ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ (ΧΟΝΗ) ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Συμμετέχετε στην επόμενη γενιά διευθυντικών στελεχών, ηγέτες στον κλάδο της φιλοξενίας, για να είστε οι συνήθης φορείς των καινοτόμων αξιών μας

Η βιομηχανία φιλοξενίας απαιτεί προσαρμοστικότητα και βαθιά γνώση της συμπεριφοράς, του τρόπου ζωής και των τομέων ενδιαφέροντος μιας όλο και πιο απαιτητικής διεθνούς πελατείας.

 • Θα αναπτύξετε διαχειριστική εμπειρία με σημαντική προστιθέμενη αξία, την οποία ζητούν οι μεγαλύτερες διεθνείς ομάδες.
 • Είστε φυσικός ηγέτης και χάρη στην δική σας προσωπικότητα, έχετε ένα όραμα που ξεχωρίζει πραγματικά και μπορεί να οδηγήσει σε εξατομικευμένες υπηρεσίες.
 • Είστε εξοικειωμένοι με την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών καθώς και τους κώδικες του επαγγέλματός σας και μπορείτε να τις μεταφέρετε στο πνεύμα της επιχείρησής σας.

Το τετραετές πρόγραμμα, που βασίζεται σε διεθνή ακαδημαϊκά μοντέλα, θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε τις σπουδές σας για να εξασφαλίσετε ένα Master's / MSc.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει αναγνώριση σε διεθνές, επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο:

 • Ένα διεθνές πτυχίο (Hons) στη Διοίκηση Φιλοξενίας που απονέμεται από το Institut Paul Bocuse .
 • Ο επίσημος τίτλος του Διεθνούς Διευθυντή Ξενοδοχείων και Εστιατορίων, εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επαγγελματικής Πιστοποίησης (επίπεδο ΙΙ) και χορηγούμενο από το Institut Paul Bocuse .

Πρόγραμμα

Δύο σχολικά έτη πραγματοποιούνται στο 1ο έτος:

 • Σεπτέμβριος 2018: δίγλωσση πορεία γαλλικά / αγγλικά
 • Ιανουάριος, 2019: δίγλωσση πορεία γαλλικά / αγγλικά ή 100% αγγλοφωνική πορεία

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία "test and learn" θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας με πραγματική ενέργεια και αίσθημα ευθύνης.

Συμμετέχετε σε σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι διάσημοι εταίροι μας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο δεύτερο ή το τρίτο έτος, το πανεπιστημιακό σύστημα ανταλλαγής σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την εκπαίδευσή σας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το πρώτο έτος, η διεθνής είναι ανοικτή σε εσάς. Εκπροσωπείτε και μοιράζεστε τις αξίες της εταιρείας μπροστά σε μια πολυπολιτισμική πελατεία. Εκτελείτε τις τεχνικές σας και το πνεύμα εξυπηρέτησης σας, χάρη στην επαφή με τους επαγγελματίες.

Στο τέλος του τέταρτου έτους, θα απονεμηθεί πτυχίο (Hons.) Από το Institut Paul Bocuse .

Ο βαθμός αυτός αναγνωρίζεται διεθνώς και επαγγελματικά. Το προσόν σας καταχωρείται επίσης στο RNCP - το Εθνικό ρεπερτόριο επαγγελματικών ικανοτήτων.

Οι πέντε ειδικότητες που προσφέρονται:

 • Στρατηγικές συναντήσεις και διοργάνωση εκδηλώσεων
 • Ο Επιχειρηματίας Φιλοξενίας
 • Μεγιστοποίηση των κερδών στο ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Διεθνής Διοίκηση Οίνου και Ποτών
 • Διαχείρηση Φιλοξενίας Lifestyle

Οφέλη αυτής της εκπαίδευσης

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

 • Αριθμός 1, από τη δημιουργία του 2009 της Εθνικής Κατάταξης Eduniversal.
 • Μια εκπαίδευση που αναγνωρίζεται στη Γαλλία και στο εξωτερικό και παρέχεται από καθηγητές, επαγγελματίες και έμπειρους συμβούλους με διεθνή υπόβαθρο
 • Υποδομή αιχμής: το Le Royal, το σχολείο-ξενοδοχείο MGallery από το Sofitel 5 *, το Housing Service, 6 εστιατόρια που βρίσκονται στο κέντρο του Ecully και του Lyon
 • Ένα έτος ειδίκευσης που αντιστοιχεί στην εξέλιξη των αναγκών της βιομηχανίας φιλοξενίας
 • Αλληλεπίδραση με το Εργαστήριο Υπηρεσιών όπου η ποιότητα της σχέσης με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνάς μας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ SPIRIT

Institut Paul Bocuse ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα και το διεθνές τους πεδίο.

Τα συνεργατικά προγράμματα επικεντρώνονται στην αναζήτηση ιδεών για νέα προϊόντα και υπηρεσίες φιλοξενίας που μπορούν να αντέξουν στη δοκιμή της αυστηρής ανάλυσης της αγοράς και της μελέτης σκοπιμότητας. Αυτή η πρόκληση επιτρέπει στους μαθητές να είναι έντονα δημιουργικοί, αλλά σε ένα πλαίσιο λειτουργικών και διοικητικών πραγματικών περιστάσεων και οικονομικών αναγκών.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

The Institut Paul Bocuse is a member of the international elite when it comes to providing instruction in the fields of Hospitality Management and Culinary Arts.

The Institut Paul Bocuse is a member of the international elite when it comes to providing instruction in the fields of Hospitality Management and Culinary Arts. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη