Read the Official Description

Ταχύτητα και βιωσιμότητα

Η ζήτηση των εργοδοτών για πτυχιούχους μηχανικών αυξάνεται. Αυτό το μοναδικό μάθημα θα σας δώσει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την τεχνογνωσία που αναζητά η αυτοκινητοβιομηχανία. Μπορείτε να περιμένετε καινοτόμο μάθηση βασισμένο σε έργα που υποστηρίζεται από το κορυφαίο υλικό και το λογισμικό της βιομηχανίας. Το επίκεντρο είναι η αειφόρος ανάπτυξη, οι μελλοντικές τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών και οι αστικές συγκοινωνίες, όπου θα επωφεληθείτε πραγματικά από την κεντρική θέση μας στο Λονδίνο και από τις συνδέσεις με τις τοπικές εταιρίες κατασκευής οχημάτων.


Γιατί να μελετήσετε την αυτοκινητοβιομηχανία στο LSBU;

 • Νο. 1: Σύγχρονος πανεπιστήμιο του Λονδίνου για τη μηχανολογία (Guardian League Table 2018).

 • Χρησιμοποιήστε τις ξεχωριστές εγκαταστάσεις μας, όπως ένα εργαστήριο προηγμένης τεχνολογίας οχημάτων προηγμένης τεχνολογίας, εργαστήριο και σουίτα υπολογιστών.

 • Το προσωπικό μας είναι ειδικοί, με μεγάλο μέρος να μοιράζονται.

 • Ευρωπαϊκή μελέτη: ξοδεύετε το τρίτο έτος σπουδών σας με το ίδρυμα-εταίρο μας, Hochschule Bremen, στη Γερμανία.


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Αυτό το μάθημα πτυχίου μηχανικού επικεντρώνεται στην αειφόρο ανάπτυξη, τις μελλοντικές τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών και τις αστικές συγκοινωνίες. Μπορείτε να αναμένετε να προσαρμόσετε τις θεωρητικές αρχές στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων μηχανικής πολύ νωρίς στην καριέρα σας στο πανεπιστήμιο. Μετά από όλα, αυτό είναι το θέμα της μηχανικής.

Στην αρχή, θα μελετήσετε ενότητες που είναι σε μεγάλο βαθμό κοινές με τη μηχανή BEng Mechanical Engineering. Αυτό είναι έτσι ώστε να αποκτήσετε μια θεμελιώδη κατανόηση των αντικειμένων πυρήνα Μηχανικών οχημάτων. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου και του τρίτου χρόνου, θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι και θα παίρνετε ενεργό ρόλο στη ομάδα φοιτητών της ομάδας Formula, στο όχημα πρόκλησης Shell ECO της LSBU και σε άλλα ομαδικά και μεμονωμένα έργα ειδικά για την τεχνολογία οχημάτων.

Μέθοδοι αξιολόγησης για αυτό το μάθημα συνολικά: 60% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Τεχνικά μαθηματικά και μοντελοποίηση
 • Εισαγωγή στη μηχανική
 • Θερμοφόρα και δυναμική
 • Εισαγωγή στην ηλεκτρική ηλεκτρονική μηχανική
 • Σχεδιασμός και πρακτική
 • Υπολογιστική μηχανική

Έτος 2

 • Προχωρημένα μαθηματικά μηχανικής και μοντελοποίηση
 • Σχεδιασμός οχημάτων και εικονική μηχανική
 • Στερεά μηχανική και FEA
 • Δυναμική και έλεγχος
 • Θερμόφθονα και βιώσιμη ενέργεια
 • Μηχανισμοί κίνησης και mechatronics

Έτος 3

 • Προαιρετικό έτος τοποθέτησης

Έτος 4

 • Συστήματα κατασκευής και τεχνολογίες υλικών
 • Δυναμική του οχήματος και μοντελοποίηση συστήματος
 • Σύστημα κίνησης οχημάτων, βιωσιμότητα και 1D-CFD
 • Καινοτομία και επιχείρηση
 • Μεμονωμένο σχέδιο

Οι ενότητες αξιολογούνται μέσω επίσημων γραπτών εξετάσεων, δοκιμασιών φάσης, διαμορφωτικών και αθροιστικών αναθέσεων. Η ικανότητα εφαρμογής και ενσωμάτωσης της γνώσης αξιολογείται με εργασίες έργου μεγαλύτερης κλίμακας καθώς και με ομαδικές εργασίες (όπου ενδείκνυται) και ημερολόγια.


Απασχολησιμότητα

Η αυτοκινητοβιομηχανία, η μελλοντική τεχνολογία οχημάτων χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και ο τομέας των μηχανοκίνητων αθλημάτων αντιμετωπίζουν μια σταθερή ανάπτυξη Το Ηνωμένο Βασίλειο αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα και το σχεδιασμό της τεχνολογίας των αυτοκινήτων και η ζήτηση για αποφοίτους αυξάνεται επίσης.

Σε αυτό το μάθημα χρησιμοποιούμε βιομηχανική τεχνολογία και όργανα. αυτό σημαίνει ότι θα είστε εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που σχετίζονται με τη βιομηχανία που μετράνε.

Η κεντρική θέση μας στο Λονδίνο σημαίνει ότι έχουμε αναπτύξει τοπικούς δεσμούς με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων OEM, τους προμηθευτές επιπέδων, τις τοπικές εταιρείες μεταφορών και τα μελλοντικά κέντρα μεταφορών και τεχνολογίας χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για το Λονδίνο.

Επίσης, να θυμάστε ότι πολλοί άνθρωποι προσλήψεων εξετάζουν ευνοϊκά τους αποφοίτους BEng, διότι καταδεικνύουν βαθιά κατανόηση της επιστήμης και των μαθηματικών που στηρίζουν τη μηχανική.

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Εγκαταστάσεις

Κατά τη διάρκεια της πορείας σας, θα έχετε πρόσβαση σε ενημερωμένα και μεγάλης κλίμακας εργαστήρια, εργαστήρια και στούντιο σχεδιασμού τα οποία είναι ιδιαίτερα συμβατά με τις κορυφαίες τεχνολογίες. Η LSBU έχει πραγματοποιήσει σημαντική επένδυση στις εγκαταστάσεις μηχανικής της και χάρη στη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη πτυχιούχων που είναι έτοιμοι να εργαστούν, θα αναπτύξετε και θα παράγετε την εργασία σας σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον.


Εργαστήριο Εικονικής Μηχανικής

Το εικονικό μας εργαστήριο μηχανικών επιτρέπει στους φοιτητές μηχανικών να περπατούν γύρω από τα σχέδιά τους και να τους βλέπουν σε 3-D, καθώς και να πειραματίζονται και να βελτιώνουν σε τους σε πραγματικό χρόνο.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Οι διδάσκοντες σας είναι κορυφαίοι επαγγελματίες στους τομείς τους, επομένως το μόνο που κάνουμε είναι η βιομηχανία. Θα μάθετε μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων και πρακτικών εργασιών. Λαμβάνοντας τόσο σε ομαδικά όσο και σε μεμονωμένα προγράμματα, αξιολογούμε το έργο σας μέσα από ένα μείγμα μαθημάτων και εξετάσεων, με το έργο και το εργαστηριακό έργο να μετράνε για το τελικό βραβείο σας.

Σας διδάσκουμε επίσης τις δεξιότητες ζωής για την αποτελεσματική επικοινωνία, την επίλυση προβλημάτων, τον προγραμματισμό του έργου και την ομαδική εργασία που θα σας ξεχωρίσει και θα σας δώσει τις καλύτερες πιθανότητες να πετύχετε τη δουλειά που θέλετε μετά την αποφοίτησή σας.


Η εφαρμοσμένη γνώση είναι αυτό που μετράει

Το ποσό της μάθησης βάσει έργου που θα κάνετε σε πτυχίο μηχανικής ποικίλλει από το πανεπιστήμιο στο πανεπιστήμιο. Στο LSBU προσφέρουμε έργα «σχεδιασμού-κατασκευής-δοκιμής» σε ολόκληρο το μάθημα, αντί να τα συγκεντρωθούμε στο τελευταίο σας έτος. Αυτό σημαίνει ότι θα προσαρμόσετε τις θεωρητικές αρχές στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων μηχανικής πολύ νωρίς στην καριέρα σας στο πανεπιστήμιο.

Αυτή η εμπειρία παροχής καινοτομίας σας κάνει ελκυστικό για τους εργοδότες. Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά του τι κάνει ένας μηχανικός σε καθημερινή βάση.


Προετοιμάζεται για τη σύγχρονη τεχνική πρακτική

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι μηχανικοί θα βρεθούν να εργάζονται δίπλα-δίπλα σε πολυεπιστημονικές ομάδες έργου. Ένα από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά πλεονεκτήματα που μπορείτε να έχετε είναι η ικανότητα να λειτουργούν καλά σε αυτή την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες από τις ενότητες μας μοιράζονται σε όλα τα μαθήματα μηχανικής. Αυτές οι ενότητες αφορούν την κατανόηση των εμπορικών προτεραιοτήτων που διαμορφώνουν την πρακτική των μηχανικών και την επίλυση προβλημάτων. Οι φιλοξενούμενοι λέκτορες από παγκοσμίου φήμης εταιρείες, όπως το Rolls Royce, έχουν διδάξει για αυτές τις ενότητες.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο ΒΒΒ, ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDM, ή
 • Πρόσβαση σε πτυχία HE με 24 διακρίσεις 21 Πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένων των 3 διακρίσεων στα Μαθηματικά και 3 προσόντα στη Φυσική, ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 128 βαθμών UCAS.
 • Φυσική Επιστήμη 3ου επιπέδου (Προτιμώμενη Φυσική) και Μαθηματικά.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Program taught in:
Αγγλικά

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125. Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 6935; Διεθνές τέλος: £ 9843,75
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022

Σεπτ. 23, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλο