Read the Official Description

Γιατί να επιλέξετε το Global Business Track;

Διδασμένος εξ ολοκλήρου στα αγγλικά στη Νίκαια, το Global Business Track έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που αναζητούν άκρως διεθνή κατάρτιση, αναπτύσσοντας ένα ευέλικτο σύνολο δεξιοτήτων που τους επιτρέπουν να ευδοκιμούν σε παγκόσμια σκηνή. Ένας περιορισμένος αριθμός μαθητών μπορεί να εγγραφεί για αυτό το κομμάτι.

Το μάθημα λαμβάνει χώρα σε τρεις χώρες και απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν αποκλειστικά μέσω αγγλικών σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Οι περίοδοι μάθησης που βασίζονται στην τάξη συνδυάζονται με εκτεταμένες τοποθετήσεις εργασίας για να κατανοήσουν τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης και να προετοιμαστούν για μια διεθνή σταδιοδρομία σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Όλοι οι φοιτητές ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών τα έτη 1 και 2 πριν φύγουν για σπουδές στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προορισμός τους εξαρτάται από την επιλογή που επιλέχθηκε κατά την είσοδο. Εκτός από το EDHEC International BBA, οι φοιτητές λαμβάνουν πιστοποιητικό από το ίδρυμα-εταίρο. Παίρνουν επίσης από πρώτο χέρι τη διαπολιτισμική εμπειρία σε μια πανεπιστημιούπολη παγκόσμιας κλάσης, με πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει.

Στοιχεία παρακολούθησης

 • Πτυχίο: Bachelor
 • Δίπλωμα: Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • Πιστοποιήσεις: τριπλή διαπίστευση από το Γαλλικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, EQUIS και AACSB
 • Πανεπιστημιούπολη: Ωραία
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Δίδακτρα: € 14 500 / έτος

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στο Global Business κομμάτι μέσω μιας online εφαρμογής ή μέσω του Concours PASS. Αυτή η διαδρομή απαιτεί ελάχιστο βαθμό 7 στο IELTS ή 100 στο τεστ TOEFL.

Βασικά πλεονεκτήματα

 • 100% στα αγγλικά
 • Κορυφαία ιδρύματα στον κόσμο κορυφαία 15
 • Πλήρης εμβάπτιση σε 3 ηπείρους

S1

Οι φοιτητές μελετούν τα θεμελιώδη επιχειρησιακά μαθήματα, τα οικονομικά βασικά, τη λογιστική, το δίκαιο και το μάρκετινγκ στα αγγλικά, ενώ ταυτόχρονα διερευνούν τη διδασκαλία με την προσέγγιση μέσω επιχειρηματικών παιχνιδιών και έργων και άλλων προκλήσεων. Στο 2ο έτος φοιτητές που επιλέγουν τη Σιγκαπούρη, τη Λατινική Αμερική ή την Κίνα θα έχουν μαθήματα στη σχετική γλώσσα, δηλαδή αγγλικά, ισπανικά ή μανδαρίνια.

S3

Κατά το δεύτερο έτος, οι σπουδαστές φεύγουν για την επέκταση της UCLA, στο Λος Άντζελες. Για δύο εξάμηνα, μελετούν τη διεθνή διαχείριση και την επιχειρηματικότητα μόνο στα αγγλικά. Οι τάξεις διδάσκονται από αγγλόφωνους καθηγητές από την UCLA Extension και οι σπουδαστές σπουδάζουν σε μικρού μεγέθους μαθήματα με άλλους διεθνείς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη της UCLA.

UCLA Extension, εδώ και 100 χρόνια, εκπαιδεύει τους φοιτητές ώστε να είναι επιτυχημένοι. Το πρόγραμμα σπουδών μας που έχει εγκριθεί από UCLA και παραδίδεται από κορυφαίους ειδικούς και επαγγελματίες του χώρου προσφέρει στους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να συμπληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών με περιπτωσιολογικές μελέτες σε πραγματικό χρόνο καθώς εξελίσσονται στο Λος Άντζελες , που αν ήταν έθνος θα ήταν η 19η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

Κάθε μέρα φέρνει στην πανεπιστημιούπολη μια ποικιλία παγκόσμιων ηγετών και επιχειρηματικών εικόνων για να παρακινήσει μια νέα γενιά ταλέντων. Είμαστε πολύ περήφανοι για την καινοτόμο συνεργασία μας με την EDHEC Business School .

Αυτό το Σεπτέμβριο, καλωσόρισα πολύ φωτεινούς και ενθουσιώδεις μαθητές στην πανεπιστημιούπολη μας. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι για τους σπουδαστές της EDHEC International BBA να ενταχθούν στην οικογένεια UCLA και να είναι σε θέση να τους παρέχουν τα εργαλεία και την πρόσβαση για να προχωρήσουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Ο επόμενος χρόνος της ζωής τους θα γεμίσει με μάθηση βασισμένη στις ικανότητες, σε συνδυασμό με τα έργα, την ομαδική εργασία και την εφεύρεση. Οι άλλοι μαθητές στις τάξεις τους και οι εκπαιδευτές θα κερδίσουν εξίσου από την εμπειρία και θα αναπτύξουν διαρκή δίκτυα που ξεπερνούν τα σύνορα.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν οι σπουδαστές αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορίου και γίνουν μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων της UCLA, θα ολοκληρώσουν το υπόλοιπο του πτυχίου EDHEC με σθένος και θα βγουν στον κόσμο έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας οικονομίας . Αυτοί οι πτυχιούχοι θα είναι πολύ διαφοροποιημένοι από τους συνομηλίκους τους με μια καλά στρογγυλεμένη, μοναδική, ακαδημαϊκή εμπειρία από δύο μεγάλες μάρκες. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με την EDHEC καθώς διερευνούμε μαζί το μέλλον της εκπαίδευσης. "

- Denis Couturier , Ενδιάμεση Διευθύντρια, προσαρμοσμένα προγράμματα

S6

Στο τρίτο έτος, οι σπουδαστές φεύγουν για: Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Αργεντινή. Οι φοιτητές πρέπει να επιλέξουν τον προορισμό τους κατά την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Οι φοιτητές έχουν την υποχρέωση να κάνουν τρεις πρακτικές πρακτικές για να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους:

 • Πρακτική άσκησης πρώτου έτους: οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να κάνουν πρακτική άσκηση στη Γαλλία ή στο εξωτερικό για διάστημα έως 3 μηνών.
 • Τριτοετή πρακτική άσκηση: σε συνεργασία με την επέκταση της UCLA, οι σπουδαστές πρέπει να κάνουν 6μηνη πρακτική άσκηση στη Βόρεια Αμερική.
 • Τέταρτη πρακτική άσκηση: οι φοιτητές πρέπει να κάνουν 6μηνη πρακτική άσκηση είτε στην Ασία, στη Νότια Αμερική, ανάλογα με την τοπική βύθιση που επέλεξαν στο τέταρτο έτος σπουδών τους.
Program taught in:
Αγγλικά

See 1 more programs offered by EDHEC Business School »

Last updated February 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,500 EUR
ανά έτος.
Deadline
Μαρτ. 18, 2019
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2023
Application deadline
Μαρτ. 18, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Μαρτ. 18, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2023
Άλλο

Reena's experience