Αγροτική και Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αγροτική και Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Εισάγετε τον δυναμικό κόσμο των τροφίμων και των λουλουδιών

Είστε επιχειρηματική; Έχετε διεθνείς φιλοδοξίες; και θα θέλατε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Θα θέλατε να συμμετάσχετε στο Διεθνές Επιχειρηματικό Περιβάλλον των Τροφίμων

  • ένα διεθνές μάθημα με φοιτητές από όλο τον κόσμο, ώστε να εργαστείτε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

  • μια πρακτική πορεία με καινοτόμα διεθνή προγράμματα σε όλο τον επαγγελματικό τομέα.

  • ένα μάθημα με εξαιρετικές προοπτικές εργασίας.

  • μια επιλογή για να κάνετε την πρακτική άσκησή σας και μέρος του προγράμματος σας εκτός των Κάτω Χωρών.

Από την πρώτη μέρα το πρόγραμμα θα σας παρουσιάσει στον τομέα των τροφίμων και των λουλουδιών μέσω διαλέξεων επισκεπτών, εκδρομών, έργων και κατάρτισης δεξιοτήτων. Επίσης, θα εργαστείτε σε επιχειρηματικές υποθέσεις που σχετίζονται με τον τομέα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσετε με επιτυχία στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, λαμβάνοντας υπόψη οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Ως επαγγελματίας και (μελλοντικός) διευθυντής, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να εργαστείτε με όλους τους διαφορετικούς πολιτισμούς που μπορεί να συναντήσετε σε μια εταιρεία. Μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη, να αναλάβετε την ευθύνη, να αναπτύξετε ισχυρές οργανωτικές και επιχειρηματικές δεξιότητες και να δείξετε ηγετικό ρόλο στη βιωσιμότητα. Με τη λήψη αποφάσεων που κάνουν τη διαφορά, βεβαιώνεστε ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες λειτουργούν με έναν καινοτόμο, εμπνευσμένο και εξορθολογισμένο τρόπο.

Μπορείτε να εξειδικεύσετε στο παρακάτω επαγγελματικό πεδίο:

  • Διεθνής επιχείρηση τροφίμων και λουλουδιών

Ο κόσμος είναι ο χώρος εργασίας σας! Σε αυτόν τον δυναμικό, ταχύτατο κόσμο, το επιχειρηματικό πνεύμα, ο επαγγελματισμός και οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι απαραίτητο. Οι Κάτω Χώρες έχουν εξαιρετική φήμη όσον αφορά το γεωργικό εμπόριο τροφίμων και λουλουδιών. Ως εκ τούτου, εσείς ειδικεύεστε σε ένα δυναμικό και πρωτοποριακό επαγγελματικό πεδίο κατά τη διάρκεια του μαθήματος BBA στο Van Hall Larenstein: Διεθνής επιχείρηση τροφίμων και λουλουδιών.

Προκειμένου να επιτύχετε το διεθνές εμπόριο τροφίμων και λουλουδιών, δεν χρειάζεστε μόνο λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με το προϊόν, αλλά και μια ολοκληρωμένη επισκόπηση ολόκληρης της αλυσίδας, από τον παραγωγό έως τον καταναλωτή. Επομένως, χρειάζεστε συγκεκριμένες γνώσεις για τις επιχειρήσεις, την εφοδιαστική, το εμπόριο, το διεθνές μάρκετινγκ, τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την καινοτομία και τις κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις. Ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στον συναρπαστικό κόσμο των τροφίμων και των λουλουδιών; Τότε αυτό το επαγγελματικό πεδίο είναι η σωστή επιλογή για εσάς!

Πρόγραμμα περιεχομένου

Θα ακολουθήσετε αντικειμενικά ειδικά μαθήματα, κάνοντας πρακτικές περιόδους και προετοιμάζοντας μια συναρπαστική αποφοίτηση αποφοίτησης. Στο δεύτερο έτος θα πραγματοποιήσετε μια πρακτική άσκηση. Στο τρίτο έτος θα περάσετε αρκετούς μήνες σε μια πρακτική τοποθέτηση σε μια επιχείρηση τροφίμων, ζωοτροφών ή / και λουλουδιών της επιλογής σας. Συνιστάται να κάνετε την τοποθέτησή σας εκτός Ολλανδίας. Μπορεί, για παράδειγμα, να εργαστείτε ως βοηθός εισαγωγέα ή εξαγωγέα, υπεύθυνος εφοδιαστικής ή διαχειριστής αγοράς. Για τη διδακτορική σας εργασία θα διερευνήσετε τις ευκαιρίες αγοράς, τις στρατηγικές εισόδου στην αγορά, τις βελτιστοποιήσεις logistics και τον οικονομικό προγραμματισμό.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε ικανότητες: κάθε θεωρητικό θέμα υποστηρίζει καταστάσεις ομάδων εργασίας στις οποίες οι μαθητές αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα και διερευνούν λειτουργικές λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε ενεργοί από την πρώτη μέρα, μαθαίνοντας να εργάζεστε ανεξάρτητα καθώς συνεργάζεστε με άλλους. Το πρόγραμμα καταλήγει σε πρακτικές τοποθετήσεις και ένα έργο διατριβής που διεξάγεται σε διεθνές περιβάλλον.

Ευκαιρίες καριέρας

Ένα δίπλωμα στη Διεθνή Επιχείρηση Τροφίμων και Λουλουδιών είναι το διαβατήριό σας σε μια καριέρα στην διοίκηση επιχειρήσεων ή τη διοίκηση στην Ολλανδία ή οπουδήποτε στον κόσμο. Θα μπορούσατε να βρεθείτε να εργάζεστε σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό τμήμα της διεθνούς αλυσίδας τροφίμων και λουλουδιών. Στην αρχή της καριέρας σας, μπορείτε να εργαστείτε ως βοηθός διευθυντής για μια εταιρεία που εξάγει λουλούδια στην Άπω Ανατολή. Μπορεί επίσης να γίνετε διαχειριστής λογαριασμών σε μια εταιρεία επεξεργασίας τροφίμων στην Ισπανία ή να διεξάγετε έρευνα αγοράς για μια επιχείρηση αναψυκτικών στην Ανατολική Ευρώπη. Αργότερα στη σταδιοδρομία σας, είναι πιθανό να γίνετε ανώτερος διευθυντής. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε ως εισαγωγέας στο εμπόριο λουλουδιών, ταξιδεύοντας στον κόσμο για να βρείτε νέους προμηθευτές ή θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Από σένα εξαρτάται!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 21, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Ευρωπαϊκό δίδακτρο € 2006, - (ανά έτος)
Locations
Κάτω Χώρες - Velp, Gelderland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Κάτω Χώρες - Velp, Gelderland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών