Μαΐου

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... περαιτέρω

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Διαβάστε Λιγότερα
Leeuwarden , Γκρόνινγκεν , Emmen , Meppel , Assen + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη