Αμερικανική Bachelor στην επικοινωνία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ο

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν εξειδικευμένους, ευπροσάρμοστους, ανεξάρτητους στοχαστές με την έρευνα, την πληροφοριακή παιδεία, την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια προηγμένη επαγγελματική σταδιοδρομία ή για περαιτέρω μεταπτυχιακά ή διδακτορικά. σπουδές.

Δημιουργικοί διεπιστημονικοί σύνδεσμοι διευκολύνουν την ανάπτυξη ευρέως μορφωμένων ατόμων που μπορούν να εφαρμόσουν δημιουργικά και ευέλικτα τις γνώσεις, τις δεξιότητές τους και τις στάσεις τους σε ευρύτερα πολιτισμικά και κοινωνικά πλαίσια.

5 λόγοι για τη μελέτη της επικοινωνίας στο UNYP

 1. Θα βρεθείτε σε ένα μοναδικό, διεθνώς εστιασμένο, πολυπολιτισμικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που θα καλλιεργεί την κριτική έννοια και την ευαισθητοποίηση.
 2. Θα αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να μεταβαίνετε εύκολα σε ένα από τα πολυάριθμα και συνεχώς αυξανόμενα επαγγέλματα επικοινωνίας.
 3. Θα αποκτήσετε και θα καλλιεργήσετε τις ερευνητικές ικανότητες στις κοινωνικές επιστήμες, προετοιμάζοντάς σας για σπουδές στο επίπεδο του πλοιάρχου.
 4. Θα αποκτήσετε ανοχή, προσαρμοστικότητα και ευελιξία από το διεπιστημονικό, συνεργατικό και διεθνές μαθησιακό περιβάλλον μας.
 5. Θα αναπτύξετε την κατανόηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας ηγετικός, δημιουργικός και ανεκτικός ηγέτης, συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σύγκλιση και αλλαγή.

Αξία καριέρας

Η παγκόσμια εμφάνιση νέων τεχνολογιών επικοινωνίας, πλατφορμών και βιομηχανιών έχει δημιουργήσει επείγουσα ανάγκη για ειδικευμένους επαγγελματίες που θα εργαστούν σε αυτούς τους τομείς.

Η έκρηξη ευκαιριών σταδιοδρομίας στον τομέα της επικοινωνίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν είναι μόνο ορατή, αλλά και ένα από τα λίγα πεδία που θεωρούνται ως «απόδειξη ύφεσης».

Περιοχές όπως οι δημόσιες σχέσεις δεν είχαν ουσιαστικά αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας ύφεσης.

Οι απόφοιτοι επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης εισέρχονται στον επαγγελματικό κόσμο και προχωρούν στα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, ως δημιουργοί προβληματισμού για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημιουργικοί και πλευρικοί προβληματισμοί, για τους οποίους τα σύνορα είναι όλο και πιο ανούσια.

Οι απόφοιτοι μας μπορούν να βρεθούν σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην Αυστραλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ, σε ολόκληρη την ΕΕ και πέραν αυτής. Εκείνοι που επέλεξαν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία μπορούν να βρεθούν σε διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ, ανθρώπινο δυναμικό, διοργάνωση εκδηλώσεων, εταιρική επικοινωνία, σχεδιασμός μέσων, επεξεργασία αντιγράφων, τηλεπικοινωνίες, καθώς και για σημαντικές σε απευθείας σύνδεση και παραδοσιακές εφημερίδες, σταθμούς ανά τον κόσμο.

Βαθμοί

Ο βαθμός αυτός απονέμεται από το κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Empire State College. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να κάθονται για εξετάσεις στο κράτος της Τσεχίας στο τέλος των σπουδών τους και να λάβουν πτυχίο από το UNYP (bakalář - Bc.) Που είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας.

Πρόκειται για ένα μοναδικό πλεονέκτημα για τους σπουδαστές της UNYP , οι οποίοι μπορούν να αποφοιτήσουν με δύο διακεκριμένους ακαδημαϊκούς τίτλους, έναν από τους ΗΠΑ και έναν από την ΕΕ, και ως εκ τούτου έχουν ευκαιρίες να εργαστούν σε όλο τον κόσμο.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν:

 • Μέσα και κοινωνία
 • Παγκόσμια Επικοινωνία
 • Αρχές δημόσιων σχέσεων
 • Διαπολιτισμική επικοινωνία
 • Τεχνολογίες Επικοινωνιών
 • Νόμος για τα ΜΜΕ και Ηθική

Τα μαθήματα επιλογής περιλαμβάνουν:

 • Διαμεσολάβηση και Διαχείριση Συγκρούσεων
 • Διαφημιστικές στρατηγικές
 • Πολιτισμική Ανθρωπολογία
 • Οπτική καλλιέργεια
 • Εμπορία
 • Επιτήρηση και Κοινωνία

Ιστορία επιτυχίας

Martin Pavlíček, τάξη του 2005

Ο Martin Pavlíček έλαβε το πτυχίο Bachelor στην επικοινωνία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο UNYP το 2005.

Λίγο μετά την αποφοίτησή του, ανέλαβε την πρώτη του πρόκληση σταδιοδρομίας, αποδεχόμενη θέση ειδικού Εσωτερικής Επικοινωνίας στην πολυεθνική ενεργειακή εταιρεία ČEZ. Με δύο χρόνια εμπειρίας κάτω από τη ζώνη του, επέστρεψε στο UNYP το 2007 για να σπουδάσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επαγγελματική επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, σε εκτελεστική μορφή. Ο ČEZ τον προώθησε σύντομα στην κρίσιμη θέση του Διευθυντή Εκπρόσωπε και Κοινωνικών Μέσων.

"Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα για τη μελέτη του UNYP είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, και αυτό πάντα με έβαλε πίσω. Συναντάς ανθρώπους εδώ από όλο τον κόσμο και όχι μόνο μαθητές - οι καθηγητές παραμένουν και οι φίλοι και οι επαφές σου για τη ζωή ».

Πεινασμένος για περισσότερη εμπειρία στην τάξη του UNYP , ο Martin επέστρεψε ξανά στο UNYP το 2010 για να μελετήσει ένα MBA στο μάρκετινγκ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έκανε επίσης ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στην καριέρα του στην PR, μεταφέροντας τη θέση του Διευθυντή Εταιρικών Επικοινωνιών στην UNIPETROL.

Έντεκα χρόνια από τότε που άρχισε να σπουδάζει για πρώτη φορά στο UNYP και με δεκαετή εμπειρία σε κρίσιμες θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, ο Martin έχει εγκατασταθεί σε νέα θέση ως συνδιοικητικός διευθυντής στην PR Havas. Εκτός από αυτό, επέστρεψε και πάλι στο UNYP - αυτή τη φορά για να μοιραστεί την εμπειρία του με τους μαθητές ως δάσκαλος Δημοσίων Σχέσεων.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... περαιτέρω

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη