Στόχοι της εκπαίδευσης

Ο σκοπός της άδειας Επικοινωνίας ενημέρωσης είναι να μπορέσουν οι μαθητές να: - να αναπτύξει μια στέρεη εννοιολογική βάση γνώσεων για την κατανόηση των φαινομένων της επικοινωνίας, τη διάδοση και την ερμηνεία των πληροφοριών - ελέγξουν τις μεθόδους ειδικά για την ανάλυση και την πρακτική της επικοινωνίας, μέσα από τη μελέτη των μηνυμάτων, εικόνων, ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ψηφιακών πλαίσιο της αλλαγής - αναπτύσσουν εγκάρσιες δεξιότητες που βασίζονται στη διασταύρωση των γνώσεων και την προετοιμασία επαγγελματική ένταξη, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, μεθοδολογικά μαθήματα και μαθήματα.

Η κατάρτιση παρέχει πρόσβαση σε πολλά επαγγέλματα όπου απαιτούνται γενική παιδεία και την επιστημονική, πνευματική περιέργεια, την κριτική σκέψη και αναλυτικές ικανότητες.

+ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένας φοιτητής ενθαρρύνεται να γίνει συγγραφέας της εκπαίδευσής του, μέσω: - την επιλογή της καριέρας του (15 ανήλικα επιλογής) - την επιλογή του ανοίγματος πρόσθετων διδασκαλίες - επιλογή του των χώρων άσκησης (εκπαίδευση οικοτροφείο 1 χρόνια ) και τη διεθνή κινητικότητα (ικανότητά του να εκτελεί ένα εξάμηνο στο εξωτερικό) - την εξειδίκευση του σχεδίου ενότητα επαγγελματικής προετοιμασίας (ΜΑΠ ή PPE +) Λοιπά στοιχεία ενεργητικού: - την πρακτική μιας ξένης γλώσσας (μέχρι τόσο στην κατάρτιση) - εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη, χάρη στην παρουσία ενός υπαλλήλου της κατάρτισης ανά έτος, καθώς και την παρακολούθηση της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής του έργου του μαθητή - κατάρτισης που στηρίζεται στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών και των ερευνητών εξειδικευμένους επαγγελματίες - ένα εκτεταμένο δίκτυο από συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στο εξωτερικό (περίπου τριάντα πανεπιστήμια εταίροι) και μια ισχυρή παρουσία σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς.

  • Εργασία σε μικρές ομάδες σε ανθρώπινη κλίμακα, εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις - 3 δωμάτια διδασκαλία είναι εξοπλισμένα με το υλικό της Apple © (2x12 θέσεις και 1x20postes) και μια τραπεζαρία self-service. Workstation PAO / DAO της Apple οθόνη 27 ιντσών και ακολουθώντας το Adobe Creative Cloud 2014.
  • Οπτικοακουστικά κέντρο εξοπλισμένο για την ψηφιακή επεξεργασία βίντεο (Final Cut ©) και ψηφιακή επεξεργασία ήχου (Protools ©) SLR δανείου και την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για την υλοποίηση της TD φοιτητές.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  • L1: απολυτήριο. Αίτηση μέσω της ιστοσελίδας postbac είσοδος.
  • L2: Κρατήστε L1 αποκάλυψη. Επιλογή αρχείου.
  • L3: κρατήστε μια ανακοίνωση L2 ή πληροφορίες, που υπόκεινται σε αποδοχή από την αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης προμήθεια οποιουδήποτε άλλου επιπέδου Bac + 2 κοντά στο θέμα. Επιλογή αρχείου.

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ

  • Πλήρης Συνεχής έλεγχος στην L1? γραπτά αρχεία ή δοκιμές που βασίζονται στο υλικό L2 και L3.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ 2014-2015

  • Από € 3.200 / έτος (με βάση τα έσοδα). - Κατάρτιση για τις επιλέξιμες υποτροφίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
γαλλική γλώσσα

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποWest Catholic University - Université Catholique de l’Ouest »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,200 EUR
/ Έτος (με βάση τα έσοδα)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη