Το επίσημο όνομα αυτού του προγράμματος είναι: Παγκόσμιο Έργο και Διαχείριση Αλλαγών.

Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο και ψάχνετε για μια διεθνή πρόκληση; Είναι η αειφορία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η παγκόσμια υγεία, η κοινωνική ευθύνη, το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η κοινωνία των πολιτών και η υπεράσπιση των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν; Θέλετε να συμβάλλετε προσωπικά και επαγγελματικά σε έναν καλύτερο κόσμο; Στο τετραετές πρόγραμμα που μας διδάσκει αγγλικά, σας διδάσκουμε πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά.

Συνδυάζουμε τη θεωρία και την πρακτική, τη διαχείριση έργων, τις επιχειρήσεις και την έρευνα με παγκόσμια θέματα. Το πρόγραμμα αποτελείται από μαθήματα, πραγματικά προγράμματα με επιχειρήσεις από το πρώτο έτος και μετά, διεθνή πρακτική άσκηση και επαγγελματική συμβουλευτική σταδιοδρομίας. Στο τέλος, θα μάθετε πώς να καθοδηγείτε μια ομάδα έργου και πώς να θέσετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες. Θα γίνετε κατασκευαστής αλλαγών, έχοντας επίγνωση των δικών σας δυνάμεων και φιλοδοξιών, ικανών να δημιουργήσουν βιώσιμη αξία για την κοινωνία. Το Global Project and Change Management είναι ένα Bachelor of Business Administration (BBA) που προσφέρεται από το College Honors College του Windesheim.

Η καριέρα σου

Μετά την αποφοίτησή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας για παράδειγμα:
- Διευθυντής / σύμβουλος έργου σε διεθνείς ΜΚΟ όπως ο Ερυθρός Σταυρός και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Διευθυντής έργου σε ρούχα χωρίς σκλάβους ή στη βιομηχανία τροφίμων
- Διευθυντής έργου για επιχειρήσεις με στόχο την εισαγωγή βιώσιμης παραγωγής
- Διευθυντής / σύμβουλος έργου με κυβερνήσεις ή πολιτικούς θεσμούς
- Σύμβουλος επικοινωνίας σχετικά με τον υγιεινό τρόπο ζωής με μια ασφαλιστική εταιρεία
- Διευθυντής έργου που μειώνει τα απόβλητα τροφίμων σε πόλεις ή σε μεγάλες δημοφιλείς εκδηλώσεις
- Σύμβουλος με τοπικούς προγραμματιστές για την προώθηση των ατελειών τροφίμων που απορρίφθηκαν από τα μεγάλα παντοπωλεία
- Σύμβουλος για τη βελτίωση της επικοινωνίας σχετικά με τα επιστημονικά αποτελέσματα για την υπερθέρμανση του πλανήτη (IPCC)
- Σύμβουλος που βελτιώνει την εταιρική βιωσιμότητα όπως η Coca-Cola με την Coca-Cola Green
- Σύμβουλος για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με τα παπούτσια TOMS
- Κοινωνικός επιχειρηματίας

Επίσης, πολλοί φοιτητές συνεχίζουν με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα από τα ολλανδικά ή άλλα διεθνή πανεπιστήμια, για παράδειγμα:

- Πανεπιστήμιο Ηνωμένων Εθνών - Αξία (Μάαστριχτ)
- Μάστερ Βιολογικής Γεωργίας - Πανεπιστήμιο Wageningen
- Μάστερ Πολιτιστικής Πολιτικής, Σχέσεων και Διπλωματίας - Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
- Master of Global Health - Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης

Το πρόγραμμα σπουδών μας

Κατά το πρώτο έτος θέτουμε τη βάση για το μελλοντικό σας επάγγελμα ως Project Manager. Θα ξεκινήσετε αμέσως με την εργασία σε ένα πραγματικό έργο με πραγματικούς πελάτες. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, θα έχετε μια ακριβή εικόνα της εργασίας ως υπεύθυνος διαχείρισης έργου: τι συνεπάγεται και ποιες δεξιότητες πρέπει να αναπτύξετε μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια για να μπορέσετε να πετύχετε.


Στο 2ο έτος θα λάβουμε τις δεξιότητές σας διαχείρισης έργου σε επαγγελματικό επίπεδο, με μαθήματα όπως η Advanced Project Management, Project Teams

Ξεκινάτε το τρίτο έτος με τα δευτερεύοντα έργα διαχείρισης σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Αυτό το ανήλικος είναι ένας συνδυασμός πρακτικής και θεωρίας. Δύο ημέρες την εβδομάδα δαπανάται η εργασία σε ένα έργο σε έναν οργανισμό (τον πελάτη), είτε στις Κάτω Χώρες είτε στο εξωτερικό. Οι υπόλοιπες τρεις μέρες προορίζονται για εντατική εκπαίδευση, σε εργαστήρια και σε μαθήματα από ειδικούς από το χώρο εργασίας, στη διαχείριση έργων και την έρευνα. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους 3 είναι αφιερωμένο στο πεδίο της επιλογής σας: ένα από τα θέματα των Στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών: όπως η φτώχεια, η πείνα, η υγεία, η εκπαίδευση, η ισότητα των φύλων, το νερό και η αποχέτευση, η καθαρή ενέργεια, ανάπτυξη, καινοτομία και υποδομή, μειωμένες ανισότητες, βιώσιμες πόλεις, υπεύθυνη κατανάλωση, δράση για το κλίμα, ζωή κάτω από το νερό και στην ξηρά, την ειρήνη και τη δικαιοσύνη και τις εταιρικές σχέσεις.


Ξεκινάτε το τέταρτο έτος με το δεύτερο πεδίο διαχείρισης της επιλογής σας. Μετά από αυτό, θα κάνετε την πρακτική σας. Αυτή η πρακτική δέκα εβδομάδων πρέπει να συνεπάγεται έρευνα, μια ερευνητική έκθεση και τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας πρέπει να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τομέα εργασίας. Σπουδάζετε σε ένα College College, έτσι έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εσάς. Και κρίνοντας με ανατροφοδότηση από το πεδίο εργασίας, οι σπουδαστές μας κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Το μεγάλο φινάλε

Το πρόγραμμα τελειώνει με το λεγόμενο Capstone. Το Capstone είναι το τελικό μάθημα όπου όλοι οι βασικοί μαθησιακοί στόχοι του προγράμματος WHC συνδέονται μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια του Capstone, αποδεικνύετε ότι έχετε επιτύχει όλες τις ικανότητες που ορίζει η WHC. Επομένως, πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ικανός για τη διαχείριση έργων στο επαγγελματικό πεδίο της επιλογής σας και να είστε ανεξάρτητος καλεστικός πλοηγός. Για παράδειγμα, θα πρέπει να συντάξετε και να σκεφτείτε το χαρτοφυλάκιο σας (σώμα εργασίας ως φοιτητής WHC). Θα γράψετε επίσης ένα υποβλητικό δοκίμιο με βάση τη διδακτορική σας διατριβή και θα υποβάλετε τρία ακαδημαϊκά άρθρα, δύο σχετικά με τη διαχείριση έργων και ένα με την εξειδίκευσή σας. Χρησιμοποιώντας το δοκίμιο, στη συνέχεια, διατυπώνετε τρεις προτάσεις και υπερασπίζεστε τις ενέργειες αυτές ενώπιον μιας επαγγελματικής ομάδας, αποτελούμενης από τρεις επαγγελματίες από το πεδίο εργασίας και δύο εξεταστές WHC.


Πεδία διαχείρισης έργου

Ένας διαχειριστής έργου λειτουργεί πάντα μέσα σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Στο κολέγιο, έχετε την ελευθερία να επιλέγετε δύο πεδία Διαχείρισης Έργου το έτος 3 και 4. Αυτό σας επιτρέπει να συνεχίσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα αναπτύσσοντας παράλληλα ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ. Τα πεδία έχουν κοινά στοιχεία, καθώς είναι ένας συνδυασμός έρευνας, καινοτομίας, επιχειρησιακής δεοντολογίας και Παγκόσμιων Προκλήσεων που εφαρμόζονται στον συγκεκριμένο τομέα: ένα από τα θέματα των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Προυποθέσεις εισόδου

  • δίπλωμα παρόμοιο με το ολλανδικό havo ή vwo δίπλωμα με ένα πέρασμα στα αγγλικά και τα μαθηματικά
  • Αγγλική επάρκεια στο Cambridge B2, IELTS 6,5, TOEFL internet 90, χαρτί 575

Διαδικασία επιλογής

- Εγγραφείτε στο www.studielink.nl πριν από τις 15 Μαΐου .
- Θα λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη δοκιμή αντιστοίχισης σπουδαστών / προγράμματος, ζητώντας σας:
- Απαντήστε σε γενικές ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική σας κατάσταση και το περιβάλλον μελέτης
- Γράψτε μια δήλωση κίνησης
- Γράψτε ένα προσωπικό δοκίμιο
- Στείλτε ένα αντίγραφο της ακαδημαϊκής μετάφρασης στη μητρική σας γλώσσα και μια επίσημη μετάφραση στα αγγλικά
- Στείλτε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας
- Προσωπική συνέντευξη επιλογής (προσωπικά ή μέσω Skype)
- Το πρόγραμμα BBA επιλέγει μόνο 80 φοιτητές ετησίως και δουλεύουμε σε βάση πρώτης επίσκεψης.


Υποτροφίες

Δυστυχώς, η Windesheim δεν παρέχει υποτροφίες, αλλά τα δίδακτρα είναι πολύ λογικά.


Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας www.windesheim.com

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποWindesheim University of Applied Sciences »

Τελευταία ενημέρωση June 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Σεπτ. 2020
Duration
4 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
€ 2083 φοιτητές από την ΕΕ / ΕΟΧ (πρώτο έτος € 1042). € 7500 φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 1, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 1, 2024
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 15, 2020
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2021
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 1, 2025
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 15, 2021

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 1, 2023

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 15, 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 1, 2024

Σεπτ. 2021

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 15, 2021
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 1, 2025
Άλλη

The programma in 150 seconds

First year student Yann about his experiences

Housing for first year's students

Jana shows you the building where you will study