Απόφοιτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μαθήματα με διδασκαλία αγγλικών.

Στο πολύπλοκο και πολύπλοκο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε, οι άνθρωποι είναι όλο και περισσότερο διατεθειμένοι να κατανοήσουν και να αμφισβητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση. Η ικανότητα αξιολόγησης των πλαισίων και η ανταπόκριση στις μεταβολές στις οποίες υποβάλλεται οιαδήποτε οργάνωση είναι όλο και περισσότερο ένα μέσο που πρέπει να βρεθεί στον κατάλογο των δεξιοτήτων οποιουδήποτε οικονομικού μεταπτυχιακού. Αν ένας τέτοιος μεταπτυχιακός φοιτητής σκοπεύει να ανοίξει μια νέα επιχείρηση ή να εργαστεί για μια υπάρχουσα εταιρεία, ένα πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων αποτελεί προϋπόθεση για την κατάρτιση και την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Η κατανόηση της διοίκησης του οργανισμού, του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί αυτή η διαδικασία λήψης αποφάσεων και του τρόπου διαχείρισης των στοιχείων του ενεργητικού είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που το προτεινόμενο πρόγραμμα προτίθεται να δώσει στους συμμετέχοντες, κάνοντας τις πιθανότητες να αποκτήσουν μια θέση να αυξηθεί η αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τις θεωρίες και τις βέλτιστες πρακτικές στους σημαντικότερους επιχειρηματικούς τομείς. Επιλογή της καλύτερης στρατηγικής μάρκετινγκ, της καταλληλότερης δομής διαχείρισης, κατανόηση των κινδύνων που διαπραγματεύονται για μια επιχείρηση και των μεθόδων διαχείρισης, λήψη αποφάσεων βασισμένων σε υγιή οικονομική λογιστική, ανάλυση δεδομένων και συμπερασμάτων για την επίλυση προβλημάτων οι επιχειρήσεις είναι μόνο λίγα στοιχεία που παρέχει το πρόγραμμα σπουδών από το πρόγραμμα σπουδών.

Μια άλλη πτυχή που επιδιώκεται από το περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών είναι να αναπτύξει την ικανότητα των μαθητών να μιλούν ελεύθερα και να σκέπτονται κριτικά, να αναλύουν και να χρησιμοποιούν τους νομοθετικούς πόρους για να στηρίξουν και να αναπτύξουν την επιχείρηση, να τοποθετήσουν την επιχείρηση για την οποία εργάζονται σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο και να διαχειριστούν τις προκλήσεις που τίθενται από τις απαιτήσεις βιωσιμότητας και την πολιτιστική πολυμορφία.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει πραγματικές μελέτες περιπτώσεων που αναπτύσσουν όχι μόνο θεωρητικές αλλά και πρακτικές δεξιότητες. Η διεπιστημονική διάσταση που θέλαμε να αποτυπώσουμε σε αυτό το πρόγραμμα είναι ειδική για τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου και θέλουμε κάποια από τα μαθήματα που προσφέρονται να προσθέσουν αξία στα βιογραφικά των αποφοίτων μας.

Στο επίπεδο των επαγγελματικών καταστημάτων, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα σπουδαστών που μπορούν να λάβουν υπόψη:

 • Χρηματοοικονομικός λογιστής
 • Οικονομικός Διευθυντής
 • Αναλυτής επιχειρήσεων
 • Αναλυτής χαρτοφυλακίου
 • Σύμβουλος Οικονομικού Σχεδιασμού
 • Αντιπρόσωπος ή σύμβουλος πωλήσεων
 • Μάρκετινγκ
 • Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού
 • Σχεδιαστής επιχειρήσεων
 • Διαχειριστής επιχειρήσεων
 • Διευθυντής Marketing
 • Οικονομικός αναλυτής
 • Σύμβουλος μάρκετινγκ
 • Διαχειριστής λειτουργιών
 • Διαχειριστής ακινήτων
 • Εσωτερικός ελεγκτής
 • Διευθυντικός Λογιστής

Με την ελπίδα ότι η σχολή οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου θα ξεπεράσει τη ρουμανική περίμετρο, θέλαμε να δημιουργήσουμε αυτό το πρόγραμμα στα αγγλικά, αφενός, για να προσελκύσουμε σπουδαστές από το εξωτερικό και αφετέρου να προσφέρουμε στους Ρουμάνους φοιτητές κατάρτιση σε οικονομικό επίπεδο Western. Από την άποψη αυτή, το πρόγραμμα αποσκοπεί να εξασφαλίσει, εκτός από τους κατόχους των ειδικοτήτων και εντός των ορίων των νομικών διατάξεων στον τομέα, να προσφέρουν προσκεκλημένους καθηγητές από το διεθνές περιβάλλον για όσα από τα πεδία που ορίζονται στο πρόγραμμα σπουδών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

In general, both within the country and abroad, the University of Bucharest is considered to be the most important educational, research and cultural institution in Romania. During its 150 years of ex ... περαιτέρω

In general, both within the country and abroad, the University of Bucharest is considered to be the most important educational, research and cultural institution in Romania. During its 150 years of existence, it has achieved a steadfast national and international prestige. The numerous generations of students and professors have succeeded in asserting our University as one of the benchmark institutions for the whole Romanian society, as it is the first existing Romanian institution to ever reach the top 600 universities of the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη