Στο πρόγραμμα πτυχίο, Ίντερνετ των πραγμάτων - Σχεδιασμός των μαθητών συνδεδεμένων συστημάτων να ενεργοποιηθεί για να βρεθ χρήστη με επίκεντρο τους τομείς των λειτουργικών και τεχνικών τεχνολογίες, προκειμένου να αναπτυχθεί η δικτύωση υλικού και λογισμικού. Στη μελέτη προβλέπει ότι οι μαθητές να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με τη δικτύωση, ετερογενή συστήματα και προϊόντα, με διαδικασίες παρακολούθησης και λήψης αποφάσεων. Μέσα σε μαθητές ασχολούνται με δημιουργικά εξετάσεις και σε consquence με ένα ευαισθητοποιημένο χειρισμό και μια μεγάλη λεπτομερή βάθος στην ανάπτυξη προϊόντων.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν τις περιοχές του χρήστη με επίκεντρο την ανάπτυξη, τις κινητές τεχνολογίες, οι τεχνολογίες στο χώρο ή σωματική computing. Οι απόφοιτοι γενικά εργάζονται ως σχεδιαστές στη διασύνδεση του σχεδιασμού, τεχνολογίας, μηχανολογίας και επιστήμης των υπολογιστών στο πεδίο της εμπειρίας των χρηστών στην ανάπτυξη προϊόντων, διαδικασιών, σχεδιασμό υπηρεσιών και ψηφιακών δικτύων.

Επαγγελματική FELDS είναι στην τεχνολογία και το σχεδιασμό γραφεία, καθώς και στην ανάπτυξη και το μέλλον τμήματα της βιομηχανίας ή των μέσων ενημέρωσης και των υποκαταστημάτων πληροφορίες. Κατάλληλα υψηλή βαθμολογία Φυσικά θα πληρούν τις προϋποθέσεις πτυχιούχους για εισαγωγή σε εκπαιδευτικά προγράμματα MA.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη