Read the Official Description

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (BBA) / BSC (Hons) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Κερδίστε 2 βαθμούς σε 3 χρόνια και προετοιμαστείτε για μια πραγματικά παγκόσμια εκπαίδευση στο "πιο διεθνές πανεπιστημιακό ίδρυμα της Ελβετίας" (International Herald Tribune) με την ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ και ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ. Διεξάγετε μια διεθνή σταδιοδρομία στις παγκόσμιες επιχειρήσεις, τις πολυεθνικές, τις οικογενειακές επιχειρήσεις, την ιδιωτική τραπεζική, τις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς! Οι φοιτητές που θα περάσουν τις εξετάσεις του τελευταίου έτους θα απονεμηθούν με δύο βαθμούς - το IUG Bachelor of Business Administration και το Πανεπιστήμιο Plymouth BSc (Hons) Business Management.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 • Μάθηση σε ένα δυναμικό περιβάλλον στην Ελβετία με ένα πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα και σχολή από τον ακαδημαϊκό κόσμο και τις διεθνείς επιχειρήσεις
 • Παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων ζωτικής σημασίας για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις σήμερα
 • Εξερεύνηση επιχειρηματικών τάσεων και θεμάτων από το μάρκετινγκ σε νομικές πτυχές
 • Αποκτώντας μια γενική εικόνα των βασικών θεωριών των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με πρακτικές διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες για τον σύγχρονο διεθνή χώρο εργασίας.

ΠΡΟΦΙΛ


Το Bachelor of Business Administration (BBA) είναι σχεδιασμένο για αποφοίτους γυμνασίου που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν επαγγελματική σταδιοδρομία στις παγκόσμιες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα BBA καλύπτει όλες τις βασικές πτυχές της επιχειρηματικής διαχείρισης: τη χρηματοδότηση, τη λογιστική, την οικονομία, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, τους ανθρώπινους πόρους, την οργανωτική συμπεριφορά και την εταιρική στρατηγική. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει επισκέψεις σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες στη Γενεύη .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ BBA

Ημερολόγιο:


Το πρόγραμμα BBA έχει τρεις ημερομηνίες έναρξης: Σεπτέμβριο, Ιανουάριο και Απρίλιο.

Περιεχόμενα:


Οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Bachelor of Business Administration μπορούν να επιλέξουν μαθήματα επιλογής από ένα από τα ακόλουθα έξι μαθήματα επιλογής για να ολοκληρώσουν ένα Μικρό (δύο μαθήματα) ή Major (τρία μαθήματα) ως μέρος του επιλεγμένου πτυχίου τους: Μάρκετινγκ και Διεθνής Επιχειρήσεις, Διεθνείς Σχέσεις, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνιών, Οικονομικών και Λογιστικής, Γενικής Διοίκησης, Πολυτελείας. Το BBA αποτελείται από 43 μαθήματα που διαρκούν 3 χρόνια με πλήρη απασχόληση.

Σχολή:


Το πρόγραμμα Bachelor of Business Administration βασίζεται στον πλούτο της διεθνούς τεχνογνωσίας και των πόρων της σχολής του, στην επίσκεψη ομιλητών και ερευνητών.

Μελέτη στην Ελβετία:


Η Γενεύη ανήκει σε μια επιλεγμένη ομάδα πραγματικά "διεθνών" πόλεων του κόσμου, καθιστώντας την ιδανική θέση για τη μελέτη της διεθνούς διοίκησης.ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ


The International University in Geneva δημιούργησε ένα ισχυρό δίκτυο, αναπτύσσοντας προγράμματα ανταλλαγών με 17 πανεπιστήμια παγκοσμίως. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το διεθνές μας δίκτυο.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ BBA ΣΑΣ


Οι πτυχιούχοι της BBA έχουν προχωρήσει σε σταδιοδρομία στο μάρκετινγκ, στη διαχείριση, στη χρηματοδότηση και στον τραπεζικό τομέα, στη διαχείριση έργων στις πολυεθνικές, στις οικογενειακές επιχειρήσεις, στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα, στις κυβερνήσεις και στους διεθνείς οργανισμούς.

Υπηρεσίες καριέρας:


The International University in Geneva παρέχει μια υπηρεσία συμβουλευτικής σταδιοδρομίας για να βοηθήσει τους σπουδαστές στις αποφάσεις τους σταδιοδρομίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ BBA


Ηλεκτρονική εφαρμογή.

Τα προπτυχιακά προγράμματα έχουν τρεις ημερομηνίες έναρξης: Σεπτέμβριο, Ιανουάριο και Απρίλιο

Το Πανεπιστήμιο καλωσορίζει αιτήσεις από φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε διαπιστευμένο ίδρυμα με μέσο βαθμό ελάχιστου βαθμού 2,5. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν την ωριμότητα και τις προσωπικές τους ικανότητες για να αντιμετωπίσουν την πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Απαιτήσεις εισδοχής:

Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για τα προπτυχιακά προγράμματα IUG πρέπει να παρέχουν τα ακόλουθα :

 • Συμπληρωμένη αίτηση υποψηφιότητας με δοκίμιο (200 έως 300 λέξεις σε ένα από τα παρακάτω θέματα:
  - Περιγράψτε το μεγαλύτερο επίτευγμα σας σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας και τους λόγους αυτής της επιτυχίας.
  - Επιλέξτε ένα τρέχον θέμα εθνικής ή διεθνούς σημασίας που πιστεύετε ότι θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία. Εξήγησε γιατί.
 • Πιστοποιητικό αντίγραφο διπλώματος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα αγγλικά
 • Πιστοποιημένα μεταφράσεις γυμνασίου στα αγγλικά τα τελευταία 3 χρόνια
 • Ένας βαθμός IELTS 6.0 ή ένα ελάχιστο αποτέλεσμα 80 (δοκιμή στο Internet) ή 213 (δοκιμή με υπολογιστή) στη δοκιμή TOEFL ή σε άλλο ισοδύναμο αγγλικό τεστ επάρκειας (CAE από το Cambridge). Μία ελάχιστη βαθμολογία 80 (δοκιμή στο διαδίκτυο) ή 213 (δοκιμή με υπολογιστή) στη δοκιμασία TOEFL ή σε άλλη ισοδύναμη δοκιμασία αγγλικής επάρκειας (IELTS ή CEA από το Cambridge). Για να υποβάλετε το τεστ TOEFL στο The International University in Geneva (IUG), παρακαλούμε εισάγετε τον κωδικό ISO (0130) της IUG όταν κάνετε τη δοκιμασία.
 • Δύο φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου
 • Βιογραφικό σημείωμα / Συνέχιση
 • Ένα αντίγραφο του διαβατηρίου του φοιτητή
 • Ένα μη επιστρεφόμενο τέλος αίτησης πληρωτέο σε Ελβετικά φράγκα CHF 150.- / Ευρώ € 120.-, ή US $ 140.-
 • Μια επιστολή σύστασης από σύμβουλο καθοδήγησης ή υπάλληλο σχολείου (κύριος ή δάσκαλος) στην αγγλική γλώσσα

Δίδακτρα BBA


Τα δίδακτρα του The International University in Geneva της Ελβετίας είναι 34.500 CHF για το προπτυχιακό πρόγραμμα Bachelor of Business Administration . Τα τέλη περιλαμβάνουν διδακτικό υλικό, υποθέσεις και βιβλία

Program taught in:
Αγγλικά

See 4 more programs offered by The International University in Geneva »

Last updated May 9, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
34,500 CHF
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 31, 2021
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2021
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 18, 2020

Απρ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 31, 2021

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2021

Ιαν. 2020

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 18, 2020
Άλλο