Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από τις παραδοσιακές ιστοσελίδες στις πιο πρόσφατες εφαρμογές, θα μάθετε τις τεχνολογίες και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.

Από το διαδραστικό σχεδιασμό front-end σε back-end δομές σκελετού και βάσης δεδομένων, θα μάθετε τις βασικές πτυχές της ανάπτυξης ιστού και προγραμματισμού. Ταυτόχρονα, θα εφαρμόσετε και αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε HTML, CSS, javascript, PHP και εμπειρία χρήστη (UX) μέσω hands-on εκπαίδευσης σε μικρές τάξεις.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μέσα από αυτό το μάθημα, θα έχετε την κρίσιμη εμπειρία που σχετίζεται με τη βιομηχανία, μαθαίνοντας πώς να δημιουργείτε εκπληκτικά mockups και wireframes χρησιμοποιώντας το Adobe Photoshop και το Illustrator. Επίσης, θα αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις με βάση τις ανάγκες της βιομηχανίας, όπως το προηγμένο javascript για την ανάπτυξη παιχνιδιών HTML5.

Από αυτές τις σταθερές βάσεις, θα διερευνήσετε τις αρχές σχεδιασμού και τις τεχνικές λύσεις στις προκλήσεις μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, που καλύπτουν τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), την ανάλυση ιστού και τη διαχείριση καμπάνιας. Θα μάθετε επίσης προχωρημένα θέματα, όπως οι Εφαρμογές Ιστού και μια εισαγωγή στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων λογισμικού σε πολύπλοκες γραφικές παραλλαγές.

Το μέλλον σας στην ανάπτυξη ιστού:

Οι ταλαντούχοι διαδικτυακοί και ψηφιακοί προγραμματιστές βρίσκονται σε διαρκή ζήτηση, καθώς ο τομέας των υπηρεσιών πληροφορικής, λογισμικού και ηλεκτρονικών υπολογιστών απολαμβάνει υψηλά επίπεδα ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατοι αποφοίτοι έχουν εργαστεί για κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικής εταιρείας AnalogFolk και της εταιρίας web solutions Potato.

Ένας τέτοιος πλούτος ευκαιριών μπορεί να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε το δικό σας λογισμικό ή επιχείρηση και να γίνετε μία από τις αναπτυσσόμενες κοινότητες επιτυχημένων ψηφιακών επιχειρηματιών του ΣΑΕ. Μετά από να περάσει ο χρόνος που εκπροσωπεί την Coca-Cola, τη Microsoft και τη BMW, ο μεταπτυχιακός φοιτητής του ΣΑΕ, Markus Schmeiduch, ξεκίνησε μια ιπτάμενη εφαρμογή και τώρα εργάζεται για δικά του σχέδια, από διαισθητικά μπαστούνια για τους τυφλούς να στέλνουν σήματα κώδικα Morse μέσω του Twitter.

Ενότητες

Web Essentials

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό και ανταποκρινόμενο ιστότοπο, ξεκινώντας από το σχεδιασμό της διάταξης και χρησιμοποιώντας το Illustrator και το Photoshop για να δημιουργήσετε mockups. Επιπλέον, θα αρχίσετε να μαθαίνετε HTML και CSS για να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Σε όλη αυτή την ενότητα, θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση στις βέλτιστες πρακτικές και τα πρότυπα του κλάδου, καθώς και την ανάπτυξη μιας κατανόησης των θεωρητικών θεμελίων που απαιτούνται για την επαγγελματική εργασία στον κλάδο του web.

Ανάπτυξη Front-End

Θέλετε να προσθέσετε έναν διαδραστικό χάρτη στον ιστότοπό σας και να αλλάξετε δυναμικά το περιεχόμενο; Θα είναι εύκολο μετά από αυτή την ενότητα! Αφού αρχίσουμε με τα βασικά στοιχεία ανάπτυξης και προγραμματισμού ιστού, θα εισαγάγουμε πιο πολύπλοκες αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα των σύγχρονων τεχνολογιών web που απαιτούνται για διαδραστικά έργα web.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας, θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε και να προσθέτετε αλληλεπίδραση στον ιστότοπό σας. Με τη μάθηση javascript και jQuery, θα είστε σε θέση να μάθετε πώς να εντοπίζετε τη συμπεριφορά των χρηστών και να αντιδρούν σωστά σε αυτές με διαδραστικές λύσεις. Επιπλέον, θα εξοικειωθείτε με τον Ajax και θα ξέρετε πώς να αλλάξετε δυναμικά τις ιστοσελίδες σας σύμφωνα με διαφορετικά περιβάλλοντα.

Διαδραστικό σχεδιασμό

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην ανάπτυξη ειδικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε πιο εξειδικευμένα εννοιολογικά και τεχνικά επίπεδα μέσω της υλοποίησης και αξιολόγησης προηγμένων εφαρμογών ιστού. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας, οι μαθητές διερευνούν θέματα όπως η Java, η κινητή ανάπτυξη, ο προηγμένος προγραμματισμός αντικειμένων, ο εντοπισμός και η ηλεκτρονική μάθηση.

Κόστος

Το Ινστιτούτο ΣΑΕ είναι ιδιωτικός φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η χρηματοδότηση για τα δίδακτρα διατίθεται στους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ, αλλά δεν καλύπτει ολόκληρο το τέλος του μαθήματος.

Αμοιβές

Τα δίδακτρα ποικίλλουν ανάλογα με την πανεπιστημιούπολη και αν είστε σπουδαστής Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ ή διεθνής φοιτητής.

Για τα πανεπιστήμια του Λονδίνου και της Οξφόρδης, τα τέλη είναι £ 9,000 ετησίως για τους Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και £ 12.000 ετησίως για τους φοιτητές διεθνών σπουδών.

Για το Λίβερπουλ, τα τέλη είναι £ 8,000 ετησίως για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ και £ 11.000 ετησίως για τους φοιτητές διεθνών σπουδών. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, τα τέλη αυτά θα αυξηθούν σε £ 9.000 (UK / ΕΕ) και £ 12.000 (Διεθνείς φοιτητές) ανά έτος.

Τα τέλη στην πανεπιστημιούπολη της Γλασκώβης είναι £ 6.000 ετησίως για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ και £ 9.000 ετησίως για τους σπουδαστές διεθνών σπουδών. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, αυτές θα ανέλθουν σε £ 7,000 ετησίως (UK / EU) και £ 10,000 (διεθνείς φοιτητές) ετησίως.

Πτυχίο 2 ετών

Δεδομένου ότι τα πτυχία μας είναι μόνο 2 χρόνια, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό τόσο για τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό πτυχίο 3 ετών. Έτσι, μπορείτε να σπουδάσετε και να αποφοιτήσετε με ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο χρέους σπουδαστών!

Δεδομένου ότι η χρηματοδότηση δανείου για δίδακτρα δεν καλύπτει ολόκληρο το τέλος μαθημάτων, υπάρχει ένα μικρό ποσό που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε με δικά σας μέσα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν δεν έχετε εισόδημα, γι 'αυτό έχουμε αναπτύξει σχέδια πληρωμών για να εξαπλωθεί η μικρή διαφορά που πρέπει να πληρώσετε. Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για χρηματοδότηση, έχουμε σχέδια πληρωμών και για εσάς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
SAE Institute UK

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποSAE Institute UK »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,000 GBP
9000 GBP ανά έτος φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου | 13000 GBP ανά έτος διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη