2 χρόνια στη Γαλλία, 2 χρόνια στο εξωτερικό

Το διεθνές BBA είναι το διεθνές πρόγραμμα Bachelor του Kedge Business School , προσφέροντας φοιτητές τουλάχιστον 2 χρόνια στο εξωτερικό και 1 έτος επαγγελματικής πείρας.

Με τους 120 εξαιρετικούς ακαδημαϊκούς συνεργάτες και διάφορα κομμάτια, το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε ένα πραγματικά παγκόσμιο επίπεδο.

Θα αναπτύξετε ένα ισχυρό βιογραφικό σημείωμα που θα προσελκύσει διεθνείς και πολυπολιτισμικούς υπεύθυνους πρόσληψης και θα ικανοποιήσει την αυξανόμενη ανάγκη διεθνών υποψηφίων στον επιχειρηματικό κόσμο.

Μασσαλία:

Βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Calanques, η πανεπιστημιούπολη Luminy τοποθετεί τη σύγχρονη αρχιτεκτονική σε ένα φυσικό περιβάλλον. Απέχει 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης με λεωφορείο και λίγα χιλιόμετρα από το Cassis. Η Μασσαλία είναι μια από τις ηλιόλουστες πόλεις της Γαλλίας με τις 300 ημέρες ηλιοφάνειας της. Η πανεπιστημιούπολη Luminy εκτείνεται σε περίπου 15.000 m², παρέχοντας τις πιο καινοτόμες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό διδασκαλίας.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα;

Το πιο διεθνές τετραετές πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Γαλλία

 • 2 χρόνια στο εξωτερικό απαιτείται: ακαδημαϊκή ανταλλαγή και πρακτική άσκηση,
 • 120 πανεπιστήμια εταίρων και 12 επιλογές διπλού πτυχίου.
 • Η επιλογή του ακαδημαϊκού κομμάτι στο έτος 2 (εξειδικευμένες διαδρομές).
 • Κινεζική διαδρομή:
  • εξειδικευμένα μαθήματα σε Επιχειρήσεις στην Κίνα
  • μια αναχώρηση σε έναν από τους κινέζους εταίρους μας εγγυάται την επόμενη χρονιά
 • Η επιλογή της διεθνούς διαδρομής (ήπειρος, χώρα, πανεπιστήμια, διπλό πτυχίο) για το έτος 3 και 4.
 • Πολυπολιτισμικές ομάδες: 1/3 των φοιτητών είναι διεθνείς.
 • Πλήρες αγγλικό κομμάτι διαθέσιμο ξεκινώντας από το έτος 1.

Επαγγελματική ανάπτυξη

 • Εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Έτος 2 (στη Γαλλία ή στο εξωτερικό).
 • Για το τελευταίο έτος απαιτείται διεθνής πρακτική άσκησης διάρκειας έξι μηνών.

Διαθέσιμες 4 ειδικότητες

 • Κινεζική πίστα;
 • Διαχείριση σήματος;
 • Web Ψηφιακή στρατηγική.
 • Χρηματοοικονομικό εμπόριο.

Υποτροφίες

Στο KEDGE, Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ανησυχίες σχετικά με τη χρηματοδότηση δεν πρέπει να εμποδίζουν τους μαθητές να έχουν πρόσβαση στην πορεία της επιλογής τους.

Αναγνωρίζουμε ότι η λήψη ενός πτυχίου απαιτεί κίνητρα καθώς και προσωπική και οικονομική δέσμευση. Για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας μονοπάτι προς την καριέρα των ονείρων σας, το σχολείο προσφέρει μια σειρά υποτροφιών σε φιλόδοξους και ταλαντούχους διεθνείς φοιτητές.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για υποτροφία;

Μόνο οι μη Γάλλοι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για το Διεθνές μας BBA, το Ειδικευμένο μας MSc και το Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα Διαχείρισης Grande Ecole είναι επιλέξιμοι για αυτές τις υποτροφίες. Οι φοιτητές ανταλλαγής δεν είναι επιλέξιμοι για αυτές τις υποτροφίες.

Υποτροφία πρώιμων πτηνών

Οι αιτήσεις που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου έκπτωσης Early Bird θα λάβουν αυτόματα έκπτωση 10% στα δίδακτρα . Για να είναι επιλέξιμες, οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την αίτησή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 στο join.kedge.edu.

Ενώ οι εκπτώσεις για τα πρόωρα πουλιά μπορούν να σωρευτούν με υποτροφίες με βάση την αξία τους.

Υποτροφίες Αξίας

Οι ακαδημαϊκά προικισμένοι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες με βάση την αξία τους: την υποτροφία επίτευξης ή την υποτροφία ακαδημαϊκής αριστείας . Για να υποστηρίξουν τις εφαρμογές τους, οι υποψήφιοι για Υποτροφίες Αξιολόγησης πρέπει να παρέχουν μια δήλωση κινήτρων και την απόδειξη των ακαδημαϊκών τους επιτευγμάτων.

Και οι δύο υποτροφίες Merit είναι αφιερωμένες σε εξαιρετικά ταλαντούχους μαθητές. Η αίτησή σας θα αξιολογηθεί με δύο κριτήρια: τον βαθμό που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής σας με την ακαδημαϊκή μας ομάδα και τη συνέντευξη και το ακαδημαϊκό αρχείο (GPA, GMAT, GRE κλπ.).

Για να υποστηρίξουν τις εφαρμογές τους, οι μαθητές αναμένεται να παράσχουν μια δήλωση κίνητρο και κάθε απόδειξη της ακαδημαϊκής αριστείας ή επιτεύγματα εκτός προγράμματος σπουδών.

Υποτροφία επίτευξης

15% έκπτωση στα δίδακτρα

Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας

20% έκπτωση στα δίδακτρα

Οι υποτροφίες με βάση την αξία είναι μη σωρευτικές (δηλαδή μόνο μια υποτροφία αξιοκρατίας μπορεί να χορηγηθεί ανά φοιτητή) αλλά θα μπορούσε να είναι σωρευτική με την υποτροφία Early Bird μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
γαλλική γλώσσα
Kedge Business School
Τελευταία ενημέρωση April 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,500 EUR
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη