Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η μελέτη της Γενικής Διοίκησης με πτυχίο Bachelor of Science απευθύνεται σε νέους με δίπλωμα γυμνασίου ή πανεπιστημιακού επιπέδου που ενδιαφέρονται για τη διοίκηση ή τη διοίκηση επιχειρήσεων και επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε μια επιχείρηση, τις αλυσίδες παραγωγής, τις διαδικασίες πωλήσεων ή την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, τότε αυτό το μάθημα είναι η σωστή επιλογή. Εδώ θα γνωρίσετε όλο το φάσμα της διοίκησης επιχειρήσεων.

τα οφέλη σας

  • Ολοκληρωμένες πρακτικές πρακτικές
  • Ατομική προσοχή σε μικρές ομάδες
  • Προσωπική ανάπτυξη: Σύστημα κατάρτισης και καθοδήγησης μαλακών δεξιοτήτων
  • Μαθήματα γλωσσών σε οποιαδήποτε γλώσσα που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις

Μελέτη επιχειρηματικής διοίκησης στο Göttingen ή στο Stade

Προσφέρουμε αυτό το πτυχιακό πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη Göttingen και στο Hansecampus Stade. Διαρκεί 6 εξάμηνα, περιλαμβάνει 210 μονάδες ECTS και είναι διαπιστευμένο από την υπηρεσία διαπίστευσης ZEvA και αναγνωρίζεται από το κράτος.

περιεχόμενο του μαθήματος

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μαθαίνετε να αναλύετε, να αναθεωρείτε και να κάνετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες οικονομικές. Τα κλασικά θέματα επιχειρηματικών μελετών περιλαμβάνουν την προμήθεια, την παραγωγή, τις πωλήσεις και τη λογιστική. Επιπλέον, θα λάβετε καλά τεκμηριωμένη τεχνογνωσία σε διατομεακές λειτουργίες όπως ο έλεγχος, η εμπορία, η οργάνωση και η εφοδιαστική καθώς και η εταιρική διαχείριση, οι φόροι και οι ανθρώπινοι πόροι. Μέχρι το τέλος του δεύτερου εξαμήνου, θα παρακολουθήσετε τις ίδιες εκδηλώσεις όπως στο πρόγραμμα Bachelor Business Administration και, αν θέλετε, μπορείτε να συνεχίσετε να μελετάτε για λίγο.

Διεθνής προσανατολισμός

Τα μαθήματα ξένων γλωσσών σας καθιστούν ικανό για μια διεθνή καριέρα Μόλις ενδιαφέρονται τουλάχιστον πέντε σπουδαστές, το PFH διοργανώνει μαθήματα σε οποιαδήποτε γλώσσα σχετική με την επιχείρηση, ισπανική, ρωσική ή κινεζική.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε διεθνή μελέτη και εμπειρία ζωής με ένα εξάμηνο στο εξωτερικό . Για το σκοπό αυτό, η PFH έχει ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο και συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus.

Προσφέρουμε εντατική προετοιμασία για δουλειά σε ισπανικές ή κινέζικες χώρες με την επιλογή Διεθνούς Επιχειρηματικής Διαχείρισης του προγράμματος σπουδών γενικής διαχείρισης. Ήδη στις αρχές των σπουδών σας εστιάζετε είτε στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής είτε στην Ανατολική Ασία. Η εστίασή σας θα είναι θεματικά συνδεδεμένη με όλο το σχετικό περιεχόμενο μελέτης. Τα εντατικά μαθήματα γλωσσών και η διαπολιτισμική γνώση συμπληρώνουν τις επιχειρηματικές σπουδές και σας προσφέρουν έναν εξειδικευμένο ειδικό για την επιλεγμένη περιοχή.

Ξεκινήστε χωρίς κίνδυνο - δοκιμάστε ένα πτυχίο επιχειρήσεων

Η έναρξη της μελέτης διευκολύνεται από τη δράση του PFH Ξεκινώντας χωρίς κίνδυνο: Οι νέοι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να πείσουν τον εαυτό τους για την έννοια του PFH καθώς και για την εξ αποστάσεως μάθηση για τρεις μήνες στην περιοχή. Αν δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες, το πανεπιστήμιο επιστρέφει τα δίδακτρα .

Διαχειριστής με προσωπικότητα

Εκτός από το θέμα, το PFH έχει ενσωματωμένα στοιχεία στο πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης που εκπαιδεύει τις προσωπικές σας δεξιότητες όπως κανένα άλλο πανεπιστήμιο. Αυτά περιλαμβάνουν μαθήματα μαλακών δεξιοτήτων, πρακτικά προγράμματα με εταιρείες και φοιτητικά κοινωνικά προγράμματα καθώς και προσωπική καθοδήγηση με τους καθηγητές της PFH.

Ευκαιρίες καριέρας: πολλές ευκαιρίες, καλύτερες προοπτικές

Το πτυχίο Bachelor of Science είναι το πρώτο επαγγελματικό προσόν. Ανοίγει άριστες προοπτικές για μια διεθνή σταδιοδρομία διαχείρισης . Οι πτυχιούχοι του προγράμματος σπουδών εργάζονται πλέον σε πολλούς διαφορετικούς τομείς: ως διαχειριστές προϊόντων σε μια παγκόσμια εταιρία, ως τραπεζίτες στο χρηματοπιστωτικό κέντρο του Λονδίνου, ως εταιρικός διάδοχος στις ΜΜΕ, ως βασικός διαχειριστής λογαριασμών στην Κίνα ή ως διαχειριστής μάρκετινγκ.

Μέσα σε τρία εξάμηνα, μπορείτε επιπλέον να αποκτήσετε το πτυχίο Master of Science στη Γενική Διοίκηση. Αυτό τους δίνει συνολικά τέσσερα και ένα εξάμηνα διδακτορικά προσόντα πλήρους φοίτησης και ενισχύει τα προσόντα τους για θέσεις με διευθυντική ευθύνη σε εταιρείες και οργανισμούς.

Πρόγραμμα PraxisStudieren

Με το προαιρετικό πρόγραμμα "PracticeStudy", ως φοιτήτρια της Γενικής Διοίκησης, μπορείτε να αποκτήσετε εκτεταμένη πρακτική εμπειρία σε μια συνεργαζόμενη εταιρεία κατά τη διάρκεια των σπουδών σας . Σε αυτή την παραλλαγή της μελέτης, οι φάσεις πρακτικής εξάσκησης συνολικά 70 εβδομάδες ολοκληρώνουν τις φάσεις της ακαδημαϊκής θεωρίας, οι οποίες καλύπτουν 86 εβδομάδες. Συμπληρώνουν τις πρακτικές φάσεις κατά τη διάρκεια των περιόδων χωρίς διδασκαλία, συμμετέχουν άμεσα στην καθημερινή ρουτίνα εργασίας και τις διαδικασίες, εμπλέκονται σε πραγματικά έργα και γνωρίζουν λεπτομερώς την εταιρεία. Ανάλογα με την αντίστοιχη συμφωνία, οι εταιρείες-εταίροι παρέχουν επίσης οικονομική υποστήριξη στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα τους με μερική ή πλήρη υποτροφία και προαιρετικά ακόμη και με καταβολή μισθού. Οι επιχειρήσεις, οι φοιτητές και τα πανεπιστήμια αναπτύσσουν το καθένα μια ατομική λύση

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός
PFH Private University of Applied Sciences
Τελευταία ενημέρωση October 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 1, 2019
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,200 EUR
700, - Ευρώ ανά μήνα 420, - Τέλη εγγραφής σε ευρώ (μία φορά) 1.000, - Τέλη εξέτασης σε ευρώ (μία φορά ανά κύκλο σπουδών)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 1, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη