Αεροπορικές μεταφορές BSc (Hons) με εμπορική πιλοτική εκπαίδευση

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Αν θέλετε να καταταγείτε ως εμπορικός πιλότος, αυτή η δυναμική πορεία καλύπτει τους πολλούς τομείς της διαχείρισης των εναέριων μεταφορών και σας προετοιμάζει για μια επιτυχημένη καριέρα ως εμπορικός πιλότος. Είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που διαθέτει ένα Flight Simulator FNPT II, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους σπουδών σας, βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε για την τελική φάση της εκπαίδευσης πτήσης σας.

Μοναδική για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, το πρόγραμμα του Bucks New University θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πανεπιστημιακό πτυχίο και παγωμένο πτυχίο ATPL σε μόλις τρία χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης - με χαμηλότερο κόστος από το να τα κάνετε ξεχωριστά.

Ψάχνουμε για υποψήφιους που μπορούν να επιδείξουν ενθουσιασμό για πτήσεις και έντονο ενδιαφέρον για την αεροπορική βιομηχανία.

Εάν εισάγετε με επιτυχία αυτό το μάθημα, θα πρέπει να βρείτε τα πρόσθετα τέλη για εκπαίδευση για να ολοκληρώσετε το Frozen ATPL με έναν από τους διαπιστευμένους παρόχους εκπαίδευσης πιλότου. Αυτό μπορεί να κοστίσει έως και £ 80,000 που κατανέμονται κατά τη διάρκεια των τριών ετών αυτού του πτυχίου.

Τα πρόσθετα έξοδα εκπαίδευσης του προγράμματος δεν καλύπτονται από το δάνειό σας από τη Student Finance England.

Τι θα καλύψει αυτό το μάθημα;

Καθ 'όλη τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα μελετήσετε βασικές ενότητες στον αεροπορικό νόμο, τη μετεωρολογία και τα μέσα μαζί με ευρύτερα θέματα όπως η παγκόσμια αεροπορία και οι αερολιμενικές επιχειρήσεις. Θα λάβετε βασική θεωρητική κατάρτιση πιλότων, ενώ μια σειρά από πρακτικές και προηγμένες θεωρητικές ενότητες κατάρτισης θα είναι διαθέσιμες μέσω του εγκεκριμένου παρόχου.

Εκτός από την επαγγελματική κατάρτιση πιλότων, αυτό το μάθημα είναι δομημένο για να σας εξοπλίσει με μια σειρά δεξιοτήτων για την εξέλιξη των ρόλων διαχείρισης αερογραμμών. Θα εξετάσετε τη στρατηγική και τη διαχείριση της βιωσιμότητας, καθώς και τη δομή και την ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα, θα έχετε δείξει αυτοπεποίθηση και προσαρμοστικότητα καθώς και ιδιότητες στην ηγεσία και την επικοινωνία. Θα γίνετε επαγγελματίας, καλά εκπαιδευμένος πιλότος, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα το επάγγελμα.

Περισσότερες τοποθετήσεις, περισσότερες επιλογές

Το Bucks είναι ένα πανεπιστήμιο Placements Plus. Έτσι, ανεξάρτητα από τον βαθμό που κάνετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται από τη βιομηχανία, για να σας βοηθήσουν να μπείτε στον επιλεγμένο σας τομέα.

Επίσης, θα σας προετοιμάσουμε για εργασία, με ειδικές δεξιότητες για επαγγελματική κατάρτιση, περαιτέρω ενίσχυση του βιογραφικού σας σημείου και δεξιοτήτων οικοδόμησης που θα αποτιμήσουν οι εργοδότες. Σε αναγνώριση της αξίας, τοποθετούμε σε αυτές τις δεξιότητες έχουμε ενσωματώσει αυτή την εμπειρία στο χρόνο μελέτης σας.

Το Placements Plus έχει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία κάτω από τη ζώνη σας ενώ είστε φοιτητής. Για να αυξήσετε αργότερα τις επιλογές σας και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την εργασία που επιθυμείτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Λεπτομέρειες μαθήματος

ΚΩΔΙΚΟΣ UCAS: N8H4

Μοναδική για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, η ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος Bucks New University θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε αναγνωρισμένο πτυχίο UK Honors και μια παγωμένη άδεια αερομεταφορών σε μόλις τρία χρόνια πλήρους φοίτησης - με χαμηλότερο κόστος από το να τα κάνετε ξεχωριστά. Αυτή είναι η υψηλότερη εμπορική πιλοτική κατηγορία που υπάρχει. Μόλις συναντήσετε τον απαιτούμενο αριθμό επαγγελματικών εμπειριών, το παγωμένο πρόθεμα θα πέσει.

Θα επωφεληθείτε από την εμπειρία του ειδικευμένου προσωπικού μας και θα εξισορροπήσετε την ακαδημαϊκή μελέτη με επαγγελματικά προσόντα. Θα γίνετε μέλος της Βασιλικής Αεροναυτικής Εταιρείας και θα λάβετε την Άδεια Εμπορικής Πιλοτικής σας με την Εργαλειολογική Αξιολόγηση και, τελικά, το Πιστοποιητικό Συνεργασίας πολλαπλών πληρωμάτων, γνωστό ως Frozen ATPL.

Άνθρωπος 1ο χρυσό βραβείο στην αεροπορία

Ήμασταν το μοναδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έλαβε την πρώτη χρυσή διαπίστευση για τους πτυχούς αεροναυπηγικής μας (2015-2017). Όντας τόσο κοντά στο Heathrow, το μάθημα προσελκύει μια ποικιλία από προσκεκλημένους λέκτορες. Οι σύνδεσμοι μας με το αεροδρόμιο παρέχουν επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για εποχική απασχόληση και τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας.

Ευελιξία μαθημάτων

Εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε κάποια από τις εμπορικές μονάδες εκπαίδευσης πιλότου, θα έχετε την ευκαιρία να μεταβείτε είτε σε πτυχίο αερομεταφοράς με ιδιωτική πιλοτική εκπαίδευση είτε σε πτυχίο αερομεταφορών και αερολιμένα.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις εισόδου σε μαθήματα;

Για αυτό το μάθημα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον δύο επίπεδα Α και ένα GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά στο βαθμό C / 4. Οι προσφορές μας συνήθως απαιτούν τουλάχιστον 96 βαθμούς UCAS.

Κάποια γνώση των θεμάτων της επιστήμης θα ήταν ένα πλεονέκτημα. Οι ώριμοι φοιτητές με μη τυπικά προσόντα θα εξεταστούν σε ατομική βάση.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν ενθουσιασμό για την πτήση, την προθυμία να μάθουν να πετούν και τη δέσμευση για μια καριέρα στη αεροπορική και αερολιμενική βιομηχανία.

Όλοι οι φοιτητές θα απαιτήσουν τουλάχιστον ένα Ιατρικό Κλάσης ΙΙ για να αναλάβουν το δικό τους PPL σόλο, όσοι φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν Επαγγελματική Κατάρτιση θα πρέπει να κερδίσουν Ιατρική Κλάσης Ι πριν εγγραφούν με τον επιλεγμένο ΑΤΟ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις των Ιατρικών Κλάσεων Ι και ΙΙ, συμπεριλαμβανομένων των εγκεκριμένων ΠΕΠ, διατίθενται στον ιστότοπο του ΚΠΑ.

Κάθε αίτηση εξετάζεται σε ατομική βάση.

Μαθήματα μαθήματος

Χάρτης μονάδων

Αυτός ο χάρτης μονάδων παρέχει μια λίστα με τις ενότητες που αποτελούν την πορεία σας.

Κάθε ενότητα αξίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων (συνήθως 15 ή 30 μονάδες για προπτυχιακά μαθήματα). Υποχρεωτικές (ή «βασικές») ενότητες καλύπτουν τις βασικές γνώσεις των υποκειμένων, ενώ οι ενότητες «επιλογή» σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα. Για ένα μάθημα πλήρους φοίτησης, πρέπει να λάβετε ενότητες συνολικού ύψους 120 μονάδων σε κάθε επίπεδο του μαθήματος. Ο αριθμός των ενοτήτων επιλογών που μπορείτε να λάβετε εξαρτάται από τον αριθμό των υποχρεωτικών ενοτήτων σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρθρωση του μαθήματος σας μέσω των σελίδων Ακαδημαϊκών Συμβουλών.

Η διδασκαλία μας ενημερώνεται από τις απαιτήσεις της έρευνας και του εργοδότη και οι ενότητες μεταβάλλονται περιοδικά ώστε να αντικατοπτρίζουν τις εξελίξεις στο θέμα. Επιπλέον, όπου δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φοιτητών που ενδιαφέρονται για μια ενότητα επιλογών, αυτό μπορεί να μην προσφέρεται. Εάν δεν λειτουργεί μια ενότητα προαιρετικών επιλογών, θα σας συμβουλέψουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μια εναλλακτική ενότητα.

Οι ενότητες που διατίθενται σε αυτό το μάθημα έχουν ως εξής:

Ενότητες 1ου έτους

 • Εξελίξεις στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών
 • Αεροπορικές μεταφορές - Ασφάλεια και ασφάλεια
 • Διαχείριση Αεροπορικών Εταιρειών
 • Λειτουργίες Αεροδρομίου
 • Διαχείριση, ηγεσία και αλλαγή
 • Πρακτική άσκηση ιδιωτικής πιλοτικής άδειας (PPL)
 • Θεωρία ιδιωτικής πιλοτικής άδειας (PPL)
 • Δομή του κλάδου των αερομεταφορών
 • Διαχείριση Κρίσεων Αερογραμμών και Συνέχειας

Μονάδες έτους 2

 • Αεροπορικός νόμος
 • Γενικές Γνώσεις Αεροσκάφους
 • Εκτέλεση και σχεδιασμός αεροσκαφών
 • Διαβιβάσεις
 • Γενική Πλοήγηση
 • Ανθρώπινη απόδοση και περιορισμοί
 • Οργανα
 • Μετεωρολογία
 • Λειτουργικές διαδικασίες
 • Αρχές Πτήσης: Αεροπλάνα
 • Ραδιοφωνική πλοήγηση

Μονάδες έτους 3

 • Αεροναυπηγική Οικονομία και Οικονομία
 • Αεροπορία στο παγκόσμιο πλαίσιο
 • Επιχειρήσεις και επιχειρήσεις (προαιρετικά)
 • Ανθρώπινοι παράγοντες ως θεμελιώδης έννοια στην ασφάλεια της αεροπορίας
 • Ερευνητικό Έργο (προαιρετικό)
 • Στρατηγική διαχείρηση
 • Διαχείριση Βιωσιμότητας

Απασχολησιμότητα

Ποιες είναι οι προοπτικές σταδιοδρομίας μου

Η Boeing προβλέπει ότι μεταξύ του 2016 και του 2035, η ευρωπαϊκή εμπορική αεροπορική βιομηχανία θα απαιτήσει περίπου 104.000 νέους πιλότους εμπορικών αερομεταφορέων * έτσι οι δεξιότητές σας θα είναι σε ζήτηση. Όταν ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα και ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες εκπαίδευσης πτήσης, θα είστε ο υπερήφανος κάτοχος άδειας εμπορικού χειριστή με βαθμολογία οργάνων και παγωμένο ATPL. Αυτό θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για θέσεις πρώτου αξιωματικού με αεροπορικές εταιρείες. Οι πτυχιούχοι μας έχουν γίνει πρώτοι αξιωματικοί με μια σειρά αεροπορικών εταιρειών όπως οι British Airways, η Ryanair, η EasyJet, η Cathay Pacific και η Jet 2.

Θα έχετε επίσης αναπτύξει μια ευρύτερη κατανόηση της επιχείρησης αεροπορικών εταιρειών και θα είναι σε θέση να ακολουθήσει μια ποικιλία διαφορετικών σταδιοδρομιών στο πλαίσιο της αεροπορικής βιομηχανίας.

* Πρόβλεψη Boeing

Πώς θα με βοηθήσετε να προετοιμαστώ για το μέλλον μου;

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, θα σας υποστηρίξουμε στη διαδρομή για την καριέρα σας. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε καίριες δεξιότητες, που θα σας ενθαρρύνουν να γίνετε επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και καλοί ηγέτες. Οι ενότητες και η διδακτική μας εμπειρία θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ανεξάρτητοι ως μαθητευόμενοι και πιο σίγουροι για την εμπειρία της πειθαρχίας σας.

Σας βοηθάμε επίσης να βρείτε εργασία μετά την αποφοίτησή σας.

Η Μεγάλη Προσφορά

Στο Bucks, πιστεύουμε ότι θέτουμε πρώτα τους σπουδαστές μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ένωση Φοιτητών μας έχει αναπτύξει το αποκλειστικό μας πακέτο "Big Deal". Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση σε μια τόσο ποικίλη και συναρπαστική σειρά δραστηριοτήτων - για να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του πανεπιστημίου.

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις και διασκέδαση, επιπρόσθετα εργαστήρια δεξιοτήτων, αθλητικά, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κοινωνίες και προγράμματα πληρωμένων μαθητών. Όλα σε ένα από τα κορυφαία 10 Συλλόγων Φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μεγάλη υπόθεση!

Αμοιβές

Πόσο κοστίζει

 • Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και EU 2019/20: £ 9,250 ετησίως
 • Διεθνές πλήρες ωράριο 2019/20: £ 11.000 ετησίως

Τα περισσότερα μαθήματα θα περιλαμβάνουν κάποιο επιπλέον κόστος που δεν καλύπτεται από τις αμοιβές σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια του χρόνου σας ως φοιτητής.

Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Bucks New University was originally founded in 1891 as the School of Science and Art. Back then the School offered evening classes to people in the local area – and was initially funded with a tax on ... περαιτέρω

Bucks New University was originally founded in 1891 as the School of Science and Art. Back then the School offered evening classes to people in the local area – and was initially funded with a tax on beer and spirits! Διαβάστε Λιγότερα
Υψηλή Wycombe , Uxbridge , Aylesbury + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη