Διεθνές Ιστορικό Bachelor

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το Πανεπιστήμιο Erasmus Ρότερνταμ (EUR) εγγυάται σε όλους τους υποψήφιους φοιτητές και στους νέους φοιτητές ότι θα προσφέρεται όλη η εκπαίδευση από την 1η Σεπτεμβρίου 2020. διαδικτυακά, φυσικά στην πανεπιστημιούπολη ή σε συνδυασμένη μορφή. Όλες οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται επίσης, εάν είναι απαραίτητο, σε προσαρμοσμένη μορφή. Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να σας καθησυχάσει ότι σε περίπτωση συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών, θα μπορείτε να συμμετέχετε ψηφιακά στις εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες.

Διεθνές Ιστορικό Bachelor

Μια πολύπλευρη προσέγγιση στην ιστορία

Γιατί η ιστορία; Έχετε πάθος για την ιστορία. Το παρελθόν σας μαγεύει. Είστε επίσης πεπεισμένοι ότι η ιστορική αντίληψη βοηθά στην κατανόηση των σημερινών κοινωνικών εξελίξεων στις Κάτω Χώρες και στον κόσμο. Γιατί στο Πανεπιστήμιο Erasmus; Επειδή το Ρότερνταμ είναι μοναδικό στην πολύπλευρη προσέγγισή του στην ιστορία από διάφορους ακαδημαϊκούς κλάδους. Εστιάζουμε σε οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές και πολιτιστικές προοπτικές.

39412_IBHistory.png

Διδακτέα ύλη

Αυτό το τριετές πρόγραμμα υιοθετεί μια μοναδική προσέγγιση εστιάζοντας στο πώς η ιστορία διαμορφώνει τις σημερινές κοινωνίες και τις διεθνείς σχέσεις. Η σύγχρονη ιστορία από τον 18ο αιώνα βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματος. Η παγκοσμιοποίηση είναι μια σημαντική πτυχή αυτής της σύγχρονης ιστορίας, καθώς μας ωθεί να εντοπίσουμε και να σκεφτούμε τις αλλαγές στην οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό, τόσο εντός όσο και εκτός των εθνικών συνόρων.

Εστιάζετε σε θέματα όπως η ανάπτυξη των κύριων λιμένων, η ανισότητα στον κόσμο, οι δημοφιλείς χρήσεις της ιστορίας (π.χ. στα βιντεοπαιχνίδια), οι τάσεις στη βιομηχανία της μόδας και η ιστορία των διεθνών σχέσεων.

Προοπτικές καριέρας

Οι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες για να κατανοήσουν τις κοινωνικές αλλαγές: αναζητούν πληροφορίες που βασίζονται σε παρελθόντα γεγονότα, αλλά αναζητούν και νέες πηγές για να εξηγήσουν τον εαυτό τους και την ταυτότητά τους. Οι ειδικοί που μπορούν να συνδέσουν με νόημα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον θα γίνουν ανεκτίμητοι. Οι κυβερνήσεις, οι βιομηχανίες και ο πολιτιστικός τομέας χρειάζονται ιστορικούς που μπορούν να εντοπίσουν αυτούς τους δεσμούς. Ως πτυχιούχος Ιστορίας, είστε ένας από αυτούς τους ειδικούς.

Πληροφορίες προγράμματος

Τομέας σπουδών: Ιστορία. Παγκόσμιες Διαδικασίες; Σύγχρονες εξελίξεις στην ιστορική προοπτική. Πολιτισμός; Οικονομικά; Κοινωνικές επιστήμες

Λέξεις-κλειδιά: Ιστορία και διεπιστημονική; Διεθνείς σχέσεις; Παγκόσμια Ιστορία; Ιστορικό Επιχειρήσεων; Μουσεία; Λαϊκός πολιτισμός; Εκπαίδευση Ιστορίας. Πρόγραμμα μικρής κλίμακας.

Πτυχίο: Bachelor of Arts (BA)

Διάρκεια: 3 έτη = 36 μήνες πλήρους απασχόλησης

Φορτίο μαθήματος: 180 μονάδες ECTS-credits = 60 ECTS credits ανά έτος, 1 ECTS = 28 ώρες

Γλώσσα διδασκαλίας: Πλήρης διδασκαλία στα αγγλικά

Βαθμολογία Erasmus University Rotterdam Times Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατάταξης # 69 Κέντρο Παγκόσμιας Κατάταξης Πανεπιστημίων (CWUR) # 2 στην Ολλανδία, # 91 παγκοσμίως

Μετά την αποφοίτηση: Η ΜΑ Παγκόσμια Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις είναι μια από τις δυνατότητες κατά την ολοκλήρωση της BA. Ή εισάγετε απευθείας την αγορά εργασίας με καλά αναπτυγμένες αναλυτικές δεξιότητες, εμπειρία στη γραφή και την έρευνα.

Erasmus School History

Πληροφορίες προορισμού

Κάτω Χώρες: 17 εκατομμύρια κάτοικοι, 200 διαφορετικές εθνικότητες

Ρότερνταμ: 625.000 κάτοικοι, 175 διαφορετικές εθνικότητες, 80% μιλούν αγγλικά

Erasmus University Rotterdam: 28.047 μαθητές, 114 διαφορετικές εθνικότητες

Πανεπιστημιακή ζωή

Εγκαταστάσεις: Το Erasmus University Rotterdam προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών πανεπιστημιούπολης, από το αθλητικό κτίριο μέχρι το Κέντρο Γλωσσών & Εκπαίδευσης, καθώς και από τη στέγαση, τις εγκαταστάσεις τροφοδοσίας, τις αίθουσες υπολογιστών, τα καταστήματα αντιγραφής, μια τράπεζα, ένα κομμωτήριο, μια αίθουσα προσευχής αρκετές βιβλιοθήκες. Ένας γιατρός και ο οδοντίατρος βρίσκονται κοντά.

Δραστηριότητες: Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες όλο το χρόνο, όπως κοινωνικά ποτά, ταξίδια μελετών, μουσικές συναντήσεις, διαλέξεις και μαθήματα γλώσσας που διοργανώνονται από διαφορετικές (φοιτητικές) ενώσεις στο Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρότερνταμ.

Συμβουλευτική μελέτης: Κατά το πρώτο έτος του προγράμματός σας θα συμμετέχετε σε μια ομάδα μέντορες καθοδηγούμενη από μαθητές δεύτερου ή τρίτου έτους, διασφαλίζοντας έτσι μια ομαλή έναρξη. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον σύμβουλο σπουδαστών σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, τον δικό σας σχεδιασμό σπουδών ή τις προσωπικές σας περιστάσεις που σχετίζονται με τις σπουδές σας.

Εισαγωγή και Εφαρμογή

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Απριλίου 2021

Πρακτικές πληροφορίες

Δίδακτρα:

2.168 € για φοιτητές του ΕΟΧ, 6.700 € για φοιτητές εκτός του ΕΟΧ

Στέγαση:

€ 500- € 600 ανά μήνα. Τόσο φοιτητές όσο και φοιτητές πανεπιστημιουπόλεων προσφέρονται. Οι φοιτητές θα βοηθηθούν από το πανεπιστήμιο για να βρουν κατάλληλη στέγη.

Ασφάλεια υγείας:

Είναι υποχρεωτικό από την ολλανδική νομοθεσία να έχει ασφάλιση υγείας (± 65 € ανά μήνα). Πρόσθετα έξοδα: Δεν συμπεριλαμβάνονται στα δίδακτρα τα εισιτήρια ή / και οι ταξιδιωτικές διευθετήσεις, τα βιβλία και τα υλικά, τα προσωπικά έξοδα και τα έξοδα χρήματος.

Άδεια θεώρησης / διαμονής:

Απαιτείται θεώρηση ή / και άδεια διαμονής για σπουδαστές εκτός του ΕΟΧ. Οι φοιτητές θα βοηθηθούν από το πανεπιστήμιο για να λάβουν θεώρηση και / ή άδεια παραμονής.

Συζητήστε με έναν φοιτητή

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μάθετε για τη φοιτητική ζωή ή την υπέροχη πόλη μας; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είστε περίεργοι για τις εμπειρίες των μαθητών και των αποφοίτων μας. Απλώς επιλέξτε το άτομο της επιλογής σας και κάντε του μια ερώτηση. Απλώς ρίξτε μια ματιά στη σελίδα « Συνομιλία με μαθητή ».

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Erasmus School of History, Culture and Communication hosts the Departments of History, Arts and Culture Studies, and Media & Communication of Erasmus University. Accordingly, the Faculty condu ... περαιτέρω

The Erasmus School of History, Culture and Communication hosts the Departments of History, Arts and Culture Studies, and Media & Communication of Erasmus University. Accordingly, the Faculty conducts research in the fields of history, arts and culture, and media and communication. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη